Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - stavros-bass

Σελίδες: [1]
1
Καλημέρα... πιο πολύ ανοίγω το νήμα για "κουτσομπολιό" παρά για να πάρω κάποια συμβουλή...
Η ιστορία έχει ως εξής:


Τρίτη γυμνασίου και όπως κάθε έφηβος μεταλάς έχω όνειρο να γίνω ο steve harris. Έτσι βλέποντας καλούς βαθμούς στο σχολείο, ο φάδερ ξηγιέται μπάσο και ενισχυτή.


Επαρχιωτάκι εγώ, μαγαζιά που να πουλάνε μπάσα στην ευρύτερη περιοχή δεν... οπότε διαλέγω ένα φθηνό σετ από διαφήμιση του metal hammer aria pro και ενισχυτάκος custom 10 watt.


Σε κάποια φάση και έχοντας νεύρα κλώτσησα τον ενισχυτή και έσκισα το ηχείο του. Έτσι πήρα αυτόν:

35 τα watt και στη μονοκατοικία δεν έχω πρόβλημα. Έλα όμως που εδώ και 10 χρόνια σε πολυκατοικία μεγαλούπολης πλέον δεν μπορώ να τον  βάλω να παίζει με ένταση πάνω από 1...
Μιλάμε με το που πάει στο 2, γίνεται της μουρλής! Τοίχοι τρίζουν, γυναίκα τσιρίζει, γείτονες βαράνε τοίχους ή και κουδούνια.


Αποτέλεσμα... είτε να παίζω με ένταση στο 0,5 οπότε ο ήχος είναι γτπ, είτε να παίζω στο 1-2 που ο ήχος βελτιώνεται μεν κάπως αλλά και πάλι δεν χώνει ο ενισχυτής όπως πρέπει. Παραμένει όμως δυνατός για τους άλλους με αποτέλεσμα να παίζω σαν κυρία χωρίς δύναμη...σκέτη μιζέρια δηλαδή.


Τον πλήρωσα τότε 300 ευρώ και δεν τον έχω χαρεί στιγμή!


Σκέφτομαι επομένως να πάρω κάναν μικρούλη με την ελπίδα ότι θα μπορώ να σηκώνω την έντασή του σε επίπεδα που να  γουστάρω αλλά και να μη με ζαλίζουν. Επί αυτού υπάρχει πρόταση από κάποιον;

Σελίδες: [1]