Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - ManMan

Σελίδες: [1] 2
2
Ναι δεν είναι λόγω της μπαταρίας την άλλαξα...


Τι είναι το καλωδιο stereo??  ???  εγω ενα κλασσικό καρφί-καρφί χρησιμοποιώ (δεν ξέρω αν εννοείς αυτό)

3
Γεια σας παιδιά έχω ένα θέμα με την ηλ/ακουστική μου( yamaha cpx900)


Όταν την συνδέσω σε ενισχυτή κουρδιστήρι κτλ φαίνεται σαν να μην έχει συνδεθεί, δηλαδή παίζω και δεν ακούγεται τίποτα. Μόλις ανοίξω όμως το κουρδιστήρι που έχει ενσωματωμένο η κιθάρα, τότε ακούγεται κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Την κιθάρα την έχω 4 χρόνια και δεν είχα ξανά πρόβλημα με τα ηλεκτρικά της. Επίσης κοίταξα όσο μπορούσα αν έχει βγει κάποιο καλωδιάκι αλλά δεν είδα τίποτα. Αν έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο ή ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει θα εκτιμούσα την βοήθεια!!


Ευχαριστώ πολύ!!!


(Στο βίντεο δεν ακούγεται πολύ η διαφορά)


! No longer available


edit: αν μπορεί κάποιος ας σβήσει το μήνυμα παραπάνω γιατί το ανέβασα καταλάθος δύο φορές!


5
http://www.luthier.gr/index.php?topic=2353.0
Δες εδώ. κιθαρόνι το αναφέρουν. μοιαζει τουλάχιστον με αυτό που ψάχνεις

6
Οκ παιδιά, ευχαριστώ πολύ!  ;)

8
Εγώ εδώ χρησιμοποίησα το American 90's preset. Γενικά είναι ένας ενισχυτής κατάλληλος για το σπίτι διότι μαζί με το Fender Fuse software έχεις πάρα πολλές επιλογές και μπορείς να πειραματιστείς ελεύθερα!.. :)

9
Ευχαριστώ! :)


Χρησιμοποιώ τον Fender Mustang I V2, τον συνδέω στο pc κατευθείαν και σαν πρόγραμμα χρησιμοποιώ το audacity. Λίγο πρόχειρα πράγματα αλλά την δουλειά μου την κάνω..  ;)


Σαρεσουν οι maiden?


Να σου πω την αλήθεια δεν ακούω φανατικά hard rock και metal αλλά όχι ότι δεν μου αρέσει. Πιο πολύ ακούω blues,blues-rock. Απλά μου είχε κάτσει αυτό το riffακι εδώ και καιρό και με το drum sample που έστειλες βρήκα την ευκαιρία να το αξιοποιήσω

10
Μου άρεσε!!  :D


Ορίστε και η δικιά μου προσπάθεια... (Αν και λίγο πρόχειρη ::) )


https://soundcloud.com/manos-xenikos/metal-improv

11
Ναι πέρασε την πρώτη φάση... :) Αναμένουμε την ψηφοφορία για τον δεύτερο,πιο σημαντικό γύρο. Θα σας κρατάω ενήμερους! ;)

12
Γεια σας παιδιά,


Ένας φίλος μου έχει πάρει μέρος σε διεθνές διαγωνισμό για drummers. Ο νικητής κερδίζει 8 μέρες στο L.A για σεμινάρια κτλ . Στο πρώτο στάδιο του διαγωνισμού βασικό κριτήριο είναι η απήχηση του κοινού... Γι' αυτό αν μπορείτε κάντε καμιά κοινοποίηση ::) ::) ,θα ήταν πολύ σημαντικό!( Εννοείται σχόλια και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα! :) )

Όριστε το βίντεο:

13


Με μια μικρή αναζήτηση απο Ελλάδα μέσω σκρούτζ,οι ενισχυτές που παραθέτεις ξεκινάν απο 135 ευρώ για τον πρώτο και 218 για τον άλλο.Ναι το έχω δει και εγώ... Ευχαριστώ!! :)


14
Επίσης είσαι σίγουρος πως στέλνουν τους ενισχυτές στην Ελλάδα;


Tις περισσότερες φορές όχι... Και στις περιπτώσεις που στέλνουν αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά ανεβαίνει η τιμή αλλα και πάλι η διαφορά με την "κανονική" τιμή του προϊόντος είναι μεγάλη.
Ευχαριστώ πάντως! :)

15
Γεια σας παιδιά,


Θα ήθελα να μου πείτε εάν γνωρίζετε κατά πόσο αξιόπιστη είναι η αγορά ενός προϊόντος, από το e-bay που το δίνουν μπορεί και 60-70% φθηνότερα απ'ότι κοστίζει στην πραγματικότητα. Για παράδειγμα κοιτούσα για ενισχυτή και βρήκα των Fender Mustang I 25€ και τον ΙΙ 110€!! Έχετε αγοράσει προϊόντα σε τέτοιες περιπτώσεις? Είχατε κάποιο πρόβλημα?

16
Πέρα από το γεγονός ότι οι semihollow κιθάρες έχουν κάποιες ιδιομορφίες οι οποίες ίσως να μην τις καθιστούν κατάλληλες για πρώτη κιθάρα
Τι είδους ιδιομορφίες?
Έστω ότι επιλέγω έναν από τους ενισχυτές που μου προτείνατε, έχετε κάποια πρόταση για κιθάρα ώστε το κόστος να παραμείνει στα 500-650€? (Πολλές ερωτήσεις που θέλουν απαντήσεις :P)

17
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Αν μπορείς ανέβα μέχρι τον V22...πιστεύω θα σε ικανοποιήσει πολύ γι'αυτά που θες να παίξεις!

Ανεβαίνει πολύ το κόστος με αυτόν τον ενισχυτή... :/
Τι λέτε γι αυτόν? http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=10615

18
Γεια σας παιδιά,

Σκέφτομαι να αγοράσω μια ηλεκτρική κιθάρα και ένα ενισχυτή καινούργιο.
Είδα πολλές κιθάρες και ενισχυτές (χωρίς βέβαια να ξέρω τι λεπτομέρειες πρέπει να προσέχω). Τελικά κατέληξα σε αυτά τα δύο προϊοντα.

Κιθάρα: Ιbanez AS93
Ενισχυτής: Line 6 Spider IV 15W

Με ενδιαφέρει να παίζω blues, rock. Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάποιο από τα 2 ώστε να μου πει εάν με κάλυπτουν στο στυλ μουσικής που θέλω?(Θα πάω να τα δοκιμάσω και ο ίδιος απλά θέλω μια πρώτη εντύπωση). Ή αν έχει κανείς κάποια καλύτερη πρόταση περίπου σε αυτό το κόστος...

Ευχαριστώ! :)

19
Πολύ ωραίο!! Και πολύ όμορφα τραβηγμένο το βίντεο! Μπράβο :D

20
Όντως είναι πάρα πολύ καλό! Μου άρεσε ιδιαίτερα από το 1.40 και μετά! ;)

21
Για εμένα οι Taylor είναι από τις καλύτερες ακουστικές-ηλεκτρακουστικές κιθάρες.Οπότε αυτή και θα σου πρότεινα. Όχι βέβαια ότι και οι άλλες κιθάρες που είσαι ανάμεσα είναι κακές άλλα εγώ θα έπερνα την Taylor. Και οι Takamine ειναι καλές κιθάρες σε αυτή την τιμή. :P


Ελπίζω να σε βοήθησα και καλές αγορές όπου κι αν καταλήξεις!

22
Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις μια ακουστική αφού σε ενδιαφέρει να παίζεις περισσότερο unplugged. Διότι με τα λεφτά που θα δώσεις για μια ηλ.ακουστική θα πάριες μια καλύτερης ποιότητας ακουστική γιατί στην ηλ.ακ. είναι και η μπαταρίες και τα σχετικά που ανεβάζουν την τιμή(δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις... :P). Εξάλλου και σε ενισχυτή να θες να παίξεις ένας μαγνήτης κάνει πολύ καλή δουλειά.


Καλή τύχη με την επιλογή!

23
Όντως ποιο είναι το πρόβλημα? Εμένα ίδιες μου φαίνονται. Εκτός αυτού νομίζω ότι το Thomann τα προσέχει πολύ αυτά τα πράγματα....


24
Μάλλον ναι... Ευχαριστώ πάντως :)


Ορίστε και το backing:
Sad Blues Backing Track Am

25
Ορίστε και η δίκη μου ταπεινή  προσπάθεια να "jamαρω"  :P
Am Blues jamΣχόλια και παρατηρήσεις επιθυμητά!  :D

Σελίδες: [1] 2