Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - xartaetos

Σελίδες: [1]
1
Καλησπέρα,


Πρόσφατα ξεκίνησα ξανά drums τα οποία δυστυχώς είχα αφήσει. Σκεφτόμουν αν τυχόν υπάρχει κάποιο παιδί εξίσου αρχάριος/α στα drums που να μην έχει drums εξίσου, να κανονίζαμε κάποιες μέρες που θα μας βόλευαν και να μοιραζόμασταν μισή,μία ώρα αναλόγως πως πάει σε ένα στούντιο για πρόβα.
Πιθανόν ακούγεται χαζό αλλά θεωρώ ότι είναι μια καλή λύση να κάνουμε λίγη πρακτική σε κανονικά drums και βγαίνει σαφώς πιο οικονομικά να νοικιάσουν δυο άτομα και όχι ένα (που δε νομίζω να δίνουν και αίθουσα σε ένα άτομο).
Αν τυχόν ενδιαφέρεται κάποιος θα χαρώ να μου πει. Αθήνα μένω.


Ευχαριστώ :)

2
Γεια σας.Άκουσα το συγκεκριμένο κομμάτι σ'έναν σταθμό πρόσφατα και είναι απίστευτο.Το συγκρότημα νομίζω είναι παιδιά από εδώ,απ'το κιθάρα οι movastro.το κομμάτι λέγεται Δανάη.έψαξα και στο site τους αλλά και στο myspace που έχουν σελίδα αλλά δεν μπορώ να το βρω λόγω τεχνικών προβλημάτων.Αν το έχει κάποιος και μπορεί ας μου το στείλει.Είναι απίστευτο!

ευχαριστώ

3
Γειά σας! αναζητώ ένα κομμάτι απ'την ελληνική σειρά του 2008 που παίζει στο mega ''ποιος μας πιάνει''.Το κομμάτι έπαιξε στην αρχή του τελευταίου επεισοδίου,δηλαδή στο επεισόδιο 11.Είναι ηλεκτρονική κάπως η μουσική του με γυναικεία φωνητικά.Υπάρχει και σε αυτό το link http://primemotion.net/watch_video.php?v=f8ad37ee27a1d74 και παίζει εώς και το 2:17 απ'την αρχή. Αν κάποιος έχει μια ιδέα ποιο μπορεί να είναι και που μπορώ να το βρω ας βοηθήσει.

ευχαριστώ

Σελίδες: [1]