Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - sakis1981

Σελίδες: [1]
1
Ενισχυτές / Αξίζει ο line6 micro spider;
« στις: 10/07/08, 08:05 »
Παιδιά αφού με βοηθήσατε σε προηγούμενο thread μου (και σας ευχαριστώ), σας θέτω το παρακάτω θέμα που δεν αφορά εμένα αλλά κάποιον φίλο.
Το παιδί πρόκειται να αγοράσει ηλεκτρική κιθάρα και ψάχνεται για ενισχυτή. Του έχει κάτσει καλά στο μάτι ο Micro spider της line6. Δεν μπορεί να πάει σε καταστήματα να τον δοκιμάσει λόγω δουλειάς. Θέλει έναν ενισχυτή που να έχει αξιοπρεπή καθαρά και καλή παραμόρφωση για βαριά μουσική (metal κλπ). Προσωπικά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για την σειρά spider, ειδικά σε κάποια ξένα sites την θάβουν κανονικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα.
Επίσης τα 6W θα είναι αρκετά για να παίζει σε δωμάτιο και να ακούγεται καλά;
Ευχαριστώ.
Παρεπιπτόντως άκουσα το insane model στο youtube και μου φάνηκε αρκετά καλό.

2
Καλημέρα σε όλο το forum. Είναι το πρώτο μου μήνυμα και με τη μία ζητώ την βοήθειά σας!!! :)
Μετά από κάποιο καιρό αναμονής ο thomann θα φέρει εντός των ημερών την κιθάρα που θέλω να πάρω, η οποία είναι αυτή http://www.thomann.de/gr/espltd_ex50bk.htm
Είμαι αρχάριος και δεν θέλω να πάω σε κάτι πιο ακριβό. Μου έχουν πει κάποιοι γνωστοί ότι για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Θα ήθελα και την δική σας γνώμη.
Αυτό που με ενδιαφέρει όμως περισσότερο (μιας και για την κιθάρα είμαι κατά 99% σίγουρος ότι αυτή θα αγοράσω) είναι ο ενισχυτής που θα πρέπει να πάρω. Με ενδιαφέρει να παίζω στο σπίτι μου για εξάσκηση και άντε το πολύ πολύ να έρθει και η παρέα να παίξουμε λίγο όλοι μαζί. Θέλω κάτι οικονομικό που να έχει καλές επιδόσεις για να μπορώ να κάνω αυτά που θέλω.
Μου έχουν προτείνει αυτόν http://www.thomann.de/gr/roland_cube_20x.htm
Πιστεύετε ότι θα με καλύψει ή μήπως θα πρέπει να προσανατολιστώ και προς κανέναν Line6 ή οτιδήποτε άλλο;
Να διευκρινίσω ότι το στυλ που με ενδιαφέρει είναι Metallica, Maiden, Iced Earth.
Κάθε συμβουλή και πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.
Σας ευχαριστώ.

Σελίδες: [1]