Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - LostHorizon

Σελίδες: [1]
1
Πιστεύετε οτι το speed metal έχει πεθάνει σήμερα? Για μένα όχι, όσο υπάρχουν συγκροτήματα διαμάντια.. Ποια οι γνώμη σας για τους Exciter,Anvil,Raven,Savage Grace,palioi Running wild,Attacker και λοιπους θρυλους του ειδους. Πιστευω οτι στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω στον speed τομέα και απο συναυλίες και απο συγκροτήματα και απο fanzines. ΕXCITER και ANVIL-καλύτερες speed μπάντες που βγήκαν ποτέ. Περιμένω απαντήσεις επι του θέματος speed metal.

2
Καταρχήν να θέσω μία ερώτηση. Έχω τρελαθεί με μερικά κομμάτια του George christo, ενός παλιού έλληνα κιθαρίστα που δεν έχω απολύτως καμία πληροφορία για αυτόν,όποιος ξέρει κάτι ας το ρίξει εδώ. Και συνεχίζω, αναφέρωντας μερικές μπάντες που σε πολλούς απο εσάς σίγουρα λένε πολλά. Trademark,Northwind,Spitfire,Raw Silk,Flames,Blood Covered,Recanting hell,Angelo Perlepe's Mystery,Sarrisa,What's the buzz. Είναι πολλές ακόμα. Θα ήθελα να ανοίξει μία συζήτηση για αυτές τις θεικές μπάντες, γιατί αξίζουν πραγματικά. Πέστε ότι ξέρετε για αυτές, μιλήστε και αφήστε την μαγεία της μουσικής αλλά και των χρόνων που πέρασαν να μας ταξιδέψουν.

Σελίδες: [1]