Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - UlyssesGaze

Σελίδες: [1]
1
Θελω μια βοηθεια για μια κιθαρα ακουστικη που εχει πεσει στα χερια μου, ειναι χειροποιητη και γραφει στο κεφαλι κατασκευες μουσικων οργανων Δημ Κοντογιαννης η κοντογιαννος δεν διακρινετε ευκολα,αν γνωριζει καποιος κατι ας μου πει λιγα λογια, γιατι εχω δεθει με αυτη τη κιθαρα.

3
Απο οτι κατάλαβα για πανω απο 12ρες χορδές θέλει σεταρισμα για να τις αντέξει,
Διάφοροι λένε οτι το ντο κουρδισμα είναι πολύ κάτω όλες οι χορδές και δεν θα ακούγονται καλά η ακόμη μπορεί κάτι να χαλάσει,άλλος μου είπε καλυτερα να το δοκιμασεις σε ηλεκτρική αυτό το κουρδισμα που γενικά αντέχει πιο πολύ σαν όργανο,
Εγώ θέλω να δοκιμασω όμως στην ακουστική μιας και οι 2 αγαπημένοι μου κιθαρίστες τα επαιζαν όλα σε ακουστική,μα μου λένε οι 12ρες χορδές δεν αντέχουν ντο κούρδισμα, εν τέλει εγώ τι πρεπει να κάνω για να παίξω σε ντο υπαρχουν ειδικες κιθάρες για το κουρδισμα αυτό?βαρυτονες?απο οτι έχω δει σε βιντεο οι κιθάρες τους είναι νορμαλ δεν έχουν παραπανω τάστα.

4
Πως θα καταλάβω για τι χορδές είναι μια κιθάρα σεταρισμενη έχει κάποιο οδηγό όταν την αγορασεις η απλως Ρώτας τον πωλητή?

5
Διαβάζω αρκετά τον τελευταιο καιρό με έχουν βοηθήσει αλλά όχι στο θέμα μου,έχω σκοπό να αγοράσω μια ακουστική κιθάρα washburn wd10 την οποία θέλω να της βάλω 13ρα στην πρωτη χορδή και 54 η και μεγαλύτερη διάμετρο στην πανω για να παίζω σε C h C7 κουρδισμα. Για να παίζω nick drake kαι john martyn
Θα χρειαστει όταν την αγοράσω να τους ζήτησω να της κανουν κάποιο σεταρισμα για να μην τρίζουν η ακουμπανε οι χορδές?παίζω χρόνια ηλεκτρικη αλλά δεν έχω ιδέα απο ακουστική, καμια ιδέα παρακαλώ!
Αν υπάρχει και καμια ιδέα τι χορδές να χρησημοποιησω απο μαρκα?
Είναι καλυτερα να βάλω σε μια καινούργια κιθάρα χονδρές χορδες η σε μια παλιά?

Σελίδες: [1]