Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - axiom

Σελίδες: [1]
1
Λοιπόν, αυτές τις μέρες ΔΕΝ μπορώ να ησυχάσω. Σκέφτομαι συνέχεια , κατέληξα στην εξής λύση και πείτε μου αν μπορεί να λειτουργήσει κάτι τέτοιο.

1)Τα τραγούδια μένουν στον server  με τα ακόρντα ΜΟΝΟ.
2)Κάνεις save as την «άδεια αυτή σελίδα» ως .html file.
3)Γράφουμε ένα software δικό μας όπου κάνοντας Import τη σελίδα αυτή και πληκτρολογώντας τους στίχους να παίρνουμε στην οθόνη ή στον εκτυπωτή το γνωστό σε όλους μας αποτέλεσμα.
4)Το πρόγραμμα θα υποστηρίζει και τοπική αποθήκευση του παντρέματος αυτού σε τοπική βάση δεδομένων έτσι ώστε να επιτρέπεται εύκολα η μεταξύ μας συναλλαγή έτοιμων τραγουδιών μέσω email.

Έτσι θα υπάρχουν σελίδες στο κιθάρα που θα δείχνουν D ή Cm και τίποτε άλλο , και ο καθένας θα μπορεί να δημιουργεί τραγούδι – τραγούδι την δική του προσωπική και ταυτόχρονα  κοινή βάση δεδομένων αφού το πρόγραμμα θα του δίνει την δυνατότητα να κάνει επιλογή τραγουδιών για Export και mail και αντίστοιχα αυτός που θα λαμβάνει θα κάνει import.

Είναι κάτι τέτοιο αρκετό για να ΜΗΝ πληρωθεί η ΑΕΠΙ ?

Γιάννης.

2
Ξέρει κάποιος άν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο οσο αναφορά τον τρόπο με τον οποίο υπολογίζει η ΑΕΠΙ το ποσό που πρέπει να πληρωθεί και κατα πόσο σύνομο είναι να αναπροσαρμόζει κατα το δοκούν το ποσό αυτό;
(Απο όσα γνωρίζω η ΑΕΠΙ ΔΕΝ είναι δημόσιο!)

3
Κατ’ αρχήν να χαιρετήσω όλους τους φίλους ,σαν ΝΕΟ μέλος του Forum.
Η δική μου άποψη είναι, μιας και ΔΕΝ καταλαβαίνουν ποτέ οι «Δημιουργοί»
Ότι συμφέρον τους είναι να διαφημίζονται οι στίχοι και οι μελωδίες τους και όχι να πωλούνται παράνομα (μαύροι ρώσοι κλπ) , ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει την ήδη υπάρχουσα Database αλλά θα λειτουργεί σε μορφή εκτελέσιμου αρχείου από τον υπολογιστή και όχι με explorer.(Φυσικά η σύνδεση internet είναι απαραίτητη).
Εγώ αναλαμβάνω να γράψω ένα τέτοιο πρόγραμμα για όλους εμάς ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Όσο για την  >:(ΑΕΠΙ >:( άν έχει τα κότσια ...... :-X :-[ :-X άς πιάσει αυτούς που παράγουν και διακινούν μουσικά CD και να σταματήσει να ασχολείται με προσπάθεις πραγματικά φιλότιμες και ωφέλιμες για την κουλτούρα και τον πολιτισμό  όπως είναι οι δικές σας.
Γιάννης.


Σελίδες: [1]