Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Jizzzm

Σελίδες: [1]
1
Ενισχυτές / mesa boogie single rectifier
« στις: 08/06/08, 23:10 »
axxx τι τέλειος ενισχυτής τον ερωτέφτηκα πραγματικά με το πρώτο άκουσμα...ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω κανέναν μεταχειρισμλενο εδω ελλάδα και με πόσα λεφτά περίπου? στο ebay έβλεπα κατι εξεφτελιστικές τιμές αλλα δεν νομίζω να ισχύουν και εδώ...απλα ρωτάω...δεν έχω σκοπώ να πάρω τωρα γιατί ειναι σχετικά πολλά τα λεφτα και το ταμείον είναι μείον :P απλα για να έχω στα υπόψην μου...

2
Ενισχυτές / ενισχυτής στα 500-600 euro
« στις: 04/06/08, 01:03 »
Τι ενισχυτή θα μου προτείνατε γύρω στα 500-600€? κατα προτίμιση λαμπάτο... Νταξ, μη κολάτε μονο μεχρι τα 600 μπορώ να βρω και παραπάνω αλλα μέχρι ενα λογικο πλαίσιο πχ κανα κατοσταρικο ακομα...λπν, ψάχνω κατι εβέλικτο...δλδ, να μπορώ να παίξω metalcore που ενδιαφέρομαι περισότερο αλλά να μπορώ γενικα και αλλα πράγματα...χμμ, έχω στο μυαλό μου εναν randall rg 50 tc, και κάποιους engl...Δεν μιλάω μόνο για καινούρια αλλα και μεταχειρισμένα...

3
Πώς μπορώ να βγάλω τους παλιούς και να τοποθετήσω νέους μαγνήτες? (το προβλημα ειναι η συνδεσμολογία) Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν παραπάνω καλόδια στον νεο μαγνήτη, ή αντίστοιχα λιγοτερα?

4
καλησπέρα! λοιπόν, θέλω να ρωτήσω τι μαγνήτες να βάλω στην παλιά μου κιθάρα, έτσι ώστε να μπορώ να παίξω κάτι χαλαρό, όπως kaiser chiefs, killers, smiths και γενικότερα τέτοια φάση. κλίνω προς seymour αλλά δεν ξέρω ποιούς...ι κιθάρα παίρνει εναν hum k 2 singlecoil...οι μαγνήτες π έχει πανω είναι λίγο μαπα...:P επίσης, επειδή δεν θα ήθελα να περιοριστω μονο σε αυτό το είδος, θα ήθελα μια φορα στο τόσο ας πούμε να παίζω κατι πιο βαρύ...

5
εχω πάρει το παραπάνω πεταλάκι αλλα θέλω πιο μπασο ηχο αποτι βγάζει..παιζει να τ παω σε μαστορα να το modifarei?

6
καλησπέρα! έχω το εξής πρόβλημα... Πριν λίγο καιρο, μου ήρθε απο το thomann η κιθάρα π είχα παραγγείλει...μια esp sv, η οποία είχε ερθει με θήκη της esp η οποία εκτως του οτι είναι τεραστια είναι και σχετικά πολυ βαριά...Γιαυτο το λόγο, σκέφτομαι να αγοράσω μια μαλακή θήκη ώμου...Ενας φίλος, είχε φτιάξει για την δικιά του στο general music-τσιτηρίδη επειδή δν έβρισκε έτοιμη... ξέρει κανείς ποιά αλλα καταστήματα φτιάχνουν θήκες? Η αλλιώς αν κανέις βορεί να μου προτείνει καποια άλλη λυση...;

7
Ενισχυτές / hybrid vs tube
« στις: 04/02/08, 22:51 »
Ποιά η διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις 2 κατηγορίες;

8
Η κιθάρα μ έχει chrome μεταλικά μερη...απο τη μια βίδα του τρεμολο έφυγε ενα λεπτό στρόμα απο αυτό...Απο κάτω, είναι επίσης chrome αποτι βλέπω..Η τουλάχιστον το ίδιο χρώμα...Αυτο π καθρεφτίζει...Υπάρχει περίπτωση να σκουριάσει ή τπτ τέτοιο?

9
Εφέ / equalizer
« στις: 27/01/08, 22:10 »
τι ρυθμίσεις χρησιμοποιήτε στο eq σας? Εννοω, τι στον ενισχυτη,τι στο πεταλάκι,τι την πεταλιέρα ή σε ότι εξοπλισμό έχετε...Και για ποιό είδος το χρησιμοποιήτε...

10
θελω, να ξαναβάψω την κιθάρα μ...υπάρχει περίπτωση να βαλω καποιο ύφασμα και απο πανω τη βαφή? δλδ να βρώ κάτι υφασμάτινο να τ βάλω πάνω στην κι8άρα και μετα να περάσω τ χρώμα..υπάρχει περίπτωση να κάτσει? Ι ακόμα και να την ντύσω ολόκληρη?

11
Λπν, έχω μια ερώτηση: πως γίνεται να βγάλω απο τo headstock to logo της εταιρίας της κιθάρας? (χωρις να ξίσω το χρώμα του headstock) (είναι λουστραρισμένο)

12
Μαγνήτες και ηλεκτρικά / ερώτηση
« στις: 16/12/07, 09:18 »
Καλημέρα! Εχω παραγγείλει απο θωμα, μια esp sv και εβλεπα διαφορες pics tis...να επισημάνω οτι φοραει emg 81 οι οποίοι ειναι active, απο την πίσω μεριά ομως δεν υπάρχει κανενα καπάκι... :P Μονο το καπακι για τα ηλεκτρικα και για το floyd υπαρχουν..Που μπαίνει λπν η μπαταρία?

13
Μήπως μπορεί κανείς να μου πει κανένα τραγουδάκι Brit Pop του στυλ Arctic Monkys - When The Sun Goes Down , Mr. Brightside - The Killers, I Predict A Riot - Kaiser Chiefs? Το πρόβλημα είναι βασικά, οτι χρειάζομαι καπου στα 30 τραγούδια για live που θα κρατήσει 3 ωρες χωρίς support :s Pleaz Help!!

14
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω Tabs για το πλοκάμι του καρχαρία?

15
Μουσικά νέα και συζητήσεις / H.I.M.
« στις: 25/07/07, 20:08 »
καλησπέρα! Φτιάχνω νεα μπάντα και επειδή μας αρέσουν οι HIM, ήθελα να ρωτήσω, ποια συγγροτήματα παίζουν το ίδιο είδος μουσικής με αυτους...Επειδή θέλουμε τωρα για αρχή, να βγάλουμε μερικά κομματάκια του ίδιου στιλ...Pleazzz! peite m idees!

Σελίδες: [1]