Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - antonis_mh

Σελίδες: [1]
1
Καλησπέρα στο φόρουμ!! Κατευθείαν στο ψητό..έχω εδώ και 1,5 χρόνο έναν ENGL Fireball 60,ο οποίος χρησιμοποιείται περίπου 5 ώρες το μήνα για πρόβες με τη μπάντα μου.
Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή του και τη χροιά του,αλλά πιστεύω πως θα ήθελα να προχωρήσω σε περισσότερες επιλόγές ήχου,αλλά και να "ξεφύγω" από την συντήρηση που χρειάζονται οι ενισχυτές με λάμπα,μιας και χρήματα δυστυχώς δεν υπάρχουν. Σκέφτηκα λοιπόν να τον στείλω ή να τον ανταλλάξω με κάποιο από τα ψηφιακά racks που κυκλοφορούν,με ιδιαίτερη αδυναμία στο Line 6 POD HD Pro. Από ότι ακούω,βλέπω και διαβάζω για το συγκεκριμένο πολυεφφέ,είναι από τα καλύτερα στα λεφτά του. Με ένα power amp θα μπορούσα να το συνδέω και στην καμπίνα μου και να έχω πολλούς παραπάνω ήχουν από αυτούς που είχα πριν,μιας και το συγκεκριμένο πολυεφφέ σου δίνει άπειρες επιλογές. Έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια για το Line 6 POD XT Pro που νομίζω δύσκολα το βρίσκεις στην αγορά. Δεν έχω τεράστια εμπειρία από πεταλιέρες κλπ μιας και δεν είχα ψαχτεί ιδιαίτερα μέχρι πριν λίγο καιρό όπου άρχισα να πειραματίζομαι με την POD XT LIVE ενός φίλου, αλλά η δυνατότητα να κάνεις σχεδόν τα πάντα με αυτά τα πολυεργαλεία (ηχογραφήσεις σε pc,δημιουργία ήχων από το μηδέν,αλλά και ευκολία μεταφοράς σε live) όπως και η "μία κι έξω" δαπάνη χρημάτων για την απόκτησή τους με έχει βάλει σε έντονες σκέψεις. Πιστεύετε πως θα άξιζε μία τέτοια κίνηση ώστε να πειραματιστώ με περισσότερους ήχους? Κάθε άποψη δεκτή!  :)

2
Ενισχυτές / Vox VT100 Head - Αξίζει?
« στις: 17/03/11, 23:32 »
Καλησπέρα! Παρουσιάστηκε ευκαιρία να αποκτήσω την κεφαλή Vox Valvetronix 100! Δεν έχω ιδέα από τους modeling ενισχυτές! Όσοι γνωρίζετε,θα ήθελα να μου πείτε απόψεις,πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του συγκεκριμένου μοντέλου,ώστε να ξέρω αν αξίζει να προχωρήσω στην απόκτηση του! Παίζω κυρίως heavy rock με βαρύ ήχο και tharsh metal/hardcore!

3

  Bugul Noz (Heavy-stoner Rock from Korinthos) myspace:
  http://www.myspace.com/bugulnozofficial
 
Infertile (Thrash metal-Hardcore from Korinthos) myspace:
http://www.myspace.com/infertilemetal

4
Γειά σας παιδιά! Αν και κιθαρίστας χρόνια,μόλις φέτος γράφτηκα στο φόρουμ,κ αυτό ειναι το πρώτο θέμα που γράφω!Ας περάσουμε στο ψητό ομως..
Είμαι κάτοχος μιας ESP LTD F 250,την οποία και πουλάω μετά από δύο και κάτι χρόνια χρήσης και..τραυματισμών ( http://forum.kithara.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=20673 ), μιας και έχω αλλάξει κάπως μουσική κατεύθηνση,καθώς εκτός από metal/hardcore παίζω και heavy/stoner rock.Αποφάσισα να πάρω κιθάρα τύπου Les Paul επειδή είναι αρκετα βολικές σε σχήμα και διακαής πόθος.Ψάχνω κάποια που να "κάνει" για rock αλλά και metal ήχο,ανάμεσα στις εταιρίες Epiphone και ESP LTD,και τιμή από 350-500 ευρώ καθώς δεν υπάρχει παραπάνω οικονομική δυνατότητα (να σημειωθεί ότι θα τοποθετηθούν μαγνήτες EMG 81/60 στο όργανο γιατί είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτους)!Η Epiphone Les Paul Custom μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον,καθώς έχω διαβάσει αλλά και ακούσει πολλά καλά λόγια για αυτές.Θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου προτίνετε κάτι αξιόλογο σύμφωνα με τα κριτήρια που έθεσα! :)
 
Ευχαριστώ,
Αντώνης

Σελίδες: [1]