Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - SlowYourselfDown

Σελίδες: [1]
1
Καλησπέρα!ψάχνω παρτιτούρα κιθάρας για το "ισως φταίνε τα φεγγάρια" σε μουσική του Νότη Μαυρουδή.Οχι τα ακκόρντα.

2
Γεια!Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αναβαθμίσω τους μαγνήτες της κιθαρούλας μου.American Standard Strat με εργοστασιακούς μαγνήτες.Σε γενικές γραμμές τους νιώθω λίγο αδύναμους.
 Το θέμα είναι πως όταν ξεκινήσεις και ψάχνεσαι μπλέκεις με 20 διαφορετικές εταιρίες που κατασκευάζουν 30 διαφορετικούς μαγνήτες και γενικά η ερευνα μου δεν με έχει βοηθήσει και πολύ.Γι΄αυτό το λόγο θελω γνώμες..Σε κιθαριστικό στύλ είμαι κοντά στους Andy Latimer (Camel) kai Steven Rothery (Marillion).Λατρεύω το παιξιμό τους και τον ήχο τους.
 Πχ για Lace Sensors το συζητάμε?Η έναν Duncan Hot Rail στη γέφυρα και Lace μέση και λαιμο?
Όλες οι γνώμες δεκτές...

3
Γεία ! Έχω μια American Standard Strat και σκέφτομαι μετά απο χρόνια να πάω από 9άρες χορδές σε 10άρες.Αυτό που χρειάζομαι είναι πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας αλλάγής.ΘΑ χρειαστώ επιπλέον δύναμη στα bendings?Πιο πολυ με ενδιαφέρει εάν θα έχω κάτι διαφορετικό στον ήχο...Θα χρειαστεί κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις η κιθάρα?Παίζω σε standard E tuning και περιστασιακά σε Ε ύφεση.
Ευχαριστώ.

Σελίδες: [1]