Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - if_it_is?

Σελίδες: [1]
1
Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013
BIOS Front
Είσοδος: 4 ευρώ
Ώρα Προσέλευσης: 21.00


Οι The Chicken Wing Quartet, ένα νεοσύστατο φρέσκο σχήμα με jazz, funk και rock ακούσματα, θα βρεθούν στη σκηνή του bios για ένα live με διασκευές κλασικών θεμάτων και πρωτότυπους αυτοσχεδιασμούς την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο bios front.

Οι The Chicken Wing Quartet δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2011 από τέσσερις νέους μουσικούς που μοιράζονται τον ίδιο στόχο, να εκφραστούν μέσα απ' τη μουσική που τους επηρεάζει.

Αποτέλεσμα είναι ένα συνονθύλευμα από funk και hip-hop grooves με rock εντάσεις, περασμένο μέσα από το πρίσμα της jazz νοοτροπίας και της δημιουργικότητας του αυτοσχεδιασμού.

Γνωστά και μη κομμάτια του jazz και rock ρεπερτορίου, διασκευάζονται με πρωτόγνωρο τρόπο, φτιάχνοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Οι The Chicken Wing Quartet αποτελούνται από τους: Νικηφόρος Παπαναγής (κιθάρα, effects),
Θάνος Καρακαντάς (rhodes, πλήκτρα),
Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος ( μπάσο, κοντραμπάσο),
Χρήστος Βίγκος (drums).

The Chicken Wing Quartet - Good Bad Ugly UWM2
Ψάχνοντας παντού για pedalboard με ρόδες που να μη μου αδειάσει το πορτοφόλι και να έχει ένα αρκετά μεγάλο μέγεθος, απογοητεύτηκα από όλες τις εταιρίες και μαγαζιά του εξωτερικού. Έτσι θυμήθηκα έναν διαγωνισμό που είχε γίνει στο forum και απευθύνθηκα σ αυτόν τον τύπο:
http://www.powercase.gr/
Μου φάνηκε πολύ συνεργάσιμος και ότι ξέρει τι κάνει οπότε το επιχείρησα! Τυφλή παραγγελία! :o :o

Τα χαρακτηριστικά που του είπα ήταν:

-Flight case 80x40 με εσωτερική επένδυση με μοκέτα για να κολλάνε τα πετάλια (170€)
Το ξύλο είναι κόντρα πλακέ θαλάσσης 6mm και είναι επενδυμένο με κόκκινη φορμάικα, για να περάσει και απ το WAF (Wife Acceptance Factor :P )! Αλουμινένιος σκελετός.

-Ροδάκια και έξτρα χερούλι για να γλυστράει ::) ! (+20€)

-Κενό κάτω απ το pedalboard (9 πόντοι στο ψηλότερο σημείο) για να χωράνε πολύμπριζα κτλ, τρύπα για τα καλώδια από πάνω και άλλες 2 δεξιά αριστερά σαν χερούλια (είναι αποσπόμενο το board). Γενικά όλη η ξυλοκατασκευή του pedalboard (+10€).
Aπ το board στο ταβάνι 8 πόντοι κενό για να χωράει το boogie v-twin.

-Λόγω των κενών αυξήθηκε το ύψος του flight case (+10€)


γενικά πολύ ανθεκτική κατασκευή, επενδυμένο με σφουγγαράκια κτλ μέσα, και συνολικά ζυγίζει νομίζω γύρω στα 8-9 κιλά. Σύνολο πήγε 220€ +μεταφορικά με κτελ 12€.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Ο τύπος κάνει καλή δουλειά!παραθέτω και φωτογραφίες για να γεμίσει το μάτι! ;D ;D :3
Καλησπέρα σε όλους! Πριν καμιά δυο βδομάδες και κάτι παίξαμε με το εν λόγω τρίο σ έναν πολύ ενδιαφέρον χώρο στην Κέρκυρα! το λάιβ πήγε αρκετά καλά και το ανεβάζω για όποιον ενδιαφέρεται!

Μπορείτε επίσης να δείτε και πως γράφει το Zoom Q3 HD σε συνθήκες χαμηλού και περίεργου φωτισμού!


Παραθέτω το playlist με όλα τα κομμάτια!
Enjoy!

http://www.youtube.com/playlist?list=PLE10ADCBE64FA2036

4
Εφέ / Electro Harmonix Stereo Memory Man With Hazarai
« στις: 01/04/11, 02:29 »
Καλησπέρα παιδιά!

Μια που το έχω παρακάνει με το να προτείνω   αυτό το πετάλι και να εξηγώ απ την αρχή τα χαρακτηριστικά του και το τι   μπορεί ναι κάνει σε κάθε delaοthred, είπα να γράψω ένα review-περιγραφή,   που να τα λέει όλα!! (Ελπίζω δηλαδή!)

Έχουμε και λέμε!

Καταρχάς μιλάμε για ένα ψηφιακό delay, με αναλογικό lo-hi pass filter, για να μην απορεί κανείς! Grin

παραθέτω την φωτογραφία για να βλέπετε σε τι αναφέρομαι κάθε φορά:To   πετάλι είναι χωρισμένο σε τρία μέρη(echo,multi-tap,deja vu), τρεις   διαφορετικές ομάδες-τρόπους λειτουργιών θα λέγαμε, στις οποίες μπορούμε   να περιηγηθούμε με το hazarai knob.


Η πρώτη ομάδα λειτουργιών   ονομάζεται echo, και είναι η ποιο συνηθισμένη στον χώρο των delay. εδώ   μπορούμε να βρούμε τα εξής 3 διαφορετικά modes:

-3 Sec: Φυσιολογικό delay μέχρι 3 δευτερόλεπτα με δυνατότητα πρόσθεσης reverb στις επαναλήψεις.
το blend ρυθμίζει την μίξη wet/dry σήματος, τέρμα αριστερά μόνο Dry, τέρμα δεξιά μόνο Wet,
το decay την ποσότητα του reverb στις επαναλήψεις,
το filter κόβει μπάσα(δεξιά) ή πρίμα(αριστερά) απ τις επαναλήψεις,
το repeats ρυθμίζει τον αριθμό των επαναλήψεων (από 1 έως άπειρες.....ειρες......ειρες....ειρες....) Wink Tongue
το delay ρυθμίζει τον χρόνο μεταξύ των επαναλήψεων.
το tap/record λειτουργεί σαν tap tempo.

-1 Sec: ακριβώς τα ίδια με το παραπάνω, αλλά μέχρι 1 δευτερόλεπτο.

-300 mS + Mod: τα ίδια αλλά μέχρι 300 miliseconds. (με το tap tempo μπορεί να φτάσει και το δευτερόλεπτο)
το   decay εδώ αντί να προσθέτει reverb, ξεκουρδίζει της επαναλήψεις   δημιουργώντας modulation-chorus καταστάσεις! με πολύ μικρά delay times   και πολλές επαναλήψεις μπορούμε να πάρουμε πολύ διαστημικά   αποτελέσματα!! Shocked


δεύτερη   ομάδα είναι η multi-tap. εδώ μπορούμε να επιλέξουμε τον ακριβή αριθμό   των επαναλήψεων (από 1 έως 30) οι οποίες όμως μπορούν είτε να έχουν την   ίδια ένταση μεταξύ τους, είτε να σβήνουν όπως στην ομάδα echo, είτε να   έρχονται απ το πουθενά! έτσι λοιπόν έχουμε κι εδώ 3 modes:

-3 Sec: delay time μέχρι 3 δευτερόλεπτα. λειτουργεί όπως και τα προηγούμενα modes εκτός από 2 knobs.
το repeats εδώ δίνει από 1(τέρμα αριστερά) μέχρι 30(τέρμα δεξιά) επαναλήψεις.
το   decay ρυθμίζει την συμπεριφορά της έντασης των επαναλήψεων (αριστερά   έρχονται απ το πουθενά-η ένταση αυξάνεται σταδιακά, στη μέση η ένταση   παραμένει ίδια για όλες τις επαναλήψεις, δεξιά η ένταση μειώνεται   σταδιακά)

-1 Sec: πανομοιότυπο με το προηγούμενο αλλά μέχρι 1 δευτερόλεπτα delay time.

-1   Sec + Rev: πανομοιότυπο με το παραπάνω μόνο που το tap/record δεν   λειτουργεί μόνο σαν tap tempo. πατώντας το παρατεταμένα, αρχίζει να   παίζει reversed τα τελευταία δευτερόλεπτα (μέχρι και 6)!


5
Καλημέρα παιδιά!

Πριν λίγες μέρες αγόρασα έναν Dimarzio Cruiser bridge για να τον βάλω στην μεσαία θέση της Ibanez RG μου, με κλασικό H-S-H setup.. ;D

το θέμα είναι όμως πως μπερδεύτηκα σε σχέση με την συνδεσμολογία..  :-\
Η ίδια η Dimarzio τον αναφέρει συνέχεια σαν single-coil. :o
Λόγω όμως των 2 πηνίων του μαγνήτη φοβάμαι πως αν τον συνδέσω σαν απλό single-coil, θα έχω hum στην 2η και 4η θέση.. ισχύει αυτό?? ???
ποιος είναι ο ποιο συνήθης τρόπος σύνδεσης τέτοιων μαγνητών?? ??? :-\

Ευχαριστώ προκαταβολικά! ;D

6
Καλησπέρα σε όλους τους κιθαρισταράδες! ;D

Μόλις σήμερα υπέπεσε στην στην αντίληψή μου ένας διαγωνισμός που διοργανώνει ο Greg Howe! Videoσκοπώντας τον εαυτό σας να παίζεται κιθάρα σε οποιοδήποτε backing track για 2-3 λεπτά, και στέλνοντας το video στο mail playforme@greghowe.com μπορεί να κερδίσετε μερικά ωραία δωράκια!! Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω!! :o :o

Το κακό είναι ότι τώρα που το είδα μένει μόνο μια μέρα για την συμμετοχή... :-\

Παράθεση
Greg Howe's "Play For Me Contest II"

If you missed out the first time, here's your chance again to enter the Greg Howe "Play For Me Contest" and to win up to $200.00, this time using the backing track of your choice!

The winner will receive the following:

-$200 Gift Certificate to Tone Merchants (some of the finest guitar gear available to all participants World Wide)http://www.tonemerchants.com

- Autographed copy of the new album "Sound Proof"

- Their winning video featured on Greg's official MySpace page for 1 month

Rules are as follows:

- Video tape yourself while playing to the backing track of your choice.

Upload your video to either:
YouTube
MySpace

- Send the link of your video to playforme@greghowe.com

Note:
All videos must be a minimum of 2 minutes and a maximum of 3 minutes long. The deadline for all entries will be June 10, 2008.

Winner annoucement will be on June 24, 2008 at http://www.greghowe.com


Καλή τύχη λοιπόν σε όποιον προσπαθήσει!! ;D ;D ;D

7
Καλησπέρα συμφορουμήτες!

(Δεν βρήκα άλλο μέρος να ποστάρω το συγκεκριμένο και γιαυτό το έβαλα εδώ.. αν κρίνουν οι modulatorες πως δεν είναι για εδώ ας το αλλάξουν..)

Πριν από 2 μέρες έπεσε στην αντίληψη μου ένα ένα εξαιρετικό video από youtube στο οποίο ο Guthrie Govan (ένας απ τους αγαπημένους μου κιθαρίστες) έφτιαξε ένα κομματάκι!

Ο συγκεκριμένος κιθαρίστας είναι συντάκτης νομίζω στο Βρετανικό περιοδικό Guitar Techniques όπου έγινε μια ψηφοφορία απ τους αναγνώστες σχετικά με τον καλύτερο κιθαρίστα στην κάθε τεχνική! (πχ legato -> Satriani, vibrato -> BB King κτλ κτλ..)

σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας λοιπόν κάθισε και έγραψε το κομμάτι του video στα στυλ των νικητών της κάθε τεχνικής.. έτσι λοιπόν έχουμε ένα κομμάτι παιγμένο από τον Guthrie Govan το οποίο ακούγεται σαν 22 διαφορετικούς κιθαρίστες που έγραψαν ή γράφουν ακόμα ιστορία..

ξέρω πως ενδεχομένως μερικοί θα αφήσουν αρνητικά σχόλια, αλλά εγώ σας λέω ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ! ;D


8
Πριν από 3-4 μέρες ο 3pdt διακόπτης ενός πεταλιού μου άρχισε να κάνει "παράσιτα"!! τον πατάω για να είναι on και είτε είναι on διακεκομμένα (αναβοσβήνει το πετάλι μόνο του) είτε δεν δουλεύει καθόλου και απλά σταματάει το σήμα να ακούγεται.. όταν περιστρέφω λίγο το κεφαλάκι του διακόπτη μπορεί να φτιάξει αλλά δεν έχω βρει μια σίγουρη θέση που να δουλεύει τέλεια.. έχω ξενερώσει πολύ γιατί μπορεί να με κρεμάσει σε κάνα live και να τρέχουμε..

έχετε να μου πείτε τίποτα?? σας έχει τύχει το πρόβλημα ποτέ?? είναι συνηθισμένο αυτό το πρόβλημα?? πώς το λύνω?? (δεν έχω εγγύηση...)

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :-[ :-[ :'(

Για όσους δεν κατάλαβαν ο διακόπτης είναι τέτοιος:


9
Εφέ / Πρόβλημα με 3pdt διακόπτη...
« στις: 27/03/08, 01:09 »
Πριν από 3-4 μέρες ο 3pdt διακόπτης ενός πεταλιού μου άρχισε να κάνει "παράσιτα"!! τον πατάω για να είναι on και είτε είναι on διακεκομμένα (αναβοσβήνει το πετάλι μόνο του) είτε δεν δουλεύει καθόλου και απλά σταματάει το σήμα να ακούγεται.. όταν περιστρέφω λίγο το κεφαλάκι του διακόπτη μπορεί να φτιάξει αλλά δεν έχω βρει μια σίγουρη θέση που να δουλεύει τέλεια.. έχω ξενερώσει πολύ γιατί μπορεί να με κρεμάσει σε κάνα live και να τρέχουμε..

έχετε να μου πείτε τίποτα?? σας έχει τύχει το πρόβλημα ποτέ?? είναι συνηθισμένο αυτό το πρόβλημα?? πώς το λύνω?? (δεν έχω εγγύηση...)

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :-[ :-[ :'(

Για όσους δεν κατάλαβαν ο διακόπτης είναι τέτοιος:


10
Καλησπέρα παιδιά!! έκανα μια περιήγηση στο νετ και μου φάνηκε λίγο περίεργο αυτό που είδα!!

Βρήκα στον Λογοθέτη κάτι καμπίνες framus και orange και οι 2 με celestion vintage 30 αλλά με τεράστια διαφορά στην τιμή!!

τι άλλες διαφορές μπορεί να έχουν που να τις κάνουν τόσο διαφορετικές στην τιμή??
εγώ μπορώ να φανταστώ ξύλα επένδυση και όνομα αλλά δεν μου φαίνεται να δικαιολογείται τέτοια διαφορά!!

δώστε μου τα φώτα σας οι πιο έμπειροι γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ με stack κτλ..

http://www.logothetismusic.gr/product.asp?prID=1305
http://www.logothetismusic.gr/product.asp?prID=351

http://www.logothetismusic.gr/product.asp?prID=1306
http://www.logothetismusic.gr/product.asp?prID=352

11
Καλησπέρα σε όλους!! να ένα Videάκι της μπάντας που παίζω!

Ο ήχος είναι λίγο άθλιος αλλά ελπίζω να καταλάβετε τίποτα!!

Απολαύστε και περιμένω γνώμες!!  ;)(Στίχοι και μουσικοί είναι γραμμένα απ τον Γιώργο Λιτσικάκη που είναι στη φωνή και κιθάρα)  :P

12
Ενισχυτές / MI Audio Revelation 60W All Valve Amp!!
« στις: 20/03/08, 19:51 »
MI Audio Revelation 60W All Valve Amp!!

Μόλις βγήκε στην παραγωγή!! αρχίζω να μαζεύω χρήματα!!!(θα αργήσω μάλλον όμως... :'()

μάλλον ο πιο ευέλικτος λαμπάτος ενισχυτής που έχει υπάρξει!! θα μας τρελάνει τα μυαλά!! περιμένω να έρθει Ελλάδα να τον ακούσω!!

http://www.miamplification.com/


και ένα σχετικό thread που άνοιξε ο ίδιος ο Michael Ibrahim (ο κατασκευαστής) σε ένα Αυστραλέζικο forum!! ;) :

http://www.guitargear.net.au/discussion/index.php?topic=8369.0

13
Καλησπέρα σε όλους σας!!  :D

Μόλις τελείωσα τα πειράματα με την καινούρια μου κάρτα ήχου (και πρώτη μου) και έχω ενθουσιαστεί!!   ;D ;D

εδώ σας δίνω το πρώτο κλιπάκι που γράφτηκε αλλά επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία θα ήθελα να μου πείτε μήπως κάτι είναι στραβό στην ηχογράφηση και τι πρέπει να προσέξω και να διορθώσω για να βελτιωθεί ο ήχος!!  ;D

Ευχαριστώ παιδιά!!  ;) ;)

http://www.box.net/shared/0v3zo5j0g8

14
καλησπέρα σε όλους τους συνάδελφους πέρα ως πέρα!

λοιπόν.. έχω 2 απορίες..

1.η πρώτη έχει να κάνει με τον bidge μαγνήτη της Ibanez μου τον D-sonic..
όταν μου τον έβαλε ο μάστορας τον τοποθέτησε όπως προβλέπεται από την dimarzio δηλαδή με την μπάρα προς τον καβαλάρη..
πρόσφατα όμως είδα ότι στο site της dimarzio, συστήνεται αυτή η τοποθέτηση για χαμηλά κουρδίσματα και βαριά παιξίματα και ότι ανάποδα(με τις βίδες στον καβαλάρη) είναι για σόλα και επίσης είναι λίγο πιο μουντός!! επειδή λοιπόν προτιμάω το δεύτερο δοκίμασα να τον γυρίσω αλλά δεν έφταναν τα καλώδια!! θέλουν 2-3 πόντους προέκταση αλλά δεν ξέρω αν το κάνω μήπως χαθεί ήχος απ τις extra κολλήσεις...
Δώστε συμβουλές και γνώμες πάνω σ αυτό!!


2.Η δεύτερη έχει να κάνει με το splitάρισμα των μαγνητών μου.. έχω όπως σας είπα τον D-sonic Bridge, τον μαμίσιο Ibanez middle single-coil, και τον Paf Classic neck.. έχουν 4 καλώδια και μπορούν να splitαριστούν αλλά θέλω να μου πείτε πόσο περίπου θα μου πάει η δουλειά είτε πάω σε τεχνικό είτε μόνος μου και επίσης αν το κάνω μόνος μου τι πρέπει να προσέξω, και πού θα βρω τέτοιο knob στην Ελλάδα..
τέλος ποιο knob θα είναι push-pull? μόνο με το volume γίνεται?? αν γινόταν στο tone ίσος να με βόλευε περισσότερο!!

thanks guys!! ;)

15
Γεια σας και χαρά σας!

τον τελευταίο χρόνο έχω καταπιαστεί περισσότερο με την Jazz Πλευρά της κιθάρας..(προσπαθώ τουλάχιστον!! Ξέρετε!)
και έτσι πήρα και ένα σκαφάκι πριν ένα χρόνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! ;D ;D
Χαίρομαι επίσης γιατί τα Jazz ακούσματα που είχα καιρό πριν με κατευθύνουν αρκετά στη λογική της Jazz! ;D

Το θέμα όμως είναι πως αν και έχω ψάξει πολύ και έχω μάθει αρκετά, δεν ξέρω και τα πάντα για το συγκεκριμένο είδος κιθαρών! Ρίχτε φώτα λοιπόν!! :)

Πρώτα απ όλα θα ήθελα να δω τι υπάρχει από Flat χορδές! έχω δοκιμάσει μόνο Gallis 12άρες και D'addario 12άρες..
Έχω μείνει στις D'addario γιατί οι Gallis είχαν πρόβλημα στο intonation και με ξενέρωσαν.. υπάρχει βέβαια περίπτωση να έπεσα σε ελαττωματικό set..
Θέλω λοιπόν την γνώμη σας για Flat και από άλλες μάρκες αλλά δοκιμασμένες για να μην ξενερώσω πάλι... και επίσης να μου πείτε αν το να βάλεις 11άρες ή 12άρες ή ό,τι άλλο, είναι καθαρά θέμα γούστου ή αν παίζει και κάποιον ρόλο στο στύλ της Jazz παι παίζεις κτλ..

Από κει και πέρα θα ήθελα συμβουλές πάνω στο setάρισμα μιας ακαφάτης για να ξέρω αν υπάρχει κάποιο μικρό μυστικό που την κάνει να διαφέρει απ τις υπόλοιπες κιθάρες! δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι αυτό(π.χ. το Action σε μια σκαφάτη πως είναι συνήθως?? ή είναι και πάλι θέμα γούστου?? ???
Ή τι διαφορά έχει ο μεταλλικός απο τον ξύλινο καβαλάρη που με έφεραν μαζί με την κιθάρα?

Γενικά ρίχτε ό,τι πληροφορίες έχετε για να μπορώ να χαρώ στο έπακρο την κιθάρα μου!! 8)
(πείτε ακόμα και πράγματα που σας φαίνονται αυτονόητα γιατί π.χ. όταν πήρα την κιθάρα δεν ήξερα ότι για Jazz βάζω Flat χορδές!! :o ???)

Αν έχετε και κάποιο καλό και εύκολο βιβλιαράκι (όχι για αρχάριους) που να εξηγεί την λογική της Jazz για να τη βάλω στο κεφάλι μου πιο τακτοποιημένα και προχωρήσω ακόμα πιο γρήγορα ρίχτε το κι αυτό!! :D

Σας παρακαλώ να αποφευχθούν οι απαντήσεις του στύλ:

"Εγώ δεν έχω παίξει ποτέ μα σκάφος αλλά απ την ηλεκτρική κατάλαβα πως οι 12άρες είναι πιο σκληρές και δύσκολες απ τις 11άρες" κτλ κτλ.. :P

Θα προτιμούσα λοιπόν απόψεις από προσωπική σας εμπειρία!! 8)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!  ;)

Ά! η κιθάρα μου είναι αυτή:
http://www.thomann.de/gr/ibanez_af125nt.htm

16
Εφέ / ERNIE BALL WAH PEDAL EB-6185
« στις: 21/02/08, 01:02 »
Το είχα δεί παλιότερα αλλά το είχα ξεχάσει γιατί είχα σχεδόν καταλήξει σε RMC..
Αλλά μόλις το ξαναθυμήθηκα και είδα κι ένα video που μου άρεσε αρκετά αλλά δεν ήταν πολύ καλή η ποιότητα ήχου για να καταλάβω.. :'(

http://guitarplayertv.com/index.html?req=1&station=pedalpowwow0607&video=gpgear

Ρωτάω λοιπόν εσάς..
Το έχει ακούσει κανείς ή έχει διαβάσει κάποιος κανένα review ή κάποια εντύπωση??
Μοιάζει με κάποιο άλλο της αγοράς?? πείτε ό,τι ξέρετε... ::)

Ευχαριστώ!  ;)

http://www.thomann.de/gr/ernie_ball_wah_pedal.htm

17
Εφέ / ποιό wah ρε παιδιά??
« στις: 25/01/08, 01:01 »


             καλησπέρα σε όλους!!!
       καθώς κάθομαι κ τζαμάρω με τη λούπα του ολοκαίνουριού μου electro-harmonix:stereo memory man with Hazarai
σκέφτομαι κ πάλι το πρόβλημά μου...

                                                    Ποιό wah να διαλέξω? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ???

Έχω κάτσει κ έχω σκεφτεί ατέλειωτες ώρες αλλά δεν μπορώ να καταλήξω ούτε καν σε ποιό wah μου αρέσει παραπάνω από άλλα!!
Γι αυτό σας ζητάω ευγενικά να μου ρίξετε τα φώτα σας μπας κ καταφέρω να βρώ αυτό που θα με καλύπτει...

Εχω ένα Cry Baby  το κλασσικό το GCB95 που συνήθως ειναι το 1ο wah στην πεταλιέρα όλων..
θέλω όμως κάποιο που να μ αρέσει, να έχει αυτό το "κουακ" (πώς λεμε αυτό το "κράνκ" για τους ενισχυτές...)
Βλέπετε έχω σχεδόν ολοκληρώσει τιν πεταλιέρα μου(ernie ball-VP JR,Cry Baby GCB95, zvex-fuzz factory,MI audio-Tube Zone k G.I fuzz, EHX-SMMH) κ η κύρια μου έλλειψη ειναι το wah.

τείνω μάλλον πρός κάποιο RMC(αλλά δεν ξέρω ποιό απ όλα, βοηθήστε......) η το Fulltone Clyde Deluxe... (περισσότερο ίσος λέω για τα RMC μια που έχουν κ το fuzz friendly technology της foxrox που θα μου χρησιμεύσει πολύ...)

μπορεί να σας χρησιμεύσει να ξέρετε οτι παίζω κυρίως Rock funk κ fusion


λοιπόν!!!

Ακούω προτάσεις!!(η μάλλον τις διαβάζω...) :o

                                    (α! αν έχετε κ κανα καλό phaser να προτείνετε, η γενικά modulation pedal με phaser είμαι ανοιχτός)

                                                                                       8) :P

Σελίδες: [1]