Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - The_Ghost

Σελίδες: [1]
1
Σωστός ο admin... Ως συνήθως....... λίγα και ουσιαστικά!!!!!!!
Είπες μεγάλες αλήθειες, γιατί ο σκοπός είναι η επικοινωνία, από εκεί και πέρα μπαίνουν οι ιδιαιτερότητες της κάθε προσωπικότητας, κάτι το οποίο  γίνεται σε κάθε μορφή επικοινωνίας!

2
Οχι να μιλάς..... αλλά σε κάτι εικονικό να βάζεις θεμέλια.......

3
Πέρασε καιρός από τότε που έγραψα κάτι στο Forum, και είμαι απόλυτα βέβαιος πως σάς έλειψα! (Είμαι ψωνάρα), αποφάσισα λοιπόν να θέσω ένα θέμα στο οποίο θα ήθελα να σκεφτείτε πριν απαντήσετε και όχι να γεμίσετε ανούσια γραμμές κειμένου.....
Για μένα το chat, ξεκίνησε σαν ένα "συμπλήρωμα χρόνου" της πολύωρης και κουραστικής δουλειάς μου, όμως με τον καιρό έγινε ένα μέσο για να γνωρίσω κόσμο από εκεί....... και πιστέψτε με έχω γνωρίσει πολλούς.......
Εγινε μέσο, μέσω των irc servers, να κατεβάζω mp3s kai videos, χωρίς η μηχανογράφηση της εταιρείας να καταλαβαίνει αν κάνω downloadings....... (ναι! είμαι και πονηρός)
Ομως κάποια στιγμή..... με κούρασε!!!! η συνεχής εμφάνιση μου, η καθημερινή επαφή με συγκεκριμένα άτομα, σίγουρα κούρασε και εκείνους.... και τελικά...... γύρισα εκεί που ξεκίνησα! στο να μπαίνω όταν θέλω να γεμίσω το χρόνο μου και να επικοινωνήσω (και μόνο!!!) με κάποιους!
Σας ζάλισα!!!!!! σκεφτείτε και πείτε μου!
Να είστε όλοι και όλες καλά!

Σελίδες: [1]