Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - partitoura_gr

Σελίδες: [1]
1
Μπες αν θες στο Partitoura.gr (www.partitoura.gr) που έχει πολλές παρτιτούρες για πιάνο.

2
Το Partitoura.gr αποτελεί το πρώτο Ελληνικό οnline κατάστημα που διαθέτει αποκλειστικά και μόνο, παρτιτούρες με νότες και πεντάγραμμο, σε ψηφιακή μορφή για πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο, ακορντεόν, μπουζούκι και φωνή. Ξεκίνησε τη λειτουργία του στη διεύθυνση www.partitoura.gr το Νοέμβριο του 2009 και έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Partitoura.gr ξεκίνησε προσφέροντας αρχικά 70 παρτιτούρες από 40 καλλιτέχνες. Κάθε παρτιτούρα αποτελεί προϊόν εργασίας αυστηρά επιλεγμένων μουσικολόγων με πολυετή εμπειρία, πτυχίο Αρμονίας, πτυχίο Αντίστιξης και Δίπλωμα στη Σύνθεση.

Στις παρτιτούρες περιλαμβάνονται πλήρεις εισαγωγές και solo, πεντάγραμμο για τη φωνή, πεντάγραμμο για πιάνο (δεξί και αριστερό χέρι), διφωνίες και τριφωνίες για το πιάνο και τα φωνητικά, συγχορδίες με αναπαράσταση για κιθάρα, αναφορά ρυθμών, δακτυλοθεσία σε δεξί - αριστερό χέρι, όλοι οι στίχοι, "ανταποκρίσεις" και χρήσιμες σημειώσεις σε διάφορα σημεία.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει και την υπηρεσία "Ζητήστε Παρτιτούρες", που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα απόκτησης της παρτιτούρας οποιουδήποτε ελληνικού τραγουδιού.

Ήδη από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του διαθέτει πάνω από 200 εγγεγγραμένους μουσικούς, καθηγητές μουσικών σχολών και ωδείων.

www.partitoura.gr

Σελίδες: [1]