Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - FAIRY-The return!

Σελίδες: [1] 2
1
Δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο ποστ αλλα δεν βρήκα κάποιο γενικό με "γενικά προβλήματα του site". Εχει πρόβλημα με το encoding των ελληνικών χαρακτήρων. Κάθε φορά που ανοίγει νέα σελίδα βγάζει όλα τα ελληνικά κινέζικα και πρέπει να επιλέγεις απο τον browser (μπαίνω με Mozilla) να αλλάζει την κωδικοποίηση σε Unicode(UTF-8). Δεν ξερω αν εχω μόνο εγώ το πρόβλημα (δεν νομίζω) αλλά είναι πολύ κουραστικό να το κάνεις αυτό ειδικά αν θες να γράψεις στο forum.

Νομίζω λύνεται πολύ απλά με μια αλλάγη στο <meta> tag του html.

2
Στις 26 Σεπτεμβρίου εμφανίζονται και οι 3 στο θεατρο Πέτρας στην Πετρουπολη.
Εισητηριο (ΜΟΝΟ) 5 ευρω
Ωρα εναρξης 9μμ
Εισητηρια προπωλούνται Τσαμαδού 13, Εξάρχεια, τηλ: 210 3813928


εξωτερικο link


Πρεπει να ειναι καλη φαση  8)

3
Ξερει κανεις που μπορω να κατεβασω ελληνικα κομματια ποπ :P τυπου βανδη, λιβιερατο, γαρμπη, ρακιτζη κλπ απο δεκαετια 90 ?? Αυτα που ακούγαμε οταν ειμασταν μικροι στο mad :P:P Η αν εχει κανεις να μου στειλει ??

Δεν ακουω τετοια! :P Για παρτυ τα θελω !! ;D ;D

4
Διασκέδαση / Μουσικη δια...χειρος!!
« στις: 21/01/09, 15:08 »http://www.youtube.com/watch?v=S1WKYmx4i1Q&feature=related


 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

5
Δεν ξερω αν επρεπε να το βάλω εδώ ή στο  "ανθρωπος και ζωή", σημασία έχει ότι το wizard στο μαρουσι κλείνει :(:(:(
Αυτό το σάββατο είναι η τελευταια μέρα που θα ειναι ανοιχτό και έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ. Κρίμα κ ήταν πολύ ωραίο μαγαζί :(  :-\


6
To παρακάτω είναι ουσιαστικά φτιαγμένο ή έστω επηρεασμένο από τους τίτλους των τραγουδιών απο τις τρύπες. Αφιερωμένο στον Γιάννη Αγγελάκα, που έχει χαρίσει στην ελληνική ροκ υπέροχα τραγούδια και που ελπίζω να μην ξεπουληθεί κι αυτός όπως τόσοι αλλοι, αλλά να παραμείνει μια ταξιδιαρα ψυχή.

Έφτιαξες χάρτινα τσίρκα σε μια κοντινη αμερική
Εκανες φίλους ακροβάτες και όλους τους δράκους της Γης
Ανετειλες σε μια καινούρια γιορτή
Και στον παράδεισο έψαξες ερωτευμένους σχειζοφρενείς

Καποιο βράδυ πλανέθηκες απο ενα ασχημο όνειρο
Πηρες το τρενο για την πατρίδα που μίσεις
Κι ας μην χωρούσες πουθενά, την μάσκα σου δεν εκρυψες
ακουσες την αγάπη, σαν να ταν η πρώτη φόρα που τη ζεις

Μοναχα προσεξε, μην γινεις κι εσυ οπως οι αλλοι
μην γίνεις τοσο ελαφρυς που χαθεις μεσα στη νυχτα τους
Μην γεμίσεις την καρδιά και το κεφάλι σου χρυσάφι
Και γίνεις κι εσυ ενα παιδί κανονικό, στην αυτοκρατορια των αναπείρων τους

7
Απ ότι άκουσα στην τηλεόραση, σήμερα το πρωί βρήκαν τον Νικο σεργιανόπουλο  (Αυτός που έπαιζε στου 2 ξένους) μαχαιρωμένο στο σπίτι του.Είχε 7 μαχαιριές και ήταν γυμνός.Ακομα δεν  εχουν βρει ποιος τον σκότωσε και τέτοια. Κρίμα και ήταν από τους αγαπήμένους μου έλληνες ηθοποιούς.   :-\ :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'( :'(

RIP :'( :'(

8
Διασκέδαση / Πόσο αγνός είσαι?
« στις: 31/05/08, 18:37 »
Εϊναι φοβερό τεστάκι! Πολυ γελιο (ακατάλληλο για ανηλίκους :P)

www.purescore.com

 ;D ;D

τα σπαει!

9
Εχω ακούσει διάφορα για το ασύρματο τηλέφωνο. Ότι είναι το ίδιο ακόμη και περισσότερο βλαβερό απο το κίνητο. Ισχύει? Αν είναι πάνω στη βάση του και δεν χτυπάει συνεχίζει να εκπέμπει ακτινοβολία?

10
Λογικά, όσοι απο εσάς είστε φοιτητές και έχετε παρακολουθήσει κάποια συνέλευση ή ασχολείστε με τα πολιτικά θα έχετε ακούσει περι του εσωτερικού κανονισμού που καλούνται τα πανεπιστήμια να εφαρμόσουν. Παρ' όλα αυτά επειδή δεν είναι ευρέως γνωστό, (πανε να το κανούν λίγο σιωπηλά) παραθέτω εδώ μερικά απτα βασικά άρθρα του, από τα οποία φαίνονται τα πολλά κοινά που έχει με αυτά που έλεγε πέρυσι η κυβέρνηση και η υπουργός παιδείας:

Αρθρο 59
Τετραετές ακαδημαϊκό-αναπτυξιακό πρόγραμμα - Ετήσιος απολογισμός
3. Ως προς το οικονομικό σκέλος, το τετραετές ακαδημαϊκό-αναπτυξιακό πρόγραμμα κάθε Α.Ε.Ι. εξειδικεύεται:
α) στις λειτουργικές δαπάνες,
β) στις επενδύσεις,
γ) σε όλο το προσωπικό κάθε κατηγορίας,
δ) στην πλήρη καταγραφή και αξιοποίηση της περιουσίας του ιδρύματος και
ε) στον προγραμματισμό της χρηματοδότησης του από άλλες πηγές, εκτός του κρατικού προϋπολογισμού.

10.   Τα Α.Ε.Ι. συμμετέχουν στη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων τους με τα έσοδά τους από τρίτες πηγές, από τις προσόδους της περιουσίας τους και από άλλες πηγές και έχουν την ευθύνη της διαχείρισης των πόρων που προέρχονται τόσο από την περιουσία τους και άλλες πηγές όσο και από την κρατική επιχορήγηση.


Άρθρο 16
Διάρκεια φοίτησης

1.   α) Με την επιφύλαξη της δυνατότητας ολοκλήρωσης των προπτυχιακών σπουδών κατά ένα εξάμηνο νωρίτερα από τον ελάχιστο αριθμό εξαμήνων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου σύμφωνα με τον Κανονισμό λειτουργίας κάθε Σχολής ή Τμήματος, η ανώτατη διάρκεια φοίτησης αντιστοιχεί στο διπλάσιο της ελάχιστης διάρκειας των προπτυχιακών σπουδών που ορίζεται στο ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών κάθε Σχολής ή Τμήματος.
β) Φοιτητές ή σπουδαστές που, κατά την έναρξη ισχύος του ν. 3549/2007 (Α΄ 69), δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη τον ελάχιστο αριθμό εξαμήνων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών της Σχολής ή του Τμήματος που είναι εγγεγραμμένοι, μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους μέχρι τη συμπλήρωση του ελάχιστου αυτού αριθμού εξαμήνων και πέραν αυτού, αυτοδικαίως, επί πέντε (5) επιπλέον ακαδημαϊκά έτη.
3.   Κατά τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου κάθε ακαδημαϊκού έτους η Γραμματεία της οικείας Σχολής ή Τμήματος καταρτίζει κατάλογο διαγραφέντων φοιτητών ή σπουδαστών, τον οποίο γνωστοποιεί στα όργανα της Σχολής ή του Τμήματος και σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του ιδρύματος. Οι φοιτητές ή σπουδαστές που χάνουν αυτοδικαίως, κατά τα ανωτέρω, τη φοιτητική ή σπουδαστική ιδιότητα, δεν έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής στη διδασκαλία των μαθημάτων και στις εξετάσεις και, τυχόν προσερχόμενοι, δεν γίνονται δεκτοί ως εξεταζόμενοι, δεν συμμετέχουν στα οικεία συλλογικά όργανα εκπροσώπησης των φοιτητών ή σπουδαστών και δεν έχουν εν γένει δικαίωμα συμμετοχής στο Α.Ε.Ι. με την ιδιότητα του φοιτητή ή σπουδαστή.

Άρθρο 53
Άλλες υποτροφίες και δάνεια


2.   Φοιτητές ή σπουδαστές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν αποδεδειγμένα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν άτοκα εκπαιδευτικά δάνεια από πιστωτικά ιδρύματα της χώρας που επιδοτούνται από το Κράτος, εφόσον έχουν εξεταστεί με επιτυχία σε όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα του προηγούμενου εξαμήνου από το εξάμηνο στο οποίο φοιτούν και δεν έχουν υπερβεί την ανώτατη διάρκεια φοίτησης. Το ποσό του δανείου καταβάλλεται τμηματικά σε δόσεις στους δικαιούχους στο τέλος κάθε εξαμήνου, ανάλογα με την πρόοδο των σπουδών τους ανά εξάμηνο. Η αποπληρωμή των δανείων γίνεται τμηματικά με ευνοϊκούς όρους μετά από πενταετή άσκηση επαγγέλματος και σε κάθε περίπτωση σε δεκαπέντε (15) έτη από τη λήψη του συνολικού ποσού του δανείου. Η διαδικασία και οι λεπτομέρειες χορήγησης άτοκων εκπαιδευτικών δανείων καθορίζονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Άρθρο 29
Πιστωτικές μονάδες

Η Γ.Σ. της Σχολής ή Τμήματος ή το Συμβούλιο της Σχολής αποδίδουν πιστωτικές μονάδες σε κάθε αυτοτελές εκπαιδευτικό συστατικό στοιχείο ή δραστηριότητα του προγράμματος σπουδών με βάση την εκτίμηση των οικείων διδασκόντων ή υπευθύνων για τον φόρτο εργασίας που απαιτείται να καταβάλει κάθε φοιτητής ή σπουδαστής για την επίτευξη των αντικειμενικών στόχων ή των μαθησιακών αποτελεσμάτων που επιδιώκονται εκάστοτε με κάθε τέτοιο συγκεκριμένο στοιχείο ή δραστηριότητα, λαμβανομένου υπόψη του συνολικού φόρτου εργασίας που απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός (1) ακαδημαϊκού έτους πλήρους φοίτησης και του ελάχιστου και ανώτατου ορίου πιστωτικών μονάδων, οι οποίες μπορούν να αποδοθούν συνολικά σε ένα πρόγραμμα σπουδών σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας. Οι πιστωτικές μονάδες αποδίδονται σε κάθε μάθημα, πρακτική άσκηση, πτυχιακή ή διπλωματική εργασία και ο,τιδήποτε άλλο είναι απαραίτητο σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών για την επίτευξη των επιδιωκόμενων αντικειμενικών στόχων ή μαθησιακών αποτελεσμάτων και εκφράζουν τον χρόνο, τον οποίο υπολογίζεται ότι χρειάζεται να δαπανήσει κατά μέσο όρο ένας φοιτητής ή σπουδαστής για να επιτύχει τους στόχους ή τα αποτελέσματα αυτά.


Αυτόν τον κανονισμό τωρα το κάθε πανεπιστήμιο καλείται απο μόνο του να επιλέξει αν θα τον εφαρμόσει ή οχι
Παντως εμένα δεν μου φαίνεται και πολύ διαφορετικό απο αυτά που έλεγε πέρυσι η Μαριετα ::)

11
οι Kamelot ερχονται 14 απριλίου αθήνα στο fuzz με εισητήριο 30 ευρώ προπώληση, 35 ταμέιο , πρόπωληση: Village Cinemas, ticketquest.gr

και στις 17 Θεσ/νικη στην υδρόγειο. τιμές ίδιες

12
Αληθεύει ότι οι επισκέπτες με τον αγγελακα θα βγάλουν καινουριο δίσκο??  :o :o Ξέρει κανεις λεπτομέριες?

13
Μην νοσταλγείς,
Στων αναμνήσεων την λήθη μην χαθείς
Εχει στο δρόμο κάθε νυχτα γιορτές
Μεθυσμένους από όνειρα ποιητές

Μην φοβηθείς,
Στα αστέρια υπάρχει πάντα μέρος να κρυφτείς,
Ψαξε να βρείς τα χαμένα ξωτικά
Που πάντα δίπλα σου θα τραγουδούν κρυφά


Mην πλανευτείς,
Στου έρωτα την ζάλη μην αφεθείς
Κοιτα καλά τον ουρανό πρωτού ανοιξεις τα φτερά σου
Δέσε καλά μες στην καρδιά τα όνειρα σου


Μην απορείς,
Αν μια μερα  σ’έναν αγνωστο τόπο βρεθείς
Ισως δεν άλλαξε ο τόπος,  μα εσύ
Ισως δεν πέρασε μια μερα, μα ολοκληρη ζωήΚαι μην ξεχάσεις,

Πως η απαντηση που χρόνια τώρα ψάχνεις
Κρύβεται κατω απτη σκιά του φεγγαριού
Κάτω απ'τις ρόδες του τελευταίου βαγονιού
Μεσα στης πόλης τα πιο σκοτεινά στενά
Στα μάτια αυτών που δεν δακρύζουν στα κρυφά


14
το θέμα αυτό το είδα σε ένα αλλο forum και μου άρεσε πάρα πολυ, και συγκινήθηκα κι όλας....για γράψτε ότι σας θυμίζει τα παιδικά σας χρόνια. Διαφημήσεις, παιδικά, παιχνίδια, τραγούδια...
Ας ξεκινήσω εγώ. Θυμάστε τα πρακάτω:
- τη διαφήμηση carnation (εχει απίθανη γεύση να πίνεις, αν θες σαν τον carnation να γίνεις )
-το καρουζέλ  (με την δεσποινίδα σιμένα)
-baywatch

-φρουτοπία
-thundercats
-το ρόδι  :P
-τα σαίνια και τα μικρά βιβλιαράκια που έδιναν με τα ανέκδοτα
-το αστεράκι (περιοδικο που το έδιναν τα φαρμακία  :P)
-το game boy (το κλασσικό, το ασπρόμαυρο  :P)

-το bubble bobble στα ηλεκτρονικά (και γενικά τα ηλεκτρονικά)
-τις χλαπάτσες
- το φλάμπερ (το αηδιαστικότερο παιχνιδάκι)
- το επιτραπαίζιο hotel?
-τις μπουγελοφατσες
-power rangers
-το μικρό σπίτι στο λιβαδι

-χαρτάκια panini για αλμπουμ
-το view master!! :D
-τις ανατριχίλες ;D

γραψτε κι αλλα!!!  ;) ;)

15
Είστε όλοι κουκουλοφόροι!
Μόνο που οι κουκούλες σας έχουν και σχέδια.
Έχουν ζωγραφισμένα πρόσωπα, που γελάνε ή θλίβονται
Έχουν ζωγραφισμένα τα πρόσωπα που θέλετε να βλέπουν οι άλλοι
Έχουν ζωγραφισμένα ψεύτικα πρόσωπα
Και δεν τις βγάζετε ποτέ
Ζείτε μ’αυτές.
Μεγαλώνετε μ’ αυτές
Ερωτεύεστε μ’ αυτές
Κι αν καμιά φορά τύχει κάποιος να την βγάλει
Τότε όλοι θα δούν ένα πρόσωπο περίεργο
Ένα πρόσωπο ξένο
Ένα πρόσωπο αλλιώτικο
Τότε όλοι θα απορήσουν
Θα φοβηθούν
Θα  τρομάξουν
Και θα του ζητήσουν να την ξαναφορέσει
Γιατί ο κόσμος τρομάζει με την αλήθεια
Ο κόσμος τρομάζει με το πρόσωπο πίσω απ’ την κουκούλα
Ο κόσμος αγαπάει το ψέμα
Ο κόσμος αγαπάει τις μεταμφιέσεις
Ο κόσμος προτιμά την ζωγραφιά
Άγνωστοι μεταξύ αγνώστων
Σε ένα πάρτυ μασκέ, με μεταμφιέσεις ίδιες μεταξύ τους
Πετάξτε επιτέλους τις γελοίες κουκούλες σας
Κοιτάξτε ο ένας τα μάτια του άλλου
Δείξτε το αληθινό σας πρόσωπο
Είστε όλοι  άγνωστοι κουκουλοφόροι!!!


Γι' αυτούς που κρύβονται μια ζωή πίσω από μια χάρτινη μάσκα

16
Οι Nightwish ειναι ενα απτα αγαπημένα μου συγκροτήματα και η tarjia ήταν φωναρα, αλλα εγώ πιστεύω οτι τωρα με την καινούρια κάναν κάτι τελειως διαφορετικό αλλά αρκετά καλό. Δηλαδή και πάλι αξίζουν

17
Εχω βαρεθεί μακαρόνια, ρυζι, σουβλάκι και ξανα απτην αρχή. Απ την αλλη όταν ανοίγω τον τσελεμεντε έχει κάτι τόσο πολύπλοκες συνταγές που, πέρα απτο γεγονος ότι πρεπει να σηκώσεις όλο το σουπερ μαρκετ, είναι κατάλληλες μόνο για χριστουγενιάτικο ρεβεγιόν ή για τραπέζομα των πεθερικών. Επιδή εγώ ούτε πεθερικά θα τραπεζώσω, ούτε ρεβεγιόν σκοπεύω να κάνω, αν ξερετε καμια εύκολη και γρήγορη συνταγη πειτε τη μπας και φαω και τιποτα αλλο εκτος απο μακαρονια  :P

18
2 θεματα συνεχομενα πάνω κάτω για το ίδιο θέμα ίσως είναι υπερβολή αλλά μου εχουν δημιουργηθεί πολλοι προβληματισμοι τελευταία. Πέρα απο τα παιχνίδια, τύπου line age που γράφω στο άλλο thread υπάρχει κ ένα άλλο φαινόμενο πολύ συχνό τώρα τελευταία. Hi-5, my space κλπ. Λοιπόν μπαίνει ο κωστάκης έκει στα 12 του φτιάχνει το προφίλ του σούπερ γκόμενου και πιάνει "φιλίες" με πολλά κοριτσάκια (ή τελοσ πάντων που δηλώνουν κοριτσάκια μεσω του προφίλ  ::) ) και ειναι ευτυχισμένος όταν το κοριτσάκι με το ψευδόνυμο "sweet girl" του γράψει κάτι καλό στα σχόλια. Κι έτσι ο κωστάκης κάνει τις πρώτες του σχέσεις, ερωτεύεται, γνωρίζει κόσμο κλπ. Ο αντίστοιχος κωστάκης όταν εγώ ήμουν 12 κ αυτός 12 (που δεν ήταν τοσο διαδεδομενα αυτα) θα ερχόταν στο σχολείο, θα έβλεπε ένα κοριτσάκι που του αρέσει, θα έψαχνε τρόπο να της μιλήσει, θα έβλεπε και το κοριτσάκι τον κωστάκη, και με εναν πολύ υγιεστερο τρόπο θα γνωριζόντουσαν και θα εκαναν σχεση.
Ασε που στην πρώτη περίπτωση το "sweet girl" μπορει ή να βγει ενα κακασχημο girl ή να βγεί κανένα "dirty boy"
Αλλα πέρα από αυτό είναι λογικό καποιος να έχει 150 φιλίες μέσω Internet και 2 στην πραγματικοτητα και να νιώθει ευτυχισμένος.
Σημείωση: Αλλο γνωρημίες μέσω φορουμ και αλλο μέσω my space hi 5 κλπ κλπ
ποια ειναι η γνώμη σας πανω σαυτο?

19
εχω μια απορία... ποια είναι η διαφορά της θύρας firewire Και της "1394"? Που θα ξέρω ποια έχει ο υπολογιστής μου? κ ποιο καλώδειο πρέπει να χρησιμοποιήσω...τα εχω μλέξει λίγουλάκι...  :-\ :-\ :-\

20
Μικρέ μου κλόουν,
τα όνειρα σου δέσαν με σχοινιά
Μαριονέτα σε κάναν,
να διασκεδάζεις το πλήθος κι αυτούς

Μικέ μου κλόουν
Σε κρεμάσαν ψηλά
Μαριονέτα σε κάναν
Κομμάτι ενός σόου με ανθρώπους νεκρούς

Κι εσύ δεν ήξερες,
τι είναι αυτά τα σχοινιά που το σώμα σου βαραίνουν
Δεν ήξερες
Γιατί πηγαίνεις εκεί που αυτοί σε πηγαίνουν

Ηρθε ο καιρος
Να κοιτάξεις ψηλά,
πιο ψηλά απ'τα σκουριασμένα πρόσωπά τους
Να δεις την θλήψη που κρύβουν
Πίσω απ'τα ψυχρά χαμόγελά τους

Ηρθε ο καιρός
Να φωναξεις δυνατά
Πιο δυνατά απ'τις οργισμένες κραυγές τους
Να δεις το σκοτάδι που στοιχειώνει
Τις κενές ψυχές τους

Ηρθε ο καιρός
να φύγεις μακριά
Μακριά απ' αυτή τη θλιβερή γιορτή
Ηρθε ο καιρός μικρέ μου
Να βάλεις φωτιά
Φωτιά σ'αυτού του τσίρκου τη σκηνή

21
μπειτε εδω....

http://lee.org/blog/archives/2005/03/16/the-amazing-power-of-makeup/

ετσι γίνομαι και εγώ θεα!!!!

22
Συναντήσεις / Συνάντηση στο schoolwave
« στις: 22/06/07, 16:02 »
Λίγο αργα βέβαια αλλά αφού βλέπω ότι παρα πολλά μέλη του κιθάρα θα πάνε schoolwave  (και απο άλλες πολεις π.χ corky  :-* ) γιατί να μην κανονίσουμε να βρεθούμε κάπου όλοι μάζι, να γνωριστούμε κι όλας. ? ? Μιας κ εγώ δεν ξερω κανέναν σας  :-\

ε? ε? ε? Ε? ΕΕΕ?

ΨΗΘΕΙΤΕ!!!!     ;) ;)

23
Εκτός από τα βασικά πράγματα (νερό, τροφή, σπίτι, οικογένεια  κλπ) ποιό πράγμα/κατάσταση/συναίσθημα (οτιδήποτε τέλοσπάντων) είναι για σας ιδιαίτερα σημαντικό?
Δηλαδή, δεν θα μπορούσατε να το στερηθείτε με τίποτα και δεν μπορείτε να φανταστείτε την ζωή σας χωρίς αυτό?

Αρχίζω.
Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς μουσική και χωρίς θάλασσα. Με τπτ!

24
Μια νεράιδα ήρθε απόψε
στεκόταν εκεί
στην σκιά του φεγγαριού
και τραγουδούσε στίχους
ενός παλιού, παιδικού παραμυθιού

Τα αστέρια σώπασαν για λίγο απ'την γιορτή τους
Οι μάγισσες τα ξόρκια σταματήσαν
Τα ξωτικά πλησίασαν και σιωπηλά κοιτούσαν
Απ'το τραγούδι της οι άγγελοι δακρύσαν

Μιλούσε για έναν έρωτα χαμένο
Για της αγάπης τον αγιάτρευτο πόνο
Για το μυστικό που κρατά καλά φυλαγμένο
Για εκείνες τις πληγές που δεν γιατρεύονται απ'τον χρόνο

Όμως τις νότες έπνιγαν τα δάκρυα της
Την μελωδία σταματούσαν οι λιγμοί της
Η νύχτα βάραινε τα πληγωμένα φτερά της
και την ψυχή της έκλεβαν εικόνες και αναμνήσεις

Ένας παλιάτσος ήρθε τότε και της ψυθηρισε γλυκά
κι ήταν σαν να ξανάκουσα για λίγο την φωνή σου
Στέκονταν εκεί
στο μέρος που στεκόσουν
Την τελευταία φορά που είδα την μορφή σου...

25
Λοιπά / Camping
« στις: 24/05/07, 17:26 »
7 ιουλίου (με το καλό) παω διακοπούλες. και λέμε να παμε σε καμπινγκ. Για πειτε μου λοιπόν, τι είναι απαραίτητο να εχει κανεις μαζί του? Τι πρεπει να προσέχει? είναι καλύτερο το καμπινκ απτο να μενεις σε ξενοδοχείο? Πόσο κοστίζει περίπου (πάει ανα άτομο ή ανα σκηνη)? Γενικα εμπειρίες σας απο καμπιγκ
για οργανωμένο μιλάω

Σελίδες: [1] 2