Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - MusicHeaven.gr

Σελίδες: [1]
1
Το MusicHeaven διοργανώνει για 3η φορά Διαγωνισμό Τραγουδιού και καλεί όλα τα μουσικά σχήματα, τους μοναχικούς καλλιτέχνες και τους δημιουργούς να υποβάλλουν τα τραγούδια τους μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2012.
Κόστος συμμετοχής: μηδέν
Χορηγοί: Orosys - Two Notes Audio Engineering, FM Records, Εκδόσεις Cambia

Στείλτε το τραγούδι σας από την σελίδα του Διαγωνισμού:
www.contest.musicheaven.gr
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν από το Kithara.

2
Στο http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=musicpagesθα βρείτε και ένα ευρετήριο με νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι παρουσιάζουν τη δουλειά τους με MP3s, μέσω των Music Pages του MusicHeaven.gr

Στο http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=11 μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις Music Pages, οι οποίες είναι ιστοσελίδες μουσικών, συγκροτημάτων, στιχουργών ή συνθετών που επιθυμούν να προβάλλουν τη δουλειά τους, εύκολα και με πληρότητα.

Θα εκτιμούσα μια γνώμη για την όλη προσπάθεια που γίνεται.

3
Αν ψάχνετε online μαθήματα κιθάρας & μπουζουκιού, με παρτιτούρα, ταμπλατούρα και MP3, ελάτε στο Download section του MusicHeaven.gr (www.musicheaven.gr ). Τα μαθήματα είναι κυρίως για αρχαρίους. Παράλληλα λειτουργεί η στήλη "Διδασκαλία" που θα βρείτε διάφορα άρθρα για να εμβαθύνετε περισσότερο στη θεωρία, αλλά και την πράξη.

-----------------------------
www.musicheaven.gr
Παρτιτούρες, στίχοι, μουσικό περιοδικό

4
Κατεβάστε το τώρα στο www.musicheaven.gr στο τμήμα Downloads! Ελπίζω να σας αρέσει, έχει φωτογραφίες από δίσκους, συνθέτες και πολλές πληροφορίες για κάθε τραγούδι!

5
Στο www.musicheaven.gr μπορείτε να βρείτε Forum, Chat, Μουσικούς Συνδέσμους, Downloads, Τραγούδια με Συγχορδίες και πολλές εκπλήξεις!

Σας περιμένουμε!

Σελίδες: [1]