Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - _apla_

Σελίδες: [1]
1
Γειά, είμαι καινούριος στο forum και είχα τις εξής απορίες σε σχέση με το θέμα. Βασικά θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας.

Εγώ κάνω κλασική κιθαρα εδώ και 3 χρόνια, δεν ενδιαφέρομαι για κάποιο πτυχιο(για τώρα τουλάχιστον) Μ αρέσει πολύ η κιθάρα σαν πολυφωνικο οργανο και παίζω αρκετά κλασσικά κομμάτια αλλά ειδικά τον τελευταίο χρόνο παίζω πολλά άλλα είδη μουσικής στην κλασική κιθαρα, Jazz, Βlues, κάνα Rock σόλο... Σκεφτόμουν αν θα με αντιπροσωπεύε καλύτερα μια ακουστική κιθαρα γι αυτό θα ήθελα να μου εξηγήσετε καλύτερα τις διαφορές ακουστικής και κλασικής και να μου προτείνετε κάτι.
Όσον αφορά την τεχνική, δεν μ αρέσει τόσο η ιδέα της πένας, θα ήθελα να μου πείτε αν είναι απαραίτητη στην ακουστική κιθαρα
Επίσης θα ήθελα να μάθω αν η ακουστική διατηρεί καθόλου το πολυφωνικο της κλασικής σε κάποια κομμάτια (δεν είμαι πολύ εμπειρος στον τομέα ούτε ξέρω πολλα)

Ευχαριστω

Σελίδες: [1]