Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - _apla_

Σελίδες: [1]
1
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, βοήθησαν αρκετά, θα κοιτάξω κι άλλο και αλλού

2
Δεν νομίζω ότι θέλω ηλεκτρική κιθάρα, βασικά απλά αναρωτιόμουν κυρίως αν θα μου ήταν καλύτερη μια ακουστική κιθαρα με αυτά που σας έγραψα. Ας μείνουμε καλύτερα σε ακουστική-κλασική διάφορες πάντως ευχαριστώ για τις απαντησεις

3
Γειά, είμαι καινούριος στο forum και είχα τις εξής απορίες σε σχέση με το θέμα. Βασικά θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας.

Εγώ κάνω κλασική κιθαρα εδώ και 3 χρόνια, δεν ενδιαφέρομαι για κάποιο πτυχιο(για τώρα τουλάχιστον) Μ αρέσει πολύ η κιθάρα σαν πολυφωνικο οργανο και παίζω αρκετά κλασσικά κομμάτια αλλά ειδικά τον τελευταίο χρόνο παίζω πολλά άλλα είδη μουσικής στην κλασική κιθαρα, Jazz, Βlues, κάνα Rock σόλο... Σκεφτόμουν αν θα με αντιπροσωπεύε καλύτερα μια ακουστική κιθαρα γι αυτό θα ήθελα να μου εξηγήσετε καλύτερα τις διαφορές ακουστικής και κλασικής και να μου προτείνετε κάτι.
Όσον αφορά την τεχνική, δεν μ αρέσει τόσο η ιδέα της πένας, θα ήθελα να μου πείτε αν είναι απαραίτητη στην ακουστική κιθαρα
Επίσης θα ήθελα να μάθω αν η ακουστική διατηρεί καθόλου το πολυφωνικο της κλασικής σε κάποια κομμάτια (δεν είμαι πολύ εμπειρος στον τομέα ούτε ξέρω πολλα)

Ευχαριστω

Σελίδες: [1]