Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Apatilos

Σελίδες: [1] 2 3 4 5
1
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά πήρα τον Boss Katana 50. Χθες έφτασε. Χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία από ενισχυτές, μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλός για τα λεφτά του. Επίσης είναι αρκετά δυνατός σε ένταση

2
Γεια σας, ενδιαφέρομαι για την αγορά νέου ενισχυτή μέχρι 200 ευρώ. Παίζω κυρίως metal και instrumental rock. Έχω μια Ιbanez RG7321. Μέχρι τώρα έπαιζα με έναν Marshal MG 15 cdr. Τον ενισχυτή θα τον χρησιμοποιώ μόνο στο σπίτι. Από βιντεάκια στο youtube ξεχώρισα τον Blackstar ID:core 40 V2 και τον Boss katana 50. Θα ήθελα τη γνώμη σας

3
Γεια σας.
Θέλω να πάρω μία φθηνή κάρτα ήχου για να ηχογραφώ καθαρά για ερασιτεχνική χρήση την ηλεκτρική κιθάρα μέσω line 6 pocket pod και το synthesizer korg X-50. Επίσης διαθέτω τα ακουστικά AKG Κ530.


Έχω τις εξής απορίες :
1) Εκτός από την κάρτα ήχου χρειάζεται κάτι άλλο (πχ monitors) ή είμαι καλυμμένος με τα ακουστικά? (software από ότι είδα υπάρχει σε κάποιες κάρτες)
2) Αυτή μπορεί να με καλύψει [size=78%]http://www.thomann.de/gr/lexicon_alpha_studio.htm[/size] ?

4
Γεια σας. Έπιασα το synthesizer μετά από καιρό και έγραψα αυτό. Η ποιότητα ήχου δεν είναι η καλύτερη μια και δεν έχω κάρτα ήχου και η ηχογράφηση έγινε με μικρόφωνο ομιλίας.

5
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Όντως θέλει δουλειά ακόμη. Με τον μετρονομο και τα backing tracks περισσότερο με μπερδεύουν στον ρυθμό, θα κάνω αυτό που λες θα δουλέψω το ρυθμό σε πιο αργά πράγματα με μετρονόμο κτλ και μετά θα βάλω και εδώ μετρονόμο/backing track.

6
6 χρόνια αλλά αυτοδίδακτος κυρίως

7
Γεια σας κάνω post μετά από καιρό.Μία μουσική ιδέα που έγραψα με την καινούργια μου κιθάρα.
Metal Improvisation8
Ναι.LTD RL600. ευχαριστώ  :)

9

Η καινούργια μου κιθάρα. Μετά από 3 εβδομάδες συμβίωσης μόνο θετικά πράγματα έχω να πω

10
Το τρέμολο δεν το ήθελα γιατί στις φθηνές μόνο πρόβλημα προκαλεί. Τώρα για το metal κομμάτι, λέω να την κουρδίσω σε D standard με 11άρες. Και να έχω την παλιά μου για τα άλλα. Βασικά όταν γράφω κομμάτια συνήθως την κάνω D standard και μετά την ξανακουρδίζω σε Ε όταν παίζω κάτι άλλο.

11
Γεια σας και πάλι. Τελικά θα πάρω πιο ακριβή κιθάρα. Και δοκιμάζοντας μου άρεσε πολύ η LTD RL 600. Τι γνώμη έχετε για αυτήν ?

12
Ναι δεν θέλω τρέμολο γιατί σε αυτά τα λεφτά μόνο μπελάς είναι το τρέμολο. Πήγα είδα Ltd, τις έχουν σε τιμές εξωτερικού μην πω και πιο κάτω κάποια μοντέλα. Μου πρότεινε την  EC 200 QM.  Τη δοκίμασα,μου έκατσε καλά στα χέρια παρόλο που έχει λίγο πιο χοντρό μανίκι από την ibanez αλλά είναι πιο λεπτό από cort kx και evl series που είχα δοκιμάσει παλιότερα. Επίσης μου άρεσε που έχει coil split αλλά και οι μαγνήτες είναι πιο "ήπιοι" από αυτούς που έχω στην ibanez.
Στην αρχή μου πρότεινε την MHB200 (την έχουν στα ίδια λεφτά) τη δοκίμασα αν και είναι κάπως πιο heavy φάση για χαμηλά κουρδίσματα κτλ. Αλήθεια το 27 scale γιατί χρησιμεύει?

13
Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Προτιμώ σε les paul αλλά παραπάνω με ενδιαφέρει να είναι καλό όργανο. Και με ενδιαφέρει οι μαγνήτες να μην είναι υπερβολικά heavy. Θα δοκιμάσω και την schecter και την PRS αν και επειδή θα την πάρω από Ελλάδα θα είναι  εκτός budget λογικά η PRS. Για την epiphone les paul standard τι γνώμη έχετε?

14
Γεια σας. Θέλω να μου προτείνετε κάποια κιθάρα μέχρι 400 ευρώ. Χωρίς τρέμολο, με 2 διπλούς. Κατά βάση ασχολούμαι με instrumental κομμάτια στυλ malmsteen,buckethead,satriani κτλ και λιγότερο με metal.

15
Γεια σας.Ένα κομμάτι που έγραψα

16
Βρε παιδιά γιατί του αλλάξατε θέση.Στα μουσικά νέα ήταν.Ο Loomis παίζει όχι εγώ  :P

17
Καλημέρα.Άλλο ένα καινούργιο κομμάτι

18
Και η αλήθεια είναι ότι το βρήκα από το fb αλλά επείδη έχω κάνει like στον... Jeff Loomis  ;D

19
Απολαύστε

21
Γεια σας.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο μετρονόμος με μπερδεύει στα κομμάτια,αλλά θα τον συνηθίσω που θα πάει.Ναι ο ενισχυτής είναι ένας "καταπληκτικός"... Marshall cd15r.. και το μικρόφωνο είναι ένα απλά μικρόφωνο.. αλλά δεν είχα και τσιτωμένο τον ενισχυτή :) .Το vibrato μου δεν είναι σε καλό επίπεδο για αυτό δεν το χρησιμοποιώ στα κομμάτια μου προς το παρόν.Ναι δεν έβαλα άλλα όργανα αυτή τη φορά.

22
Γεια σε όλους.Έγραψα ένα καινούργιο κομματάκι μετά από καιρό και μετά από κάποια εξάσκηση( με βοήθησαν και οι παρατηρήσεις σας  :) )

23
Γεια σας.Αποφάσισα να βγάλω με το κινητό αυτό το κομμάτι που έγραψα για να μου πείτε μήπως πρέπει να αλλάξω τη στάση του δεξιού χεριού,βέβαια έχω συνηθίσει έτσι,αλλά αν είναι λάθος θα προσπαθήσω να την αλλάξω.Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δουλεύω παραπάνω με τον μετρονόμο.Επίσης υπάρχουν λάθη στην εκτέλεση,αλλά δεν είχα υπομονετικό cameraman :-P για να κάνω περισσότερες προσπάθειες μήπως και έκανα λιγότερα λάθη.Τέλοσπάντων είναι εν μέρη από τα αρνητικά του να είσαι αυτοδίδακτος στο hobby σου

24
Καλό μεσημέρι.Ένα κομμάτι που έγραψα με το synthesizer μου,το είχα γράψει πριν κάτι μήνες αλλά τώρα το "ηχογράφησα"


25
Φίλε Σωτήρη δεν είμαι σίγουρος για αυτό αλλά είμαι σιγουρος ότι αν έπαιζε κάποιος άλλος(που να ξέρει) την κιθάρα θα ακουγόταν πολύ καλύτερα το κομμάτι

Σελίδες: [1] 2 3 4 5