Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - The JeSTeR

Σελίδες: [1]
1
Θέλω να καταθέσω ένα σχόλιο, που διατηρώ εντός εδώ και καιρό, αλλα στη συγκεκριμένη κατηγορία νομίζω αρμόζει!

 Αναφέρομαι στα διάφορα σχόλια που γίνονται σχεδόν σε όλα τα ποστ, περι τρομερής τεχνικής,και κυριως ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ!!!! Το πιο σύνηθες δηλαδή σχόλιο σε οποιοδήποτε θέμα, βιντεοκλιπ, σελίδα στο Myspace, κ.ο.κ.

Σας εκλιπαρώ, αν θέλετε να απορρίψετε κάποιο, ή να τον κάνετε θεό, να αφιερώνετε πολύ περισσότερο κόπο, αντί να παρακολουθείτε απλά ένα βιντεάκι, πριν το κάνετε. Και αυτό γιατί έχω κουραστεί να ακούω για τους παπάδες που παίζει ή δεν πάιζει ο καθένας, κυρίως αμα αναφέρεστε μόνο στην ταχύτητα ενός μουσικού. Είναι υποτιμητικό και για τον ίδιο (ή θα έπρεπε  ;) )

Δεν θέλω να ακούγομαι κακός, αλλα ως αιώνιος σπουδάζων σε ωδεία, και έχοντας γνωρίσει δεκάδες δάσκαλους κιθάρας, δεν πρόκειται να εντυπωσιαστώ με την ταχύτητα κανενός, γιατί έχω δει ανθρώπους που διδάσκουν σε ωδείο, που είναι καθηγητές σε λύκειο, να παίζουν dream theater για προθέρμανση, Και όχι δεν υπερβάλλω. Εμενα ο Φλουρός μου αρέσει πχ, γιατί έχω ακούσει Fragile Vastness, και ενθουσιάστικα. Όχι για το τάδε cover του Vai.

Σε μουσικούς ποιότητας, ή σε μουσικούς που απλά ζητούν την κριτική και τη γνώμη μας για το παίξιμό τους, δεν υπάρχει λόγος να αναλωνόμαστε σε σχόλια του στυλ "πωπω ποσο γργορα παιζεις μεγάλε!!!" ναι ρε παιδια, το ξέρει, αυτός ρυθμίζει το μετρονόμο του αμα μελεταει να πουμε...

Εν κατακλείδει, ανοίγω αυτό το θέμα, γιατί θεωρώ το ποιό σημαντικό σε ένα τόπο όπου κατατίθονται οι επίπονες προσπάθειες του καθενός να κατακτήσει την τεχνική του οργάνου και να διαμορφώσει τον κιθαριστικό του εαυτό, είναι πολύ σημαντικό, να έχουμε μια ιδέα για το τί σημαίνει κριτική της κιθάρας, και τι όχι. Μονο αν θέλουμε να γίνει αυτός ένας χώρος αλληλοβοήθειας και υποστήριξης όμως... Αλλιώς, ας αρκεστούμε σε επιφωνήματα και διακυρήξεις δέους που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα

2
Παιδες, ο αμαθής jesteras χρειάζεται ακομα μια βοήθεια.... ως συνήθως.... Λοιπον, ως μανιακός συλλέκτης mp3, έχω ένα πρόβλημα. Έχω 7000 τραγούδια στον υπολογιστή, αλλά τα tags τους είναι για τον π@#$%^. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα με τα advanced tags των windows, ούτε κατ' αλφαβητική σειρά δεν μπαίνουν γμτ!!!!

Ξέρετε λοιπον κανενα πρόγραμμα ή patch, freeware που να μου κάνει ένα ξεσκόνισμα? Επίσης, μήπως κανένα lyric searcher, για το winamp?

3
Το λοιπόν, για πληροφόρηση, οι τύποι είναι οι Creed, με άλλο τραγουδιστή
Προσωπική μου άποψη, ο Τρεμόντι ΤΩΡΑ παίζει κιθάρα!!! Φωνητικά απίστευτα, ( ακούτε την κορώνα στο τέλος του find the real)
ΠΡαγματικά με εξεπληξαν....
ακούστε : Metallingus
                Find the real
                One day remains
                Shed My Skin

4
Τα καλύτερα... / singlecoil βουβαμάρα
« στις: 19/04/03, 18:16 »
Λοιπόν, η κιθάρα μου έχει 1 singl και 2 humbuckers. Τελευταία ο singl μου κάνει νερα, δηλαδή δεν ακούγεται, ειδικά τα treble, που άμα κατεβάσω και λίγο το tone χάνονται εντελώς. Σήκωσα επανειλημμένα το μαγνήτη απ την μεριά των treble, σχεδόν ακουμπά τις χορδές (!) αλλά δεν γίνεται κανένα έλεος
Εχετε καμιά ιδέα???

5
Ο μεγάλος Βασίλης φθίνει :( :'(. Αυτή είναι η γνώμη των φαν του. Απεγνωσμένες προσπάθειες να επιπλεύσει σε μια μεταβαλλόμενη μουσική σκηνή, ή απλώς αλλαγή στίλ??? Είναι φανερό πως από τις τελευταίες του δουλειές, λείπει η δυναμικότητα των πρώτων του δίσκων. Ποιά είναι η δική σας γνώμη?

6
Τα καλύτερα... / Behringer V-amp 2
« στις: 30/07/02, 22:56 »
παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την πεταλιέρα, ω συνετό μέλος του Κιθράρα ζητώ τη γνώμη των συναδέλφων ;)
Αξίζει τα λεφτά της, και έχει δυνατότητες?? Κάντε όμως λίγο γρήγορα γιατί σε 3-4 μέρες πρέπει να έχω αποφασίσει.

Σελίδες: [1]