Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - kostas31

Σελίδες: [1]
1
Μετά από αρκετό ψάξιμο τείνω να καταλήξω στην Epiphone AJ-220SCE και την Fender CD-60SCE. Και οι δύο με συμπαγές καπάκι και με αρκετά ποιο προσιτή τιμή σε σχέση με τις υπόλοιπες, δεδομένου ότι φαίνεται να έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά. 

2
Επίσης να διευκρινίσω ότι προσανατολιζομαι σε ηλεκτροακουστικη στους παραπάνω τύπους που έγραψα

3
Φίλε Απόλλων Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Από ότι βλέπω πάντως και η fender και η Takamine έχουν συμπαγές καπάκι

4
Δυστυχώς κάτι τέτοιο είναι αδύνατο γιατί κάποια κομμάτια διατίθεται μόνο μέσω παραγγελίας και δεν υπάρχουν στα καταστήματα. Μόνο την Takamine μπόρεσα να βρώ

5
http://www.thebouzoukishop.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2685&category_id=63&manufacturer_id=114&option=com_virtuemart&Itemid=211&lang=el

Σπύρο σε ευχαριστώ για την πρότασή σου. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσε να μου πεις και κάτι παραπάνω σχετικά με την κιθάρα που μου προτείνεις.

6
Καλησπέρα στα μέλη του Φόρουμ. Είμαι νέος στο χώρο της μουσικής και έχω ξεκινήσει μετά από χρόνια επιθυμίας αλλά και ατολμίας την εκμάθηση κιθάρας. Σε αυτό το μουσικό ταξίδι που έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις μήνες ψάχνω και τον σύντροφο που θα με συνοδεύσει για τα επόμενα χρόνια ............. μια ακουστική κιθάρα.
Μετά από αρκετό ψάξιμο στο internet αλλά και στο forum και με δεδομένο το χρηματικό όριο των 300 με 350 ευρώ έχω καταλήξει για αγορά στις ακόλουθες ηλεκτροακουστικές κιθάρες:

1. Fender CD140
2. Takamine GD10
3. Lag T70 ή Τ80 (Δεν έχω καταλάβει τη διαφορά, έχουν ίδια χαρακτηριστικά και τιμή)
4. Epiphone AJ220

Παρακαλώ για τις συμβουλές σας ως προς την τελική επιλογή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σελίδες: [1]