Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - VampireLestrat

Σελίδες: [1]
1
Παιδάκια θέλω να αναβαθμίσω την (εκπληκτική για τα λεφτά της) κινέζα ακουστική που έχω με καινούρια κλειδιά καθώς 2 από τα παλιά έχουν καταστραφεί. Τα ερωτήματα είναι 2.
1ον) Αξίζει τον κόπο να βάλω locking (δεν το πολυπιστεύω...);
2ον)Τι μάρκα θα προτείνατε σε σχετικά χαμηλό τιμολογιακό πλαίσιο (μην μου πείτε για κάνα Waverly των 100 euros δηλαδή  :) )

Ευχαριστώ πολύ!

2
Άλλα όργανα / Ερώτηση για ούτι
« στις: 02/07/09, 19:56 »
Πάιδες έπεσε στα χέρια φίλου ένα ούτι. Μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε τι παίζει με ακόρντα κλπ;

3
Το πρόγραμμα που θα χρειαστούμε για να περάσουμε ταινίες στο σκληρό δίσκο είναι το  DVDFab.
Αφου το κατεβάσουμε και το εγκαταστήσουμε, κάνουμε τα εξής :

1) Βάζουμε το δισκάκι της ταινίας στον υπολογιστή και τρέχουμε το DVDFab. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να ripάρουμε την ταινία μας σε μορφή DVD η XviD! Αν την περάσουμε σε μορφή DVD, η ταινία θα διατηρήσει την κανονική της μορφή (μενού, υπότιτλοι, γλώσσες κλπ) και θα παίζει στα περισσότερα επιτραπέζια DVD players ενώ αν την περάσουμε σε XviD η ταινία θα γίνει μόνο ΕΝΑ αρχείο βίντεο το οποίο όμως θα καταλαμβάνει σημαντικά λιγότερο χώρο αλλά τα περισσότερα DVD players δεν θα αναγνωρίζουν.

Καταρχάς, θα δούμε πως ripάρουμε την ταινία σε μορφή DVD.

2)Μετά από μια σύντομη ανάλυση,το DVDFab μας εμφανίζει την ταινία. Απο το μενού αριστερά, επιλέγουμε Full Disc

3)Κάτω κάτω, πατάμε το βελάκι και επιλέγουμε DVD5 προκειμένου η ταινία μας να καταλαμβάνει maximum 4,3 gb στο σκληρό και να μπορούμε μετά να την γράψουμε σε δισκάκι, αν θέλουμε.

4) Στη συνέχεια, πατάμε το αστεράκι πάνω δεξιά και πηγάινουμε Common Settings.Πηγαίνουμε στην καρτέλα  DVD -> Protection, ελέγχουμε αν είναι τσεκαρισμένες ΟΛΕΣ οι επιλογές και επίσηw πατάμε το βελάκι και διαλέγουμε το "2 - Western europe....". Επιπλέον, στην καρτέλα General κάνουμε κλικ στο εικονίδιο δίπλα στο temporary directory και διαλέγουμε το δίσκο του υπολογιστή μας τον οποίο θα χρησιμοποιεί το DVDFab για τη μετατροπή.Καλό είναι να έχουμε τουλάχιστον 10 GB ελεύθερα στο δίσκο μας. Μετά κάνουμε κλικ στο εικονίδιο δίπλα στο output, διαλέγουμε το φάκελο που θέλουμε να αποθηκευτεί η ταινία και ελέγχουμε αν είναι τσεκαρισμένο το "Delete temporary files when done". Πατάμε ok.

5) Πατάμε Start και πηγαίνουμε να φτιάξουμε καφέ/βόλτα το σκύλο μας/βλέπουμε τις διαφημίσεις του Star καθώς η μετατροπή παίρνει κάποια ώρα...

Σε περίπτωση που θέλουμε να περάσουμε την ταινία μας σε μορφή XviD ακολουθούμε την εξής διαδικασία :

1) Πηγαίνουμε πάλι στα Settings. Πηγαίνουμε στην καρτέλα  DVD -> Protection, ελέγχουμε αν είναι τσεκαρισμένες ΟΛΕΣ οι επιλογές και επίση πατάμε το βελάκι και διαλέγουμε το "2 - Western europe....". Επιπλέον, στην καρτέλα General κάνουμε κλικ στο εικονίδιο δίπλα στο temporary directory και διαλέγουμε το δίσκο του υπολογιστή μας τον οποίο θα χρησιμοποιεί το DVDFab για τη μετατροπή.Καλό είναι να έχουμε τουλάχιστον 10 GB ελεύθερα στο δίσκο μας. Μετά κάνουμε κλικ στο εικονίδιο δίπλα στο output, διαλέγουμε το φάκελο που θέλουμε να αποθηκευτεί η ταινία και ελέγχουμε αν είναι τσεκαρισμένο το "Delete temporary files when done". Πατάμε ok.

2) Διαλέγουμε από αριστερά DVD to Mobile -> Generic

3)Στο πρώτο πινακάκι αριστερά, διαλέγουμε την ταινία που θέλουμε να ripάρουμε. Συνήθως είναι το αρχείο με τη μεγαλύτερη διάρκεια. Μπορούμε να το τσεκάρουμε και από το παραθυράκι κάτω αριστερά που παίζει την ταινία. Έπειτα, από τον πίνακα audio διαλέγουμε τον ήχο που θέλουμε να έχει η ταινία ( πχ English AC-3/2 σημαίνει αγγλικός ήχοε με 2 κανάλια.) Καλό είναι να επιλέγετε ήχο surround (5.1) όπου υπάρχει. Μετά, στο απο κάτω πινακάκι, διαλέγουμε τους υπότιτλους που θέλουμε να έχει η ταινία και πατάμε next.

4) Κάνουμε κλικ σε αυτό που εμφανίζεται στην task list και πατάμε Configure. Στο file name διαλέγουμε τον τίτλο που θέλουμε να έχει το αρχείο μας. Απο κάτω, στο encoding method διαλέγουμε "2-pass encoding" . Διαλέγοντας το, διπλασιάζεται ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλά αυξάνεται σημαντικά η ποιότητα του βίντεο. Έπειτα, κάνουμε κλικ στο fixed bitrate και βάζουμε στο bitrate έναν αριθμό από 900 μέχρι 1000. Όσο μεγαλύτερο είναι το bitrate, τόσο αυξάνονται η ποιότητα του βίντεο αλλά και το μέγεθος του αρχείου. Εννοείται ότι μπορούμε να το βάλουμε και πάνω από 1000. Αν δεν θέλουμε η ταινία μας να ξεπερνά ένα συγκεκριμένο μέγεθος, επιλέγουμε Fixed File Size και γράφουμε πόσα MB θέλουμε να είναι. Πατάμε οκ!

5) Πατάμε Start και είμαστε έτοιμοι!Υπολογίστε ότι το encoding κρατάει συνήθως λίγο παραπάνω από όσο η διάρκεια της ταινίας. Το 2-pass encoding εννοείται ότι κρατάει το διπλάσιο :P

Ελπίζω να βοήθησα λίγο!Σίγουρα ο οδηγός μου έχει πολλές παραλήψεις, σας ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη. Για οποιαδήποτε απορία, στείλτε μου ένα mail στο ;)

4
Μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα να δοκιμασω την αγορα μεσω internet της KORG AX1500 απο το συγκεκριμενο καταστημα.Το προβλημα ειναι οτι στην επιλογη χωρας (εκει με τις 12 σημαιουλες) δεν υπαρχει η ελλαδα. Τι μπορω να κανω?Γενικα ειστε ευχαριστημενοι απο το εν λογω καταστημα?

Σελίδες: [1]