Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Agriopaido

Σελίδες: [1]
1
Πριν από λίγες μέρες ήρθε η κιθάρα:
http://guitare.playback-europe.com/cort-evl-z6_bkms-10254.html
(δεν δουλεύει το link του site της cort >:(
Το σώμα σύμφωνα με το site της cort είναι mahogany.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την κιθάρα οι emg όμως με ξενέρωσαν αρκετά... Βασικά ο 81 κυρίως, μου ακούγεται πολύ βρώμικος και ξυρίζει σαν Mach3   :P Και έχει υπερβολικό output που δεν χρειάζομαι. Ο 60 σχετικά καλά ακούγεται στα clean αλλά δεν έχει την αίσθηση που θέλω και στα solos είναι λίγο πλαστικός...   :-\

Μου πέρασαν από το μυαλό oi blackouts της seymour duncan αλλά φαντάζομαι ότι πάνω κάτω ίδια φάση θα είναι και μάλλον δεν με κόβω για active τύπο  :P

Σκέφτομαι να της βάλω dimarzio που τους εκτιμώ ιδιαίτερα και πιο συγκεκριμένα κάτι σε D-Sonic & Air Norton. Δεν έχω ιδέα όμως αν θα ταιριάζουν σε τέτοιου τύπου κιθάρα.

Επίσης σκέφτομαι (μιας και αυτά που παίζω είναι λίγο πολύ porcupine tree & opeth style που παίζουν με prs) μήπως να έβαζα τους dragon II που έχουν οι custom 22,24.

Ποιά η γνώμη σας? Έχετε άλλους συνδυασμούς να μου προτείνετε?


Επίσης...
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά μήπως?
http://store.guitarfetish.com/wiezlotubl3x.html

Ευχαριστώ!

2
Τα καλύτερα... / Line 6 Service
« στις: 30/04/07, 15:48 »
Δυστυχώς μου χάλασε η pod xt live...   :'( Την είχα πάρει από τον thomann. Τους έστειλα και μου είπαν μια λύση μήπως τη φτιάξω και αφού δεν πέτυχε μου λένε να επικοινωνήσω με τον κοντινότερο line 6 dealer για να την πάω στο service center. Μπορώ να την πάω εδώ στην Ελλάδα για service κι ας την έχω πάρει από Γερμανία? Θα πρέπει να πληρώσω για να μου τη φτιάξουν? θα την πάρω ποτέ ή σε κάνα χρόνο? είχε κανείς παρόμοια εμπειρία? Κανονικά δεν πρέπει να την στείλω πίσω στον Θωμά αφού έχω 3 χρόνια εγγύηση?

3
Σκεφτόμουν να αλλάξω τον παλιό μου ενισχυτή επιτέλους, και να πάρω έναν λαμπάτο ή με λάμπα στην προενίσχυση, σε λίγα βαττ από 15-20 εώς 75 το πάρα πολύ, βέβαια εξαρτάται από την περίπτωση. Παίζω πιο πολύ μεταλλιές (από maiden μέχρι και children of bodom), αλλά βασικά με ενδιαφέρει πιο πολύ το clean κανάλι καθώς θα χρησιμοποιώ πεταλάκια και τα άλλα κανάλια θα πάνε χαμένα. Θα τον χρησιμοποιώ κυρίως στις πρόβες που θα κάνουμε, σε live δεν νομίζω να τον παίρνω, εκτός αν τύχει καμιά φορά. Έχω ψάξει κι έχω βρεί αρκετούς αλλά θέλω να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας. Από τιμή ανώτατο 450-500.

Μερικές επιλογές είναι :

Randall Rg75g3 έχει μια ατ7 στην προενίσχυση
Peavey Valve King 112 (full tube είναι ?)
Ή κάτι πιο μικρό Laney LC15
Ή κάτι ακόμα πιο μικρό  ;D Ibanez Valbee (βασικά από περιέργεια ρωτάω, σε τι ένταση μπορεί να παίξει άραγε ? )

Αυτά... Αλλά είμαι όλος αυτιά για άλλες προτάσεις και προπάντων γνώμες γιατί δεν έχω ακούσει κανέναν από αυτούς. Ευχαριστώ αρχικά που κάτσατε να το διαβάσετε  ;D ;D ;D

4
Πρόκειται να βάλω στην κιθάρα (cort strat) μου 3 humbuckers σε single coil μέγεθος. Μπορώ να συνδέσω τον κάθε μαγνήτη ξεχωριστά σε έναν τριθέσιο επιλογέα κι έτσι σε κάθε θέση να έχω από έναν μαγνήτη μόνο του? Ή στον τριθέσιο πρέπει να έχεις αναγκαστικά δύο μαγνήτες και στη μία θέση του επιλογέα να κάνεις μίξη των δύο μαγνητών ?

Σελίδες: [1]