Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Βραζίλης

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 228
1
Το paypal δεν μπορεί να "τραβήξει" χρήματα από ελληνική πιστωτική/χρεωστική κάρτα, λόγω capital controls. Όμως μερικά μαγαζιά μπορούν, ακόμα και κινέζικα, και έχω κάνει αγορές. Δεν είμαι σίγουρος γιατί γίνεται αυτό.

Δεν χρειάζεται να πάτε Βουλγαρία με αυτοκίνητο, εγώ πήγα Αθήνα<->Σόφια αεροπορικώς με 20€! Ας είναι καλά η Ryanair.  :)

2
Ωραία βασική μελωδία. Έχεις κατά νου να προσθέσεις στίχους; Θα το έβρισκα ενδιαφέρον.
Νομίζω ότι θα προτιμούσα κι εγώ ένα πιο "χαλαρό" σόλο, με λιγότερες γρήγορες φράσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος...

3
Έχει μελωδίες που μένουν στο μυαλό. Ωραία ενορχήστρωση και ύφος, και η παραγωγή του ήχου φαίνεται πολή καλή. Εύγε παιδιά!

4
Δεν είμαι σίγουρος αν καταλαβαίνω την ερώτηση, @saved
Ακόμα κι αν παίζεις αποκλειστικά με το αυτί, αυτό που σου ακούγεται καλύτερα είναι αυτό που ανήκει σε κάποια κλίμακα. Απλά, αν το ανακαλύψεις μόνος σου με το αυτί είναι σαν να ανακαλύπτεις ξανά τον τροχό, χάνοντας χρόνο, ενώ αυτά τα πράγματα υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων. Δεν θα ήταν καλύτερο να σου μάθει κάποιος πως να χρησιμοποιείς τις κλίμακες; Όχι απλά ποιες είναι, αλλά το πως και γιατί και που να τις παίζεις, ανάλογα με το συναίσθημα που θέλεις να βγάλεις από μέσα σου.

5
Ωραίο! Καλώς ήρθες στην παρέα μας :)

6
Η εκδήλωση στη σελίδα μας στο Facebook:
https://m.facebook.com/events/1816344141919189

7
Βάλτε τόνους στους τίτλους, για ένα δέκατο του δευτερολέπτου σοκαρίστηκα! :D

8
Η Διαχειριστική ομάδα του kithara.gr χαιρετίζει την εξαίσια αυτή διοργάνωση, που προωθεί την φιλία, την συναδελφικότητα και την αλληλεγγύη μεταξύ συνφορουμιτών μέσω γαστρονομικών και γαστριμαργικών απολαύσεων. Μυημένοι και αμύητοι στην φλουτσοκουλτούρα είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι. ;)

9
Ηρεμία παιδιά, ο καθένας έχει την άποψή του και όλοι έχουν λίγο δίκιο και λίγο άδικο. Πρέπει να κρατάμε ένα καλό κλίμα, ακόμα κι αν νιώθουμε ότι θιγόμαστε. Είμαστε σε ένα δημόσιο φόρουμ όπου μας βλέπουν φίλοι και άγνωστοι επισκέπτες, και ότι γράφουμε μένει για πάντα.

@ΠΟΙΟΣ
Δεν χρειάζεται να ονομάσεις "ποίημα" ή "στίχοι" ή "σκέψεις" τα γραφόμενά σου. 'Ο,τι κι αν είναι, από την στιγμή που τα εκθέτεις δημόσια να είσαι έτοιμος για κριτική, θετική και αρνητική, εκφρασμένη είτε χαλαρά είτε με υπερβολικό τρόπο. Δεν θα κρίνω το εν λόγω δημοσίευμά σου. Όμως είναι λογικό ότι γενικά αν κάποιος -όχι μόνο εσύ- δημοσιεύει πολλά ποιήματα και πολύ συχνά, οι αναγνώστες δεν έχουν τον χρόνο να τα διαβάσουν ή/και δεν διαθέτουν τον χρόνο για να κάνουν κριτική στο καθένα. Γι' αυτό ίσως βλέπεις κάποια ποιήματα σου να έχουν αναγνώσεις αλλά όχι απαντήσεις. Επίσης, αν στις 10 δημοσιεύσεις σου οι 9 μοιάζουν με ανεπεξέργαστες σκόρπιες σκέψεις και η 1 είναι ένα φοβερό ποίημα, το ποίημα θα "χαθεί" μέσα στην γενική εικόνα του ότι "ο ΠΟΙΟΣ γράφει σκόρπιες σκέψεις". (Παράδειγμα δίνω, δεν έχω παρακολουθήσει όλες ανεξαιρέτως τις δημοσιεύσεις σου). Οπότε, αυτός που ζημιώνεται είναι πρώτιστα ο δημιουργός, η φήμη του, το "brand name" του. Δεν χρειάζεται να φτάνει κανείς στα άκρα, του στυλ: "αν δεν θέλετε να δημοσιεύω όσο συχνά θέλω, δεν θα δημοσιεύω καθόλου!". Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Κάθε δημιουργός όμως πρέπει να αφουγκράζεται το κοινό του. Σε ποιους αρέσει, σε ποιους δεν αρέσει, και γιατί.

@ε?
Μια αρνητική κριτική μπορεί βέβαια  να είναι εποικοδομητική. Όμως ο τρόπος έκφρασής της, και ο τρόπος λήψης της είναι αυτός που θα την κάνει αποδεκτή ή απορριπτέα.  Είτε εσύ ήσουν συναισθηματικά αρνητικά φορτισμένος κριτικός, είτε ο ΠΟΙΟΣ είναι ένας συναισθηματικά ευαίσθητος δημιουργός, είτε και τα δύο. Σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους δεν αρέσει αυτός η δημιουργός, και τα γούστα είναι σεβαστά. Δεν είναι για αντιπαραθέσεις επί προσωπικού.
Πάντως, δεν θα έλεγα ότι ο ΠΟΙΟΣ είναι "spammer", δεν κάνει κάτι με δόλο, απλά είναι πολυγραφότατος... Αλλά όπως εξήγησα παραπάνω, και όπως εννόησες κι εσύ (με καλό ή κακό τρόπο, όπως το εκλαμβάνει ο καθένας), δεν μπορεί ο αναγνώστης να δώσει την απαραίτητη προσοχή σε κάθε ένα δημιούργημα όταν αυτά είναι πάρα πολλά. Όμως δεν είναι δυνατόν να ορίσει κάποιος ποια και πόσα ποιήματα θα δημοσιεύσει ο καθένας, δεν έχουμε ποιητική αστυνομία και ποιητικό δικαστήριο με σαφείς κανόνες.

10
Τι εννοείς; έχεις φτιάξει την παρτιτούρα; με κάποιο πρόγραμμα ή με το χέρι;

11
Πω πω, δεν περίμενα τέτοια λεπτομερή ανάλυση από κάποιον ακροατή. Ευχαριστώ πολύ!
Πάντως, δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει κάτι που δεν μου κάθεται καλά στο αυτί. Θεωρητικά δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν έχω επαρκείς γνώσεις. Ακουστικά, δεν έχω πρόβλημα με περίεργες κλίμακες και περαστικές νότες, ακούω αρκετή jazz & latin και άλλα πράγματα. Ε, αν ο Γιάννης χρησιμοποίησε σε 2-3-4 σημεία νότες που δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα, δεν είναι τίποτα σοβαρό.

12
Ωραία μίξη ήχων. Αν δεν είναι κόπος, πες μας τι κλίμακες χρησιμοποίησες, και -αν υπάρχει- το γιατί. Εννοώ, υπάρχει κάποιος λόγος που τις χρησιμοποίησες με συγκεκριμένη σειρά; Π.χ. κάποια "περάσματα" από την Α στη Β κλίμακα ακούγονται καλύτερα από αυτά από την Α στη Γ κλίμακα; Εντάξει, σίγουρα είναι μεγάλη συζήτηση, δεν χρειάζεται να επεκταθείς σε θεωρία μουσικής.

13
Ωραία, προσεγμένη κριτική. μπράβο για τον κόπο σου. Άκουσα πολύ ωραίους ήχους, πράγματι η κιθάρα αξίζει και είναι όμορφη (αν και προσωπικά θα προτιμούσα μια λίγο-πολύ παρδαλή JEM, όχι μονόχρωμη).

14
Ωραίο λαϊκό τραγούδι, με ρυθμό ξεσηκωτικό για χορό.
Θα μου άρεσε περισσότερο αν ο ρυθμός έκανε πιο έντονη την παρουσία του με έναν αληθινό ντράμερ, που θα έπαιζε κάτι πιο πολύπλοκο και θα τόνιζε κάποια σημεία.

15
Πολύ καλό, με ενδιαφέρουσες φράσεις και ωραίο ήχο! Τα δάχτυλά σου χορεύουν πάνω στην όμορφη ταστιέρα :)

16
Το πρόβλημα στο μέτρο είναι εμφανές. Εκτός αν προορίζεται για τραγούδι και ο συνθέτης βρει τρόπο να το προσαρμόσει στην μουσική (μακραίνοντας ή συντομεύοντας τους χρόνους των συλλαβών και παύσεων.

17
Spyros Delta, ζωγράφισες!  ;D Ωραία τα είπες, και ευχαριστώ.

Ευχαριστώ βέβαια και τον Ioannis Anastassakis που έδωσε αφορμή για συζήτηση.

19
Χμμ, τι ακριβώς εννοείς με το "χροιές"; Ύφος; ακουστικό αίσθημα; Αν ναι, αυτά εξαρτώνται από την χρήση των κλιμάκων, αλλά είπες ότι δεν σκέφτεσαι κλίμακες όταν αυτοσχεδιάζεις. Ίσως δεν το έπιασα καλά...

20
Η μια δωρεάν διπλή πρόσκληση δίδεται στον Παπαναστασίου Φώτης Δημήτρης. Συγχαρητήρια! :)

21
Η κλήρωση βρίσκεται στον σύνδεσμο: http://www.randomresult.com/ticket.php?t=157600WXRAK

Προέβλεψα και έναν επιλαχόντα, σε περίπτωση που ο πρώτος μου αναφέρει ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο.

22
Πολύ μου αρέσει αυτό το ανακάτεμα μουσικών στυλ, κάθε εναλλαγή ήχου και ύφους κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον. Και κάπου μέσα σε αυτό το πολύχρωμο μίγμα, ξεμυτίζουν για λίγο κανά δυό γνωστές μελωδίες ως έκπληξη.
Μπράβο για την δημιουργία αυτή, και την περιγραφή του τρόπου ηχογράφησης της κιθάρας.

23
Για το αδιάβλητο της διαδικασίας κλήρωσης, θα χρησιμοποιηθεί το www.randomresult.com . Τα ονόματα θα καταχωρηθούν εκεί την Παρασκευή 4/11 στις 23:00 και θα δοθεί ένα λινκ όπου θα φαίνεται η προγραμματισμένη κλήρωση για τις 23:59, και το αποτέλεσμά της όταν ολοκληρωθεί.

24
Το PROVA Music Studios προσφέρει ειδικά για τα μέλη του kithara.gr μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε δωρεάν το σεμινάριο!

Η πρόσκληση θα δοθεί μετά από κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 4/11 στις 23:59. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές έως την ίδια μέρα στις 23:00.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι:

1) Στείλτε ένα ΠΜ σε εμένα με τίτλο "Κλήρωση" και περιεχόμενο το ονοματεπώνυμό σας και το κινητό σας τηλέφωνο (για να επικοινωνήσουμε άμεσα αν κερδίσετε)

2) Κάντε ένα "μου αρέσει" ή "κοινοποίηση" στην σχετική δημοσίευσή μαςστο facebook. (Δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά το εκτιμούσαμε αν βοηθούσατε να προωθήσουμε την σελίδα του kithara.gr στο facebook ;) )


 

25
Δεν νομίζω ότι αμφισβητεί κανείς την ικανότητα του Γιάννη ως μουσικός. Εδώ, μας παρουσιάζει άλλη μια πολύ καλή μουσική σύνθεση.

Ένα video clip είναι απλά ένα περιτύλιγμα, που - στην περίπτωση μας τουλάχιστον, ως ροκάδες - δεν θα έπρεπε να κολλάμε σε αυτό, αλλά να δίνουμε περισσότερη βάση στη μουσική. Ή αισθητική ενός video clip σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους δεν αρέσει, θα συνέβαινε σε οποιαδήποτε περίπτωση. Εμένα για παράδειγμα δεν θα μου άρεσε το βίντεο κλιπ να έχει τον μουσικό σε μια σπηλιά πχ, με ανεμιστήρα να ανεμίζει τα μαλλιά, και φωτιές και καπνοί να ξεφυτρώνουν από ανυποψίαστα σημεία.

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 228