Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - JaYmZ

Σελίδες: [1]
1
να και κάτι εντυπωσιακό...δείτε το όλο και θα καταλάβετε.... ;D


3
βρε παιδιά που μπορώ να βρω μια ζώνη της προκοπής δερμάτινη με τα εξής χαρακτηριστικά:

- να είναι μαύρη χωρίς σχέδια.
- να έχει πάχος το πολύ 4-5cm(Και τα 5 πολλά είναι).Όλο χοντροκομμένες βλέπω.
- το πάχος της να είναι το ίδιο σε όλο το μήκος της ζώνης.
- καλής ποιότητας το δέρμα(να αγοράσω μία και να ξενοιάσω για μια ζωή)....

έψαξα παντού αλλά δεν μπορώ να βρω τπτ, έψαξα και ebay, πάλι τπτ...αν κάποιος ξέρει κανά μαγαζί(on-line αγορά θα προτιμείται, που να τρέχω στο κέντρο :P) ας το πει Plz...ας είναι και από την Αμερική, Αυστραλία, Γη του Πυρός, όπου να ναι... :D


thnx... :)

4
Έβλεπα χτες στο youtube βιντεάκια από iced earth και θυμήθηκα τον barlow και είπα να κάνω ένα search να δω μήπως υπήρχαν τίποτα νέα ενδεχόμενης επιστροφής του...τι τό'θελα??

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=40260

πατήστε εκεί που λέει "this location" και πάρτε βαθιά ανάσα... ::)

5
Βρε παιδιά ξέρετε κανά site που να έχει μαζεμένα samples ενισχυτών(pre, power, stereo amps) και ίσως τίποτα info πάνω σε αυτούς τους ενισχυτές?

thanx... :)

6
Τα καλύτερα... / Αλλαγή Floyd σε Ibanez
« στις: 12/05/05, 12:17 »
Λοιπόν παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω το Lo-TRS II της RG470 Ibanez που έχω γιατί είναι λίγο ελεεινό και δεν πολύ κρατάει και το tuning της κιθάρας...και σκέφτηκα το Original Floyd Rose...Το θέμα είναι: μπορεί να μπει το συγκεκριμένο Floyd στην Ibanez ή θα τρέχω για σκαψίματα-ραψίματα κτλ... ???

Υ.Γ.: Please μην μου πείτε "κράτα τα λεφτά σου και πάρε καμιά άλλη κιθάρα", κιθάρες έχω κι άλλες, το θέμα είναι τι κάνω με την Ibanez... ::)

Thanx... :)

7
Λοιπόν παιδιά, αυτόν τον καιρό δουλεύω το Creeping Death και με προβληματίζει το κεντρικό riff του τραγουδιού, το οποίο είναι το εξής:

-----2------2----2--|-----2-------------------|
-----2------2----2--|-----2----2--3--2320--|
0-0----0-0----0----|0-0----0----------------|

Λοιπόν, το έχω βγάλει αρχικά μόνο με downstrokes, έτσι για την ποζεριά :P, αλλά προσπαθώ να βρω έναν τρόπο με συνδυασμό upstrokes-downstrokes, γιατί είναι και αδύνατον να το παίξεις μόνο με upstrokes, και πολύ κουραστικό το στυλ του Hetfield μόνο με downstrokes(αλήθεια πως αντέχει να παίζει τόσα τραγούδια στη σειρά σε ένα live μόνο με downstrokes ??? ??? ???)

Λοιπόν ακούω... :)

Σελίδες: [1]