Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Lost_Highway

Σελίδες: [1]
1
Σκέφτομαι να αφαιρέσω το pickguard από την ακουστική μου κιθάρα (για αισθητικούς λόγους).
Έχω βρει ένα βιντεο στο youtube όπου θερμαίνεται με πιστολάκι το pickguard και με απαλές κινήσεις σιγά σιγά αφαιρείται.

1) Συνίσταται αυτός ο τρόπος ή υπάρχει κάτι καλύτερο;

2) Με απασχολεί αν θα προκληθεί ζημιά (ή αν θα έχει μεγάλη διαφορά το χρώμα κάτω από το Pickguard σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα).

3) Ο ήχος θα αλλάξει δραστικά (κι αν ναι, προς το "χειρότερο; ), τόσο που να μην αξίζει να το ρισκάρω;


Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.

2
Θέλω να βάλω ενίσχυση στην κιθάρα μου (για live) κι αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να ελαχιστοποιήσω τις πιθανότητες για feedback (με όποια έκπτωση μπορεί να υπάρξει στον ήχο).

Διαβάζω ότι η καλύτερη λύση είναι οι μαγνήτες που προσαρμόζονται στην τρύπα του ηχείου (κι αμέσως καλύτερη είναι οι piezo κάτω από τον καβαλάρη). Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, παρακαλώ διορθώστε με.

Σκέφτομαι να πάρω τον Fishman Neo-D
http://www.thomann.de/gr/fishman_neod_humbucker.htm

ή τον Dean Markley Pro Mag
http://www.thomann.de/gr/dean_markley_pro_mag_sc1.htm

1. Επειδή και οι δύο μαγνήτες προορίζονται για ακουστική (κι όχι για κλασική), τι πρόβλημα μπορεί να έχω στο θέμα του ήχου;

2. Μαγνήτες χειρότερης ποιότητας (όπως ο dean markley σε σχέση με τον Fishman) είναι περισσότερο ευαίσθητοι στο feedback ή έχει να κάνει μόνο με την ποιότητα στον ήχο;

3. Ευπρόσδεκτες κι άλλες προτάσεις, αν θεωρείτε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία τιμής.

3
Χρησιμοποιώ αυτήν την κάψα για την κλασική μου κιθάρα.

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbt.htm

Παρατηρώ ότι λαμβάνει ήχους και από το περιβάλλον (πχ έντονες ομιλίες κλπ). Υπάρχει τρόπος να τους περιορίσω;
Έχει να κάνει με την τοποθέτηση της κάψας (ή και την ποιότητά της) ή είναι κάτι που συμβαίνει αναπόφευκτα με όλους τους transducer;

Επιπλέον, ένα μικρό θέμα γείωσης που έχω (το οποίο σταματάει όταν ακουμπάω την άκρη του βύσματος για το καλώδιο) πώς μπορεί να εξαλειφθεί;

4
Έχω κάνει μια παραγγελία από Thomann, το πακέτο έχει αποσταλεί τη Δευτέρα 9/11 με την DHL. Χρησιμοποιώντας τη γερμανική σελίδα της DHL είδα ότι το πακέτο μου ήρθε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Τετάρτης 11/11. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες.

Έχω δοκιμάσει το tracking και από τη σελίδα της Ελληνικής DHL και της UPS, αλλά και των Ταχυμεταφορών Ελτά [Πόρτα-Πόρτα] -τις προηγούμενες φορές, το πακέτο μου ερχόταν με το "Πόρτα-Πόρτα" και μπορούσα μέσω της σελίδας τους, να δω πού βρίσκεται.

Δυστυχώς, αυτή τη φορά δεν υπάρχουν πουθενά πληροφορίες για το πακέτο [και με βάση παλαιότερες αγορές μου, θα έπρεπε να το έχω ήδη λάβει].

Έχετε κάποια ιδέα/εμπειρία επ' αυτού;

Ευχαριστώ.

Σελίδες: [1]