Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - manospyr

Σελίδες: [1]
1
Χαίρομαι που κάτι έμαθα σήμερα, keep doing fine job!!! Εγώ πάντως θα είμαι καθημερινός ακροατής.

2
Η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν αφορμή να ακούσω για πρώτη φορά το radio του kithara έμεινα κατάπληκτος από την πληθώρα των μουσικών δρόμων και "άγνωστων" καλλιτεχνών που συνάντησα εκεί. Ελπίζω και παρακαλώ για αναβάθμισή του (πχ. να μπορούσα να δώ τον τίτλο και τους ερμηνευτές των κομματιών)  και να μετατραπεί σε "πάλκο" νέων καλλιτεχνών που είτε δεν προβάλλονται από τις δισκογραφικές είτε δεν έχουν τα απαιτούμενα κεφάλαια για να απευθυνθούν σε αυτές. Ακόμα κρίμα που στο τσατ όλο το απόγευμα σήμερα μέχρι την ώρα που γράφω δεν εμφανίστηκε ούτε ένας συμφορουμίτης. Ίσως πρέπει αυτό το ράδιο να το δούμε σαν ένα δικό μας μέσο για να προβάλουμε τις δουλειές μας.
Ευχαριστώ τους υπεύθυνους για την όμορφη βραδιά που μου προσφέρατε, κερδίσατε έναν ακροατή.

3
Ο ήχος του Crate πλέον είναι εκπληκτικός, τρομερή μετατροπή και χίλια μπράβο στον Steve Ahola που μελέτησε και είδε ότι το κύκλωμα του είναι σχεδόν πανομοιότυπο με του Soldano, με λίγα χρήματα έχεις λαμπάτο ενισχυτή με ένα πεντακάθαρο μαμίσιο κανάλι, και με το μοντάρισμα αποκτά ένα crunch σύν ένα high gain που σκίζει. Σε οποιονδήποτε κάτοχο Crate V18 ή V33 συνιστώ με χίλια τη μετατροπή αυτή η οποία είναι οικονομική και σχετικά εύκολη.

4
Ακριβώς στα εφέ του Vox αναφερόμουν, ναι η έξοδος ακουστικών του λειτουργεί σαν line out, έχω κι εγώ μεγάλες επιφυλάξεις όσον αφορά το ηχητικό αποτέλεσμα και δεν θα μπώ στη διαδικασία να προσθέσω loop στον Vox δε νομίζω να αξίζει τον κόπο.

5
Είμαι κάτοχος του Vox vt40+, πρόσφατα απέκτησα τον Crate V33H τον οποίο έκανα converted to Soldano "slo moded" http://www.ppwatt.com/node/16193 και τώρα ο φτωχός Crate πραγματικά λαλάει, είναι απλά ένας άλλος ενισχυτής. Μου ήρθε λοιπόν μια τρελλή ιδέα αλλά δε γνωρίζω κατά πόσο είναι εφικτή, σκέφτηκα να συνδέσω τον modelling Vox στο effects loop του Crate (send-> input Vox - Vox headphones out-> return) ώστε να τον χρησιμοποιώ πλέον σαν πεταλιέρα, περιμένω τις απαντήσεις σας κι ελπίζω να μην είναι εντελώς βλακεία αυτό που σκέφτηκα και βάλετε τα γέλια...
Ευχαριστώ.

6
Σε ευχαριστώ Αδριανέ για την άμεση ανταπόκριση, καλώς πόσταρες το πμ και την απάντησή σου στο τόπικ σου για το diy amp. Γνωρίζω τις δυσκολίες του συγκεκριμένου project και δεν έχω καταλήξει ακόμα στην επιλογή του, πάντως εάν το αποφασίσω ξεκινόντας την κατασκευή του θα έχετε νεότερα μου.

8
Καλησπέρα, υπάρχει ένα spray σιλικόνης (δε θυμάμαι τώρα τη μάρκα) προστατευτικό για μέταλλα το οποίο αφήνει ένα πολύ λεπτό φίλμ πάνω στην στίλβωση, νομίζω θα σου κάνει.
http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=124_269&products_id=5767 ή ρίξε μια ματιά κι εδώ: http://www.markidis.gr/index.php?cPath=31_396

9
Καλησπέρα, υπάρχει ένα spray σιλικόνης (δε θυμάμαι τώρα τη μάρκα) προστατευτικό για μέταλλα το οποίο αφήνει ένα πολύ λεπτό φίλμ πάνω στην στίλβωση, νομίζω θα σου κάνει.

10
Παρακολουθώ το όλο θέμα από την αρχή, θα κάνω λοιπόν ένα γενικότερο σχόλιο περί νομιμότητας ή μη και δεν θα ασχοληθώ ξανά. Νόμοι υπήρχαν και προφανώς θα υπάρχουν για πάντα, το αν υπακούμε σε αυτούς ή αν αντιστεκόμαστε σε αυτούς καθορίζει πολλές φορές  το μέλλον μας. Αν κατά τη διάρκεια της κατοχής ακολουθούσαμε όλοι το νόμο που είχαν επιβάλει οι κατακτητές μας ίσως τώρα να είχαμε για επίσημη γλώσσα τη γερμανική, το αυτό ισχύει και για την τουρκοκρατία και μην βιαστεί κάποιος να πεί ότι είναι άστοχος ο παραλληλισμός γιατί θα του πώ απλά ότι μάλλον δε βλέπει ότι και τώρα είμαστε ένα έθνος υπό αισχρή κι επόδυνη οικονομική κατοχή, το αν θα αντισταθούμε (παραβιάζοντας το "νόμο")  ή αν θα επιδείξουμε για άλλη μια φορά "ραγιαδισμό" θα κρίνει κι αυτή τη φορά το μέλλον το δικό μας αλλά και των επόμενων γενεών. Κλείνοντας σκεφτείτε αυτό "είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι δε συνάδει πάντα το νόμιμο με το δίκαιο".

11
Ενισχυτές / Απ: Vox Vt40+ ext cub out
« στις: 22/12/10, 15:09 »
Το φαντάστηκα ότι θα πρέπει να γίνει με προέκταση του καλωδίου και αποσυνδέοντας το δικό του μεγάφωνο. Το δίλημμα που έχω Αδριανέ είναι 10άρι μεγάφωνο, όπως π.χ λές το g10 vintage ή κατευθείαν μια καμπίνα με 12άρι ηχείο (vintage 30) έστω και ιδιοκατασκευή (καθώς, όπως κατάλαβες, πιάνουν λίγο τα χέρια μου) για οικονομία αφού νομίζω για έναν ενισχυτή των 200 ευρώ δεν αξίζει να ξοδέψει κανείς 300-400 ευρώ για καμπίνα επώνυμη. Παρατήρηση: δυστυχώς δε παίρνει 12άρι ηχείο η καμπίνα του.

12
Ενισχυτές / Vox Vt40+ ext cub out
« στις: 22/12/10, 13:57 »
Καλημέρα κι από 'μένα, έγινα πρόσφατα κάτοχος του νέου vt40+ από ebay,   δυστυχώς όμως είχα μια μικρή ατυχία κατά την μεταφορά από Αγγλία κατά   την οποία αποκολλήθηκε ο κώνος του φτηνιάρικου κατά τη γνώμη μου ηχείου   της vox. Μην αντέχοντας όμως να μπώ στη διαδικασία επιστροφής με ότι   αυτό συνεπάγεται (κόστος και χρόνος) άνοιξα τον καινούριο μου vox και   χρησιμοποιώντας λίγη σιλικόνη κι ένα πλαστικό σφυρί επανατοποθέτησα τον   κώνο στη θέση του. Τώρα όμως όπως ίσως καταλαβαίνετε έχω μπεί σε σκέψεις   όσον αφορά στη ποιότητα του ήχου του και τρώγομαι για αλλαγή του   ηχείου. Δυστυχώς καθώς είναι καινούριο μοντέλο δεν μπόρεσα να βρώ κάτι   σχετικό στο διαδίκτυο. Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον με   τεχνικές γνώσεις είναι με ποιόν τρόπο θα μπορούσα να συνδέσω τον vox που   δεν έχει "ext cab out" σε κάποια καμπίνα έστω κι αν χρειαστεί να γίνει   κάποια moda καθώς θέμα εγγύησης δεν παίζει πλέον.

13
Ενισχυτές / Nέο ηχείο σε Vox VT40+
« στις: 22/12/10, 11:14 »
Καλημέρα κι από 'μένα, έγινα πρόσφατα κάτοχος του νέου vt40+ από ebay, δυστυχώς όμως είχα μια μικρή ατυχία κατά την μεταφορά από Αγγλία κατά την οποία αποκολλήθηκε ο κώνος του φτηνιάρικου κατά τη γνώμη μου ηχείου της vox. Μην αντέχοντας όμως να μπώ στη διαδικασία επιστροφής με ότι αυτό συνεπάγεται (κόστος και χρόνος) άνοιξα τον καινούριο μου vox και χρησιμοποιώντας λίγη σιλικόνη κι ένα πλαστικό σφυρί επανατοποθέτησα τον κώνο στη θέση του. Τώρα όμως όπως ίσως καταλαβαίνετε έχω μπεί σε σκέψεις όσον αφορά στη ποιότητα του ήχου του και τρώγομαι για αλλαγή του ηχείου. Δυστυχώς καθώς είναι καινούριο μοντέλο δεν μπόρεσα να βρώ κάτι σχετικό στο διαδίκτυο. Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον με τεχνικές γνώσεις είναι με ποιόν τρόπο θα μπορούσα να συνδέσω τον vox που δεν έχει "ext cab out" σε κάποια καμπίνα έστω κι αν χρειαστεί να γίνει κάποια moda καθώς θέμα εγγύησης δεν παίζει πλέον.

Σελίδες: [1]