Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Βραζίλης

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 228
1
Πρέπει να δουλέψεις περισσότερο με τα bends σου, πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις κι εσύ. Συνέχισε την εξάσκηση και αργά ή γρήγορα θα σου βγαίνουν πιο όμορφα και με λιγότερο κόπο.

2
Μου ακούγεται λίγο περίεργος ο συνδυασμός τόσο σκοτεινών στίχων με μια χαλαρωτική μουσική. Αλλά από την άλλη, δεν γνωρίζω πολλά για αυτό το είδος μουσικής, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά παραπάνω.
Υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάποτε κάποιο remix με μια πιο "άγρια" ενορχήστρωση; ;)

3
Μπράβο δάσκαλε :) Ωραίο σόλο διάλεξες, έχει ενδιαφέρουσα διπλοσολιά!

4
Πολύ ωραία ρυθμική διασκευή. Και ναι, αυτό το στυλ ταιριάζει πολύ στα τραγούδια του Χιώτη :)

5
Απαλός ήχος, αφήνει μια αίσθηση σαν χέρι που γλυστράει πάνω σε λαδωμένο κορμί :)

6
Ο ήχος του βίντεο δεν είναι πολύ καλός, δεν ακούω πολύ καλά τι παίζει ο Ορφέας, όμως κατάφερα να διακρίνω αρκετά λάθη του σε αυτά τα αυτοσχεδιαστικά σόλο.

7
Η φωνή του Μάριου είναι εγγύηση, και ταιριαστή και σε αυτό το τραγούδι :)
Αλλά και η ενορχήστρωση και η παραγωγή είναι υψηλής ποιότητας. Εύγε!

8
Μπράβο @modfori , εύκολη και πολύ πρακτική λύση.

@panixgr , έφαγε γερή τούμπα η κιθάρα ε; Είναι απλά ραγισμένη ή σπασμένη και κολλημένη; (το δεύτερο διακρίνω, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν σου έφυγε όλο το μπράτσο ή μόνο ένα κομματάκι από το σώμα)

9
Όμορφο, με μια γλυκιά νοσταλγία στον στίχο και τον ήχο. Ενορχήστρωση λιτή, αλλά το νόημα το πιάνουμε μια χαρά.

10
Μην αμελήσεις να τραβήξεις πολλές φωτογραφίες, και βίντεο αν είναι εύκολο :)

11
Ωραίο για τραγούδι... ρεμπέτικο, λαϊκό, κλπ. :)

12
Το paypal δεν μπορεί να "τραβήξει" χρήματα από ελληνική πιστωτική/χρεωστική κάρτα, λόγω capital controls. Όμως μερικά μαγαζιά μπορούν, ακόμα και κινέζικα, και έχω κάνει αγορές. Δεν είμαι σίγουρος γιατί γίνεται αυτό.

Δεν χρειάζεται να πάτε Βουλγαρία με αυτοκίνητο, εγώ πήγα Αθήνα<->Σόφια αεροπορικώς με 20€! Ας είναι καλά η Ryanair.  :)

13
Ωραία βασική μελωδία. Έχεις κατά νου να προσθέσεις στίχους; Θα το έβρισκα ενδιαφέρον.
Νομίζω ότι θα προτιμούσα κι εγώ ένα πιο "χαλαρό" σόλο, με λιγότερες γρήγορες φράσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος...

14
Έχει μελωδίες που μένουν στο μυαλό. Ωραία ενορχήστρωση και ύφος, και η παραγωγή του ήχου φαίνεται πολή καλή. Εύγε παιδιά!

15
Δεν είμαι σίγουρος αν καταλαβαίνω την ερώτηση, @saved
Ακόμα κι αν παίζεις αποκλειστικά με το αυτί, αυτό που σου ακούγεται καλύτερα είναι αυτό που ανήκει σε κάποια κλίμακα. Απλά, αν το ανακαλύψεις μόνος σου με το αυτί είναι σαν να ανακαλύπτεις ξανά τον τροχό, χάνοντας χρόνο, ενώ αυτά τα πράγματα υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων. Δεν θα ήταν καλύτερο να σου μάθει κάποιος πως να χρησιμοποιείς τις κλίμακες; Όχι απλά ποιες είναι, αλλά το πως και γιατί και που να τις παίζεις, ανάλογα με το συναίσθημα που θέλεις να βγάλεις από μέσα σου.

16
Ωραίο! Καλώς ήρθες στην παρέα μας :)

17
Η εκδήλωση στη σελίδα μας στο Facebook:
https://m.facebook.com/events/1816344141919189

18
Βάλτε τόνους στους τίτλους, για ένα δέκατο του δευτερολέπτου σοκαρίστηκα! :D

19
Η Διαχειριστική ομάδα του kithara.gr χαιρετίζει την εξαίσια αυτή διοργάνωση, που προωθεί την φιλία, την συναδελφικότητα και την αλληλεγγύη μεταξύ συνφορουμιτών μέσω γαστρονομικών και γαστριμαργικών απολαύσεων. Μυημένοι και αμύητοι στην φλουτσοκουλτούρα είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι. ;)

20
Ηρεμία παιδιά, ο καθένας έχει την άποψή του και όλοι έχουν λίγο δίκιο και λίγο άδικο. Πρέπει να κρατάμε ένα καλό κλίμα, ακόμα κι αν νιώθουμε ότι θιγόμαστε. Είμαστε σε ένα δημόσιο φόρουμ όπου μας βλέπουν φίλοι και άγνωστοι επισκέπτες, και ότι γράφουμε μένει για πάντα.

@ΠΟΙΟΣ
Δεν χρειάζεται να ονομάσεις "ποίημα" ή "στίχοι" ή "σκέψεις" τα γραφόμενά σου. 'Ο,τι κι αν είναι, από την στιγμή που τα εκθέτεις δημόσια να είσαι έτοιμος για κριτική, θετική και αρνητική, εκφρασμένη είτε χαλαρά είτε με υπερβολικό τρόπο. Δεν θα κρίνω το εν λόγω δημοσίευμά σου. Όμως είναι λογικό ότι γενικά αν κάποιος -όχι μόνο εσύ- δημοσιεύει πολλά ποιήματα και πολύ συχνά, οι αναγνώστες δεν έχουν τον χρόνο να τα διαβάσουν ή/και δεν διαθέτουν τον χρόνο για να κάνουν κριτική στο καθένα. Γι' αυτό ίσως βλέπεις κάποια ποιήματα σου να έχουν αναγνώσεις αλλά όχι απαντήσεις. Επίσης, αν στις 10 δημοσιεύσεις σου οι 9 μοιάζουν με ανεπεξέργαστες σκόρπιες σκέψεις και η 1 είναι ένα φοβερό ποίημα, το ποίημα θα "χαθεί" μέσα στην γενική εικόνα του ότι "ο ΠΟΙΟΣ γράφει σκόρπιες σκέψεις". (Παράδειγμα δίνω, δεν έχω παρακολουθήσει όλες ανεξαιρέτως τις δημοσιεύσεις σου). Οπότε, αυτός που ζημιώνεται είναι πρώτιστα ο δημιουργός, η φήμη του, το "brand name" του. Δεν χρειάζεται να φτάνει κανείς στα άκρα, του στυλ: "αν δεν θέλετε να δημοσιεύω όσο συχνά θέλω, δεν θα δημοσιεύω καθόλου!". Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Κάθε δημιουργός όμως πρέπει να αφουγκράζεται το κοινό του. Σε ποιους αρέσει, σε ποιους δεν αρέσει, και γιατί.

@ε?
Μια αρνητική κριτική μπορεί βέβαια  να είναι εποικοδομητική. Όμως ο τρόπος έκφρασής της, και ο τρόπος λήψης της είναι αυτός που θα την κάνει αποδεκτή ή απορριπτέα.  Είτε εσύ ήσουν συναισθηματικά αρνητικά φορτισμένος κριτικός, είτε ο ΠΟΙΟΣ είναι ένας συναισθηματικά ευαίσθητος δημιουργός, είτε και τα δύο. Σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους δεν αρέσει αυτός η δημιουργός, και τα γούστα είναι σεβαστά. Δεν είναι για αντιπαραθέσεις επί προσωπικού.
Πάντως, δεν θα έλεγα ότι ο ΠΟΙΟΣ είναι "spammer", δεν κάνει κάτι με δόλο, απλά είναι πολυγραφότατος... Αλλά όπως εξήγησα παραπάνω, και όπως εννόησες κι εσύ (με καλό ή κακό τρόπο, όπως το εκλαμβάνει ο καθένας), δεν μπορεί ο αναγνώστης να δώσει την απαραίτητη προσοχή σε κάθε ένα δημιούργημα όταν αυτά είναι πάρα πολλά. Όμως δεν είναι δυνατόν να ορίσει κάποιος ποια και πόσα ποιήματα θα δημοσιεύσει ο καθένας, δεν έχουμε ποιητική αστυνομία και ποιητικό δικαστήριο με σαφείς κανόνες.

21
Τι εννοείς; έχεις φτιάξει την παρτιτούρα; με κάποιο πρόγραμμα ή με το χέρι;

22
Πω πω, δεν περίμενα τέτοια λεπτομερή ανάλυση από κάποιον ακροατή. Ευχαριστώ πολύ!
Πάντως, δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει κάτι που δεν μου κάθεται καλά στο αυτί. Θεωρητικά δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν έχω επαρκείς γνώσεις. Ακουστικά, δεν έχω πρόβλημα με περίεργες κλίμακες και περαστικές νότες, ακούω αρκετή jazz & latin και άλλα πράγματα. Ε, αν ο Γιάννης χρησιμοποίησε σε 2-3-4 σημεία νότες που δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα, δεν είναι τίποτα σοβαρό.

23
Ωραία μίξη ήχων. Αν δεν είναι κόπος, πες μας τι κλίμακες χρησιμοποίησες, και -αν υπάρχει- το γιατί. Εννοώ, υπάρχει κάποιος λόγος που τις χρησιμοποίησες με συγκεκριμένη σειρά; Π.χ. κάποια "περάσματα" από την Α στη Β κλίμακα ακούγονται καλύτερα από αυτά από την Α στη Γ κλίμακα; Εντάξει, σίγουρα είναι μεγάλη συζήτηση, δεν χρειάζεται να επεκταθείς σε θεωρία μουσικής.

24
Ωραία, προσεγμένη κριτική. μπράβο για τον κόπο σου. Άκουσα πολύ ωραίους ήχους, πράγματι η κιθάρα αξίζει και είναι όμορφη (αν και προσωπικά θα προτιμούσα μια λίγο-πολύ παρδαλή JEM, όχι μονόχρωμη).

25
Ωραίο λαϊκό τραγούδι, με ρυθμό ξεσηκωτικό για χορό.
Θα μου άρεσε περισσότερο αν ο ρυθμός έκανε πιο έντονη την παρουσία του με έναν αληθινό ντράμερ, που θα έπαιζε κάτι πιο πολύπλοκο και θα τόνιζε κάποια σημεία.

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 228