Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - GeorgeMam

Σελίδες: [1]
1
Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση για την οποία δεν είμαι σίγουρος σε ποια κατηγορία ανήκει, επομένως ζητώ συγγνώμη αν επέλεξα λάθος κατηγορία. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να κάνω έστω δωρεάν συναυλίες σε μαγαζιά και να είμαστε και ο ιδιοκτήτης κι εγώ νομικά καλυμμένοι. Το ρωτάω επειδή συναυλίες με αμοιβή μπορούν να δίνουν μόνο οι στρατιωτικοί με ειδικότητα μουσικού (ενώ εγώ είμαι μηχανικός αεροσκαφών). Επίσης δεν ξέρω αν επιτρέπεται σε καταστηματάρχη να έχει μουσικό σχήμα στο κατάστημά του χωρίς αμοιβή. Θα εκτιμούσα πολύ κάθε βοήθεια από όποιον γνωρίζει. Έχω διαπιστώσει ότι το φόρουμ έχει και άλλους συναδέλφους και επίσης ότι υπάρχουν εδώ μέσα άτομα που έχουν δώσει συναυλίες και έχουν προφανώς γνώση του νομικού καθεστώτος. Σας ευχαριστώ!

2
Καλημέρα σε όλους! Θέλω να ρωτήσω για ένα θέμα που με απασχολεί ιδιαίτερα, βασικά μου έχει γίνει εφιάλτης: Μπορεί μια κιθάρα να πιάσει μούχλα; Αν ναι, με ποιους τρόπους; Πως γίνεται να την προστατέψω; στο σπίτι μου εμφανίζεται υγρασία στους τοίχους (μαυρίλα) και όπως καταλαβαίνετε έχω τρομάξει. Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα γι'αυτό και καταθέτω τις απορίες μου. Συγχωρήστε με αν το θέμα είναι σε λάθος κατηγορία ή αν οι ερωτήσεις μου είναι χαζές. Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε απάντηση.

3
Εφέ / Επιλογή λύσης για high gain ήχο.
« στις: 11/04/14, 23:31 »
Καλησπέρα κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι! Έχω ένα θέμα. Παίζω Heavy Metal, και για τον ξερό ήχο έχω έναν ενισχυτή Laney LV300 και ένα πεταλάκι MXR Distortion Plus. Όπως είναι κατανοητό, δεν μπορώ να βγάλω τρελό gain (σε επίπεδα Dimebag) λόγω θορύβου. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν αυξάνω πάνω από την τωρινή ρύθμιση το gain, λασπώνει ο ήχος. Μου την σπάει γιατί θέλω η κιθάρα να ουρλιάζει. Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε; μήπως για το ότι δεν βγάζει αρκετές ψηλές φταίει το ότι δεν ανεβάζω το Volume πάνω από 2;


4
Γεια σε όλους! Με λένε Γιώργο και είμαι καινούριος στο φόρουμ. Παίζω ηλεκτρική κιθάρα 3,5 χρόνια με ιδιαίτερη προτίμηση στο Heavy Metal. Επίσης έχω ξεκινήσει και να τραγουδάω Power Metal. Έχω ξεκινήσει από καιρό και γράφω πολλά riff αλλά θα ήθελα να συνεργαστώ και με άλλα άτομα προκειμένου να παίζουμε παρέα για την πλάκα μας, αλλά και να ηχογραφούμε κιόλας. Λόγω εργασίας ζω στην Καλαμάτα τα τελευταία 2 έτη, και ενώ ψάχνω επί μήνες μέλη για συγκρότημα, δεν βρίσκω τίποτα. Βασικά δεν βρίσκω καν άτομα που να γουστάρουν το Metal. Θα ήθελα λοιπόν εάν κάποιος ζει στην Καλαμάτα και παίζει Metal να μου απαντήσει ούτως ώστε να συναντηθούμε να τα συζητήσουμε. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και ευχαριστώ προκαταβολικά.

Συγχώνευση μηνυμάτων: 10/03/14, 22:09
Να σημειωθεί ότι έχω ρωτήσει συναδέλφους, έχω ψάξει αγγελίες, έχω ψάξει στο facebook και δεν έβγαλα άκρη. Ούτε που ασχολήθηκε κανείς να με βοηθήσει, όσες φορές και αν το ζήτησα. Πήγα σήμερα σε ένα στούντιο να ρωτήσω μήπως ξέρει κανέναν.....Και έχει βάλει λουκέτο! Έχω παρατηρήσει ότι εδώ σχεδόν όλοι ακούνε σκυλάδικα. Δεν έχω βρει ακόμα ούτε ένα κατάλληλο άτομο...

Σελίδες: [1]