Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - StavrosKan

Σελίδες: [1]
1
Εγώ έχω παιδιά τα 2 lead guitar του Stetina...πολύ καλά! Θέλω να βρω και τα rhythm guitar. Από emule κατέβασα το speed techniques for lead guitar. Αν και παίζω αρκετά χρόνια, πιστεύω ότι είναι βιβλίο για ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως.

Practice παιδιά....μπορεί κάποιες φορές να είναι κουραστικό αλλά είναι μονόδρομος για να μάθεις να παίζεις σωστά. Ο Stetina έχει από τα καλύτερα βιβλία....και πρέπει να επιμένουμε πάντα εκεί που έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα.

2
Ναι έχεις δίκαιο, Petrucci.

Εγώ τα καλά βιντεάκια (ολόκληρα) τα έχω βρει από το emule.

Χθες δοκίμασα το guitar pro το οποίο αγνοούσα...και είναι καταπληκτικό. Επιτέλους κάποια δύσκολα solos γίνονται προσιτά!!

3
Κάτι πιο προχωρημένο ίσως....ξέρεις όχι τα modes ή οι θέσεις της πεντατονικής.

Βέβαια, υπάρχουν και μερικά βίντεο που είναι για τεχνικές γρήγορου παιξίματος που πιστεύω οφελούν όλους ανεξαιρέτως (εκτός αν είσαι ο Malmsteen ή ο Petruzzi).
Έχω κατεβάσει και κάποια pdf τα οποία έχουν βιβλία (πχ Troy Stetina). Και εκεί κανείς μπορεί να βρει πάρα πολύ καλά πράγματα.

4
Γεια σας κιθαρίστες,
                          Για όσους ενδιαφέρονται για τη συνεχή βελτίωση της τεχνικής τους, θα ήθελα να ανοίξουμε ένα θέμα σχετικά με το που μπορούμε να βρούμε καλό υλικό (είτε βιντεάκια είτε όχι) σχετικά με τεχνικές, με θεωρία κτλ.

Το παρακάτω site έχει πολλά βιντεάκια (ολιγόλεπτα). Μερικά, τα βρήκα ενδιαφέροντα και για αρχάριους και για προχωρημένους

  (Το site παραπέμπει σε ένα βιντεάκι με διάφορα κόλπα στις θέσεις της πεντατονικής).

Επίσης, υπάρχουν πάντα και τα peer-to-peer, από τα οποία έχω κατεβάσει αρκετά ολόκληρα αξιόλογα βίντεο (πχ/ Paul Gilbert, Petruzzi κτλ).

Εσείς τι έχετε βρει??

5
Από Maiden έχω βγάλει τα εξής

Wasted Love (το έχω παίξει και σε ένα live στα Χανιά)

Children of the Damned (Υπέροχο το tapping)

Alexander the great (Μου βγήκε το λάδι μέχρι να πω ότι το παίζω αξιοπρεπώς)

Αυτό που πολεμάω αλλά με νικάει προς το παρόν είναι το Hallowed be thy name

Από άλλα solo έχω βγάλει τα εξής

Hotel California
Sultans of Swing
Hold the line
Stairway to heaven
Unforgiven
Nothing else matters

Βασικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τα solo, προσπαθώ πλέον να δυναμώσω σε τεχνική σε περιοχές που υστερώ

Σελίδες: [1]