Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - KJP

Σελίδες: [1]
1
Άλλα όργανα / Τενόρο σαξόφωνο
« στις: 16/08/11, 22:51 »
Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω τενόρο σαξόφωνο. Υπάρχει κάποια πρόταση για κάποιο συγκεκριμένο αξιοπρεπές μοντέλο για αρχάριoυς; Τί θα πρέπει να προσέξω κλπ. Μπασίστας είμαι, δεν έχω ιδέα από πνευστά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.  :)

2
Έχουμε κάποιον επαγγελματία ή σπουδαστή ηχολήπτη στο φόρουμ ή κάποιον κατά το δυνατόν γνώστη; Αναζητώ γνώμες και προτάσεις για σχολές (ΙΙΕΚ, SAE κλπ), για σπουδές με αντικείμενο την ηχοληψία, μουσική παραγωγή και τα σχετικά, στην Αθήνα. Κάθε άποψη και βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη. :)

3
Διαβάστε τα σχετικά:

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp

Τα πολύ γερά στομάχια, ας δουν και το βίντεο, στο οποίο ζώα γδέρνονται ζωντανά.

4
Οδηγίες για σετάρισμα ένταστου και άταστου ηλεκτρικού μπάσου, όπως περιγράφεται, πολύ απλά και κατανοητά, από τον σπουδαίο Gary Willis. Μανίκι, truss rod, ύψος χορδών, intonation (και ράμπα, για όποιον έχει ή θέλει να βάλει):

http://www.garywillis.com/pages/bass/bassmanual/setupmanual.html

Για να μη χαθεί ή μετακινηθεί η σελίδα, ενδείκνυται η εκτύπωση των οδηγιών. :)

5
Ένας εκ των πλέον αυθεντικών μουσικών, αφοσιωμένος αποκλειστικά και μόνο στο καλλιτεχνικό όραμά του, αδίστακτος στην εξερεύνηση νέων μουσικών πεδίων από όλον τον κόσμο, με άξονα το ηλεκτρικό του (ενίοτε άταστο, ενίοτε με... τρέμολο) και το ακουστικό του μπάσο. Από το πλευρό του John McLaughlin στο πλευρό του Trilok Gurtu, από το πλευρό του Shawn Lane στο πλευρό του Bill Laswell, από το πλευρό του Selvaganesh στο πλευρό των αδερφών Johansson κλπ κλπ... Respect! όπως λέμε και στην Ελλάδα.

http://www.jonashellborg.de/

http://www.hellborggroup.com/

http://www.bardorecords.com/

http://www.myspace.com/jonashellborg

http://www.innerviews.org/inner/hellborg.html

http://www.youtube.com/results?search_query=jonas+hellborg

http://en.wikipedia.org/wiki/Jonas_Hellborg

6
Fusion trio (μπάσο, πλήκτρα και τύμπανα) από τη Θεσσαλονίκη με φοβερά παιξίματα!
Στα πλήκτρα ο Σάκης από τους Horizon's End.
Ρίξτε μια αυτιά στα κομμάτια τους που υπάρχουν στο MySpace, αξίζει.

http://www.myspace.com/uthull

Σελίδες: [1]