Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - gamanos

Σελίδες: [1]
1
Γεια σου φίλε,
τσέκαρε και αυτό, εχει και για αριστερές και δεν τρυπάς.

http://www.vibramate.com

 8) 8) 8) ;)

2
Και εγώ μέσα...
περισότερα με p.m

3
Θα σας κάνω ένα δώρο και θα με ευγνωμονείτε.   ;D ;D ;D
Μπορείτε κάθε φορά που παίζεται αυτό το παιχνίδι να λέτε :
"Μου το σύστησε ένας ξεκάρφωτος τύπος στο kithara.gr"   8) 8) 8)

Το ΑΠΟΛΥΤΟ επιτραπέζιο παιχνίδι είναι "οι άποικοι του Κατάν" .
Το βρίσκετε στην Κάισσα και στον  Παπασωτηρίου.
Έχει πάρει βραβεία και είναι τόσο επιτυχημένο που έχει βγάλει επεκτάσεις για όσους το έχουν λιώσει.
3-4 παίκτες και υπάρχει επέκταση για άλλους 2.
Εθιστικό  μέχρι εκεί που δεν παίρνει, ποτέ καμία παρτίδα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη. (έχει ένα ταμπλό νησί το οποίο σε κάθε παρτίδα διαφοροποιείται)

Πάρτε το με κλειστά μάτια. Μην τρομάξετε αρχικά μετις οδηγίες, κάντε υπομονή και θα ανταμειφθήτε!!!

4
Δεν έγραψα το πόστ μου για να πω αν πιστεύω στον Θεό, ούτε με τα πόστ μου παίρνω θέση υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς, της οποίας οι απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται έχουν ενδιαφέρον.
Συγχέονται διδασκαλίες με παραδόπιστους ή μη εκπροσώπους τους και ακραίες ή οχι θρησκευτικές ή παραθρησκευτικές οργανώσεις.  Εκεί εγώ λέω ότι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Επίσης διατυπώνονται ερωτήσεις αν η Αγία Γραφή είναι μία και πώς έχει καταλήξει να φτάσει σε μας και εγώ συμπληρώνω ότι η εξέλιξη είναι συνεχής και δραματική ήδη από τα πρωτοχριστιανικά χρόνια και η αλήθεια δεν είναι ποτέ μία.

 :)

5
Να πω και εγώ το κοντό μου: 8) ::)

μην μπερδεύουμε το Θεό με τους επί γης αντι/εκ-προσώπους του. Ο Θεός είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών,άρα για εμένα δεν απαιτείται καμία εκκλησία με όρους επιχείρησης να παρεμβάλλεται μεταξύ εμού και του Θεού μου. Άλλο η διδασκαλία  και το πνέυμα πίσω απ' αυτήν τη δεδομένη στιγμή που διατυπώθηκε και άλλο η διαχείρισή της και η διατήρηση της με την αναπόφευκτη αλλοίωση στην εξέλιξη των αιώνων και των ηθών.
Απλά σκεφτείτε τη θέση της γυναίκας μέχρι και σήμερα στα μέρη που "έζησε" (εντός εισαγωγικών γιατί στην πραγματικότητα υπάρχει μεγάλο κενό στην καταγραφή της ζωής του) ο Χριστός και ψάξτε να βρείτε πότε αγιοποιήθηκε η Παναγία και πότε τελικά κατέκτησε τη θέση που είχε σήμερα αλλά και τι στοιχεία έχει δανειστεί από τη Δήμητρα, την Αθηνά και δεν ξέρω και ποιον άλλον.
Δεν υπάρχει μία αλήθεια, ,η εκκλησία εκτός από την πνευματική ηγεσία αποτελούσε και τον  κύριο νομοθέτη σε καιρούς και ανθρώπους πολύ άγριους, μάλιστα γι' αυτό το λόγο φαίνεται να αποδυναμώνεται κάπως ο ρόλος της σε σχέση με τα κοσμικά αλλά και τα θεία σε αυτό που λέμε "πολιτισμένο κόσμο".

Κατά τα άλλα η συζήτηση για εμένα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον από θρησκειολογικής άποψης και θα την παρακολουθήσω με ευχαρίστηση, εφόσον παραμείνει σε κόσμιο πλαίσιο.

6
Ενισχυτές / Απ: Starter...
« στις: 09/07/08, 15:33 »
Λοιπόν, αν σε προλάβω έχει καλώς, αλλιώς θα σου εκφράσω την άποψη στην οποία κατέληξα και θα την ξαναεκφράσω στο μέλλον σε τέτοια ερώτηση.

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ είναι αφού δεν ξέρεις τι να κάνεις και αφού η καταραμένη η gasίτιδα δε μας αφήνει να ανασάνουμε, να πάρεις κάτι για το οποίο δε θα μετανιώσεις αργότερα, δε θα θες κάτι λίγο ή πολύ καλύτερο σε 2 μήνες και δε θα πάει χαράμι.
Αυτό λοιπόν είναι ένας μικρούλης φορητούλης ενισχυτάκος (και) για starter καταστάσεις. Και εξηγούμαι: Roland micro cube, ή οι αντίστοιχοι των άλλων εταιρειών-που φαίνεται ότι δεν τον χτυπάνε στα ίσα.
Οι λόγοι: επαρκής ένταση για το δωμάτιο, στο στούντιο δε σου χρειάζεται αφού έχει άλλους.
καλή υλοποίηση modelling ενισχυτή, παρέχει κάποια βασικά εφέ, έξοδο για ακουστικά, είσοδο για μικρόφωνο, rec out -τα ξέρετε/μπορείτε να τα βρείτε

Ο λόγος που τον κάνει προτιμότερο έναντι άλλου λαμπάτου της ίδιας τάξης χρημάτων:
Η φορητότητα. Το ότι λειτουργεί και με μπαταρίες, σου επιτρέπει να τον πάρεις στην παραλία, στο χωριό, στον κάμπο, στο wc  ;D ;D ;D ;D .
Αυτό σου επιτρέπει να έχεις τη βασική λειτουργία του ενισχυτή, που είναι η ενίσχυση κιθάρας, να μάθεις τι και πως παίζει με τους  solid state και εξελίσσοντας και το παίξιμο σου να μάθεις τι θα θες από τον επόμενό σου ενισχυτή (λάμπα, βατ, ένταση, μάρκα κ.ο.κ.), ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ και σχεδόν σίγουρο ότι θα θες να δώσεις ένα μεγαλύτερο ποσό.
Οπότε για μένα, ότι και να θες στο μέλλον,ενισχυτή των 300/600/3000 ευρών, πάντα θα έχεις και έναν ετοιμοπόλεμο υπερφορητό μικρούλη, που ουσιαστικά δεν καθίσταται ποτέ άχρηστος.
Βέβαια και ο Harley Benton εξυμνείται για αυτά που προσφέρει στην τιμή που τα προσφέρει, αλλά στα δικά μου ζύγια, είναι λιγότερο ευέλικτος.Για να καταλήξω μεταξύ Benton ή φορητού κερδίζει ο φορητός. Μεταξύ Benton και του Roland 15άρη κερδίζει ο λαμπάτος.

7
Μπορείς να βρεις χρήσιμα στοιχεία εδώ

http://forum.kithara.gr/index.php?topic=64181.msg495853#msg495853

Τελικά εγώ άλλαξα όλα τα ηλεκτρικά με το rs vintage κιτ και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για τα γούστα μου.
Δυστυχώς δεν έχω δυνατότητα για συγκριτικά κλιπάκια.

8
Δε λέω ότι δε γίνεται (αλλά ούτε και ότι γίνεται  ;) ) απλά μην πας στον φαναρτζή της γειτονιάς σου και πάει χαράμι το κιθαρόνι.
Τα σπρέι χρωμάτων γράφουν πάνω τις επιφάνειες για τις οποίες είναι κατάλληλα, το αστάρι σχεδόν εννοείται.
Οπότε η συλλογιστική μου ισχύει, και προσθέτω: το αστάρι κάνει για ξύλο; Και αν κάνει για ξύλο, κάνει και για κιθάρα; (δεν είναι τραπέζι  ;D)
Δες εδώ για αρχή και ιδιαίτερα το ποστ 23: Βαφές Μουσικών Οργάνων.

Πάντα φιλικά και προσπαθώντας να βοηθήσω  8)

9
Κιθάρα= ξύλο
Αυτοκίνητο= λαμαρίνες

Χρώμα αυτοκινήτου= χρώμα που πιάνει σε μέταλλα

ΑΝ βρίσκεις το συλλογισμό μου σωστό, ψάξ' το πολύ καλά πρώτα. ;)

10
Είσαι όργιο είσαι όργιο,
αλλά είσαι πιο ωραίος και απ' τον Άγιο τον Γεώργιο !!!!

11
Και νέα από το μέτωπο:

Βρήκα σε μαγαζί στην Αθήνα το vintage RS kit που αναφέρω στο 2ο λίνκ του προηγούμενου ποστ μου. Αν δεν είναι διαφήμιση, πείτε μου να γράψω ποιο είναι. ;)

Επίσης ανακάλυψα πως τα Fender ποτενσιόμετρα που πωλούνται ξεχωριστά/μεμονωμένα , είναι της CTS για την οποία επίσης έχω διαβάσει καλά λόγια (google και λίγο μόνοι σας) και δείχνει πολύ σταθερό. Τσίμπησα ένα για να κάνω τη δουλειά μου μέχρι να αποφασίσω (και να χρηματοδοτήσω) το ολοκληρωτικό άλλαγμα των ηλεκτρικώνε :D .

Και ένα χρήσιμο στοιχείο:
Όταν το ποτενσιόμετρο γράφει solid, αναφέρεται στο πάνω μέρος του ποτενσιόμετρου που δέχεται το knob.
Push pull: κατάλληλο για Epiphone,  με το χαρακτηριστικό σκίσιμο για να μπει το κουμπί.
Solid: με λείο κύλινδρο για να μπει το κουμπί.

12
Επειδή μου χάλασε ένα ποτενσιόμετρο volume στην Epiphone μου άρχισα να κοιτάω και εγώ.
Τα long shaft ποτενσιόμετρα (με κάθε επιφύλαξη) είναι για original Gibson και δεν προτείνονται για ΕΠιφον.

Αυτό βρήκα και κάνει στάνταρ για Επιφον, εγώ θα το χτυπήσω σίγουρα, έχοντας διαβάσει καλά λόγια για ALpha ποτενσιομετρα :
http://store.guitarfetish.com/colespaupelc.html

Ολόκληρο κιτ ηλεκτρικών βρήκα και εδώ, δεν ξεκαθαρίζει όμως αν κάνει και για Επιφον συν το θέμα με τα long shafts. http://www.rsguitarworks.net/rsstore/index.php?cPath=31&osCsid=03u8eh0nii95mfmses4ogoti06

Μπορείς να δεις και άλλα μαγαζιά εδώ (γενικά ψάξε το forum να πάρεις ιδέες) :
http://www.mylespaul.com/forums/epiphone-les-pauls/4517-anyone-find-place-sells-epi-lp-parts.html

Λοιπόν αναφορικά με τους capacitors, στα ξένα φόρα ακούγονται συνεχώς οι Vitamin Q, κάπου τους βρήκα και ως Nos Vitamin q spragues. Ισχυρίζονται ότι αναδεικνύουν όλο το φάσμα της επέμβασης και διαφοροποίησης των tone  controls (διάβασε και στο 2ο λίνκ τι λέει) . Δεν έχω αρχίσει ακόμα τις διαδικασίες ανίχνευσής τους. :-[

Επίσης οι "μαμά" τιμές είναι 500k ποτενσιόμετρα και 0.22 uF capacitors , χωρίς να αποκλείονται οι πειραματισμοί (οι οποίοι προκύπτουν από Fender standards)

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της έρευνάς μου και ελπίζω να σε βοηθούν κάπως.

Εξάλλου... (δες την υπογραφή μου  ;D ;D ;D ;D )

13
Έχω μια άμεση παραγγελία 222,48 ευρώ από thomann, Αθήνα, Β.Π ή κέντρο, έχω και χρεωστική κανονικά, τα λεφτά της παραγγελίας στο χέρι, τελείως άμεσα λέμε, αν θέλει κανείς να συμπληρώσει ας γράψει εδώ ή p.m .

14
Φίλε μου, μήπως είναι πάαααρα πολλές 12 συσκευές ;D ;D ;D ;D; Πού βρήκες το γράμμα M:/ ποια είναι τα υπόλοιπα γράμματα;
Από καλώδια και επάρκεια ρεύματος πώς είσαι;

15
ΑΝ δεν κάνω λάθος, που αν κανω συγχωρέστε με, νομίζω πώς η μαγική λέξη είναι relick.
Αρχίζεις και ψάχνεις  how to relick your guitar .

Ελπίζω να βοηθησα...

16
Ηχείο, ηχητική οπή, αλλού το βρήκα και  στόμιο.

17
Ως τι; Σαν hub μόνο ή και σαν αρμόνιο; Αν συνδέσεις το αρμόνιο ή το αποσυνδέσεις (με συνδεδεμένο το hub) κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο όπως αν βάλεις ή βγάλεις ένα usb stick ή κάτι τέτοιο;(Παμπάμ... ;))
Αν πας στην έναρξη-όλα τα προγράμματα-βοηθήματα-διασκέδαση-ηχογράφηση, προσέχοντας το level Του ήχου της πηγής να μην είναι μηδέν, σου δίνει ήχο;

18
Καταρχάς μιλάμε για xp?
Γιατί τα vista δεν ΔΕΝ δεν υποστηρίζονται από το hub (οπως το λες) σου.

19
Γεια σας. μόλις απέκτησα ένα v-amp 2 και μόλις ξεκοκκαλίσω το manual, μάλλον θα επανάλθω με νέες ερωτήσεις. Προς το παρόν οι παρακάτω:

Γίνεται να συνδέσω ένα πεταλάκι Behringer Am-100 (προσωμείωση ακουστικής) στο V-amp 2 για να πάρω από εκεί άλλα εφέ ή καμιά καμπίνα και αν ναι ποιες είναι οι ρυθμίσεις και η συνδεσμολογία;
Έχω ενισχυτή με μόνο Line in και ότι δοκίμασα δεν πέτυχε.

Επίσης το v-amp2 μπορεί να συνδεθεί με μια καμπίνα και να πάιξει το ρόλο της κεφαλής;

Ευχαριστώ σας...

20
Κι εγώ μέσα, 95 ευρώ, Αθήνα. 8)
Έχεις π.μ.

Σελίδες: [1]