Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Μπιφτέκι

Σελίδες: [1]
1
Γειά σας παιδιά. Λοιπόν, έχω ψάξει και έχω καταλήξει σε αυτές τις 2 κιθάρες και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας. Τις έχει και σε προσφορά αυτό τον καιρό.

http://www.thomann.de/gr/fender_50s_classic_player_strat_mn_sg.htm

http://www.thomann.de/gr/fender_60s_classic_player_strat_rwcar.htm

Η άλλη μου κιθάρα είναι μία Jackson professional με 2 διπλούς μαγνητες, οπότε είναι άλλη φάση. Θέλω καινούρια κιθάρα γιατί την Jackson την πήρα μεταχειρισμένη και θέλω την ''καινουργίλα''.  :P
Μου αρέσουν τα λεπτά μανίκια και θα ήθελα η κιθάρα να είναι ελαφριά. (Ακόμα δεν τις έχω παίξει αυτές, σύντομα όμως ελπίζω να τις βρω και θα τις παίξω).
Η μουσική που παίζω είναι Pink Floyd, Dire Straits, λίγο Funk, και άλλα είδη πιο Hard Rock (εδώ με καλύπτει η Τζάκσον) θα ήθελα μελλοντικά να παίξω και λίγο blues.
Εσείς ποιά από τις 2 πιστεύετε ότι θα με κάλυπτε περισσότερο;
Απ' ότι έχω καταλάβει στη 60's είναι λίγο πιο hot οι μαγνήτες της.
Σκέφτομαι και μελλοντικά ίσως να αλλάξω μαγνήτες και να πάρω τους EMG του Gilmour ή καλύτερα τους Seymour Duncan που έχει στην Black Strat αν μπορέσω να τους βρω να πωλούνται χωριστά.

Ελπίζω να μη σας κούρασα, κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη.

Σελίδες: [1]