Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - vagx69

Σελίδες: [1] 2 3
1
Εφέ / Απ: Νεα boss gt-10!
« στις: 18/01/08, 13:41 »
Τώρα μπορείς να μου πείς γιατι το έκανες αυτό...... >:(

2
Μαγνήτες από το Clearance Section δεν έχω ψωνίσει ποτέ και όπως καταλαβαίνεις είναι τα πιο φτηνά τους κομμάτια με ό,τι σημαίνει αυτό. Θα σου πρότινα να τσεκάρεις αυτους, αυτούς ή αυτούς αν ψάχνεις κάτι πολύ οικονομικό και κοντα στους Specials.

Για αυτούς που μπορώ να με σιγουριά να σου εγγυηθώ είναι οι 1960's repro overwound τους οποίους έχω σε μια 70's RI Strat που έχω και οι μαγνήτες ειναι υπεροχοι.

Τώρα ένα πείραμα δεν θα ήταν και τόσο οδυνηρό καθως οι μαγνήτες είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟΙ.  ;D

3
Τα καλύτερα... / Απ: Bass V-amp by Behringer
« στις: 25/10/07, 14:32 »
Είναι προενισχυτής με αρκετά χρήσιμα εφφέ. Όσον αφορά στην συνδεσμολογία, σου δίνει αρκετές δυνατότητες. Πολύ χρήσιμο είναι το ότι μπορείς ταυτόχρονα να στέλνεις wet σήμα με εφφέ και προενίσχυση σε κονσόλα αλλά ταυτόχρονα dry σε ενισχυτή.

Για τα χρήματά του έιναι όντως πολύ αξιόλογο, αλλά 3 στους 3 φίλους που το έχουν, έβγαλε πρόβλημα και χρειάστηκε επαναφορά.

Για πειραματισμό σίγουρα είναι μια πολύ καλή λύση, απλά μην βασιστείς ΜΟΝΟ σε αυτό ;)

4
Γιατί δεν παίρνεις ενα μικροφωνάκι και να γραφεις στο pc?

6

Ωραίο φαίνεται το όργανο αλλά ......strat με locking και humbucker ?????? χμ.....δεν θα το προτιμούσα .

Ούτε locking έχει και ο humbucker σπλιτάρετε ;)
Το nut είναι το Fender LSR, έναι από τα καλύτερα nuts ώστε να κρατά πολύ καλά το κούρδισμα ακόμα και με σκληρή χρήση του 2 point tremolo.
Τώρα για τον humbucker... ίσως να έχεις δίκιο πως στρατ με διπλό ψιλοξενίζει... αλλά η ποικιλία και ευκολία που σου δίνει δεν συγκρίνεται...

Έχω και HSS και SSS στράτ για αυτό στο λέω...

7
Τα καλύτερα... / Απ: Hughes & Kettner amps
« στις: 11/07/06, 10:21 »
Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Τρίμης...

Αυτό που είπα είναι πως χαρακτηρίζεις κάτι το οποίο δεν γνωρίζεις και δεν έχεις ακούσει και μελετήσει εκτενώς

8
Το βασικότερο είναι τα τεχνικά χαρακτηρηστικά όσων αφορά στην καταστευή.
Με λίγα λόγια οι 2 τελευταίες αποτελούν μέρος των Classic Series της Fender και η δεύτερη συμβαδίζει με τις προδιαγραφές κατασκευής των 50's STD Strat και η τρίτη των 60's STD Strat. Αυτά αφορούν στο ratio και shape της ταστιέρας κυρίως. Μαγνήτες έχουν του ίδιους vintage alnico και η κατασκευή τους εν μέρη ίσως να υπερτερεί αυτής των Mexico STD όπως η πρώτη που αναφέρεις.

Με λίγα λόγια αν είσαι μεταξύ των παραπάνω, δοκίμασε πιο μπράτσο σου κάθετε καλύτερα και πάρε αυτή... διότι 99% και στις τρεις περιπτώσεις θα αλλάξεις μαγνήτες. Τα ξύλα έχω την εντύπωση πως και στις τρεις περιπτώσεις είναι το ίδιο alder.

Ελπίζω να βοήθησα  :)

9
Τα καλύτερα... / Απ: Hughes & Kettner amps
« στις: 10/07/06, 12:04 »
Βγαίνει πάνω από 100W Η&Κ Head η Combo?

10
Τα καλύτερα... / Απ: Hughes & Kettner amps
« στις: 10/07/06, 11:34 »
1ον: Κάτω από 100 € δεν νομίζω πως υπάρχει ενισχυτής H&K.

2ον: Είναι φύση αδύνατον να χαρακτηρήσεις ένα κατασκευαστή...
"Είναι σαν να σε ρωτάω τα Fiat είναι καλά αμάξια?" Έχει καλά, έχει και κακά.

Τώρα εφόσον αναφέρεσαι σε ενισχυτές "πάνω από 100 ευρώ" και ταυτόχρονα δεν ενδιαφέρεσι για αγορά, ν αυποθέσω πως δεν ψάχνεις ενισχυτή τύπου Triamp η  Switchblabe, ουτε καν Trilogy. Στην κατηγορία των 150-300€ δλδ η σειρά Edition Blue και Attax θεωρώ πως οι ενισχυτές είναι αρκετά τίμιοι για αυτό που καλούνται να προσφέρουν και μάλιστα σε αυτά τα βαλάντια.

Εγώ πάντως έχω ακούσει αυτόν του Τρίμη.

Κάτι ΠΟΛΥ παραπάνω από άθλιος.

Δε θυμάμαι όμως ποιος είναι.

Χαρακτηρήζεις ΠΟΛΥ παραπάνω από αθλιο ένα ενισχυτή που δεν ξέρεις καν ποιος είναι και δεν έπαιξες πάνω από 5 λεπτά σε ένα κατάστημα....
NO COMMENT

11
ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ αυτό το G System....

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μηχάνημα αλλά εκτός από νεφρό θέλει και σθκώτι να πουλήσεις. Βέβαια ουσιαστικά παίρνεις ένα φανταστικό εφφέ της τάξης G Force, 4 True Bypass Loops και ένα πολύ καλό midi controller που σου δίνει απόλυτη αυτονομία.

ααααααααααχχχχ βαχ και πάλι :-\

12
Μετά μεγάλης χαράς είμαι κάτοχος μια Warmoth Fat Strat Style εδώ και μία βδομάδα. Οφείλω να ομολογήσω πως (ανεξάρτητα από την κατάσταση του μεταχειρισμένου οργάνου που πήρα) η ποιότητα των ξύλων είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.

Ποτέ δεν περίμενα ένα τέτοιας μορφής custom όργανο να με ικανοποιήσει τόσο ηχητικά.

Δεν ξέρω αν από εδώ και πέρα θα λειτουργώ έτσι αλλά σίγουρα θα το σκεφτώ ΠΟΛΥ περισσότερο πριν δώσω 1000 € στο headstock κάποιου Χ κατασκευαστή...

13
Τα καλύτερα... / Απ: Γνώμες για PRS
« στις: 24/06/06, 23:18 »
SE Custom 700 euro από Γερμανία. Φανταστική κιθάρα σε πολυ καλή τιμή. Επίσης καλή είναι και η Santana αλλά προτιμώ 1000 φορές την Custom.

14
Δύσκολο σε αυτά τα χρήματα να έχεις "καλό ήχο".

Καλό θα ήταν να υπολογίσεις 200-250 και εκεί υπάρχουν αξιόλογες λύσεις!

15
Η ισως κάποιος που το έχει χτυπήσει σε torrent να έδινε τα φώτα του.
Αν κάποιος έχει την διάθεση και το αρχείο να το ανεβάσει σε κάποιον tracker και θα βοηθήσω και γω στο seeding  ;)

16
Κακά τα ψέματα ένα "καλό" όνομα σου δίνει την σιγουριά και την ασφάλεια πως αυτό που αγόρασες είναι ποιοτικό. (ασχετα αν τις περισσότερες φορές αυτό δεν ισχύει).

Τώρα το αν αυτό ισχύει στις Gibson είναι ένα θέμα που έχει εξαντληθεί και σε αυτό όπως και τα περισσότερα forums που ασχολούνται με την ηλεκτρικη κιθάρα.

17
Για τον ίδιο λόγο που κάποιος δίνει 500€ για ένα T-Shirt Jean Paul Gaultier

18
...λυση θα ητανε μια προενισχυση Marshall JMP-1, που αποτελει ακρογωνιαιο λιθο του metal ηχου των 80's και εναν καλο τελικο...

Όπως επίσης και το ADA Mp-1

19
Καλό φαίνεται αλλα υστερεί στην ρύθμιση παραμέτρων  :o :o :o

20
Προσεχε ομως γιατι, αν αλλαξεις χορδες υπαρχει ο κινδυνος να σκευρωσει.

 ??? ??? ??? ??? ???

Δλδ δεν πρέπει να αλλάζει χορδές  ::)

21
Για τον ίδιο λόγο που ένα πετάλι των 200€ το πληρώνεις 270 με True Bypass (ενώ το ΤΒ switch κοστίζει το ίδιο με το απλό) :-\

22
Υπάρχει το GT ProΚαι μια ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ φωτό

Δεν θα στo πρότινα όμως καθώς η διαφορά της με το GT8 βρίσκεται στο 2ο λοοπ και σε μερικες ακόμα εισόδους-εξόδους. Ουσιαστικα στον ήχο το GT8 είναι το Gt Pro με ενσωματομένο Midi Controller ;p

23
    ενα πολυ καλο χαρακτηρηστικο που διαβασα για την gt8 ειναι οτι στην λουπα send/retourn μπορεις να βαλεις εξωτερικα εφφε και να τα "βαλεις" οπουδηποτε μεσα στο ηδη υπαρχον virtual routing ή fx chain!!!Πέρα από τα εφφε η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ χρηση του μετακινούμενου Fx Loop είναι πως μπορείς να "τοποθετησεις" την προενίσχυση του ενισχυτή σου μέσω του Fx Loop του ενισχυτή στο Fx Loop του GT8 ωστε να χρησημοποιείς τον ήχο από τον ενισχυτή σου και να μπορείς να βάλεις τα ODs & Preamps πριν τον ενισχυτή και τα modulation, delay και reverbs μεταξυ preamp ενισχυτή και τελικού.

Με λιγα λόγια:

Guitar---GT8 Input---GT8 FX Send---Amp Input---Amp FX send---GT8 FX Return---GT8 Out---Amp FX Return

Μετακινώντας τώρα το FX Loop  στις επιλογές του GT8 ουσιαστικά επιλέγουμε σε ποια θέση θα είναι συνδεδεμένη στην σειρά των εφφέ η προενίσχυση του ενισχυτή μας. Κλείνοντας την Loop  του GT8 "βγάζουμε" από τα "πετάλια" μας την προενίσχυση του ενισχυτή και χρησημοποιούμε τα preamps του boss με τον τελικό του ενισχυτή

Αυτά!

24
2ον-> Zoom ότι έχω δοκιμάσει είναι σαν τις McCain [ή όπως αλλιώς γράφονται οι πατάτες!]

Πάντως εμένα οι πατάτες των Goodys μαρέσουν πολύ και είναι McCain :P
Αντιθέτως Zoom δεν θα έτρωγα ποτέ :o :o :o

25
Nαι αλλά οι χορδές είναι σαν ελεύθερες και πάλλονται στον αέρα σαν άλυτες. Οι in flames που κάνουν αυτό το κούρδισμα πώς τα καταφέρνουν? Εμένα τρίζει όταν παίζω μια νότα.

Βάλε 12άρες χορδές αν θες να κουρδίσεις σε Ντο και μάλλον όλα θα είναι ΟΚ

Σελίδες: [1] 2 3