Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - harisz

Σελίδες: [1]
1
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! έχω μια παλιά ibanez rx (H-S-H διάταξη) της οποίας ειναι χαλασμένα τα ηλεκτρικά.Σκέφτηκα να τα αλλάξω και να την κάνω να φέρνει σε πιο strat.Σκέφτομαι να της βάλω αυτά απο μαγνήτες 


 http://www.guitarfetish.com/GFS-Classic-II-Alnico-2-Vintage-Wound-Zebra-Humbucker-Bridge-Position_p_296.html


http://www.guitarfetish.com/70k-True-Coil-_p_1966.html


http://www.guitarfetish.com/55k-True-Coil_p_1964.html


θα είμαι εντάξει με αυτά ή να πάρω κάποιο απο τα σετάκια με τους μαγνήτες που πουλάει ( έστω και αν εϊναι με 3 μονούς μαγνήτες ) για περισσότερη "ασφάλεια" ως προς την αγορά ??

2
Καλησπέρα!! Λοιπόν ψήνομαι αρκετά να τσιμπήσω μια hagstrom κι8άρα! Απ΄ό,τι  έχω ακούσει είναι οικονομικές και πολύ καλές για τα λεφτά τους!! Οπότε είμαι μεταξύ μιας super swede και μιας swede- Καμιά πρόταση???

3
Λοιπόν όσοι πιστοί στα blues προσέλ8ετε αν και πιστεύω πως όσοι ασχολούνται αρκετά με αυτό το είδος θα το γνωρίζουν ηδη..

Ο Kenny Wayne Shepherd  θεωρείται ως ο συνεχιστής ενός θρύλου της κιθάρας και των blues του Stevie Ray Vaughan.Στο τελευταίο άλμπουμ του συνεργάζεται με το rythm section  του Stevie Ray Vaughan και σε κάθε κομμάτι φιλοξενεί και μια φυσιογνωμία του χώρου αυτού { B.B King , την μπάντα του Howlin' Wolf και του Μuddy Waters κλπ} και παίζει κομμάτια άλλα γνωστά ήδη και άλλα οχι

Ο διαδικτυακός τόπος ειναι : www.kennywayneshepherd.net  για όσους επιθυμούν να τσεκάρουν περαιτέρω

Αξίζει πάντως να του δώσετε μια ευκαιρία όσοι από σας τους αρέσει  το rock,hard rock Κλπ

Σελίδες: [1]