Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Mίκα

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 46
1
Θέλεις τραλαλα..??
Θέλω τραλαλό!

2
Καθένας έχει την άποψη του επι του θέματος...νομίζω το χω πει σε πιο παλιό ποστ αυτό και όλας...Τώρα ασ πούμε μου τη σπάει ο Παπακωνσταντίνου όπως είναι γιατί είναι ξεχασμένος κνίτης και βγάζει πιο συχνά δίσκο και από τη βανδή...:P Και ο Πλιάτσικας που κάνει σόλο καριέρα με τα τραγούδια των Πυξ Λαξ...Και άλλοι για διάφορους λόγους..Αλλά ούτε θα αρχίσω να ξερνάω αν ακούσω τραγούδι τους ούτε θέλω να τους πλακώσω στο ξύλο...:P

3
Life style σε χάπια έχετε ??

Και το άκυρο,

''Ο Michael Jackson είναι μπλε''...ντοινγκ

4
http://www.youtube.com/watch?v=d_vbdxwI5Ck

πωπω αυτο το κομματι το εχουν βγαλει με ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

 δεν εχεις ιδεα

http://www.youtube.com/watch?v=S1WKYmx4i1Q&feature=PlayList&p=BAF3AC73C9610E49&playnext=1&playnext_from=PL&index=127χαχαχαχαχα για όνομααααα  ;D ;D ;D ;D %( %( %(

Με φτιάχνει που με την προλαλήσασα τηα πάμε σε ντοκιμαντέρ του Αγγελάκα  :D
Ναι το χω δει!!! Αυτο ειχα  αυτο ειχα στο μυαλο βασικα οταν εγραφα την απαντηση :P:P:P

5
Οι κακοί freemind είναι στη βουλή.
Το ζήτημα δεν είναι αν είσαι καλό άνθρωπος,καλός επαγγελματίας,καλός οικογενειάρχης,καλός πατέρας,καλός χριστιανός και όλα αυτά τα στερεότυπα που μας έχει ποτίσει η αστική κοινωνία. Σημασία έχει η πολιτική που πιστεύεις και ακολουθείς.
Τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση δεν είναι πλήττουν κανέναν μπάτσο ή εργοδότη.Εξαθλιώνουν μόνο τον λαό και κανέναν άλλο.Και όχι εκείνος που υπερασπίζεται την πολιτική που θέτει τέτοια μέτρα δεν είναι ''παιδί του λαού''.
Εκείνος που ψεκάζει με χημικά συνταξιούχους (για όνομα),εργαζόμενους και φοιητητές και δέρνει μετανάστες ,άτομα που απλά διεκδικούν τα βασικά τους δικαιώματα στη ζωή, δεν είναι ούτε παιδί του λαού ούτε ένας από εμάς και πρέπει επιτέλους αυτό να ξεκαθαριστεί στο μυαλό μας!

Πάντα ήμασταν χωρισμένοι σε 2 στρατόπεδα, αλλά τώρα πρέπει να γίνει επιτέλους προφανές αυτό και να καταλάβουμε την θέση μας στην ταξική κοινωνία,μπας και βρούμε προκοπή.

Συγγνώμη επίσης έχετε δει εσείς κανέναν από τους κυβερνώντες μας να θέλουν διάλογο?? Τα δακρυγόνα,οι συλλήψεις και το ξύλο άλλο δείχνουν.Και ΟΧΙ με εκείνους που μας περνούν τέτοια μέτρα βαρβαρότητα και εξαθλίωσης και μόλις αντιδράσουμε βάζουν την κρατική καταστολή να μας ισοπεδώσει δεν κάνουμε διάλογο.

6
Αστο γιάννη μου, φωνή βοώντος εν τη ερήμω....

Και ο κάδος καλά κρατεί...

7
Λοιπά / Απ: Πανεπιστημιακό άσυλο
« στις: 07/02/10, 02:57 »
Γιατί να μην φτιάξουνε δίπλα στα Πανεπιστήμια, έναν χώρο που θα τον ονομάσουνε Πανεπιστημιακό Άσυλο και θα έχει και την Ιδέα του Πανεπιστημιακού Ασύλου ?
Ώστε να είναι διαχωρισμένος από τον χώρο που γίνονται μαθήματα ? Είναι άκυρο ιδεολογικά κάτι τέτοιο ?

Αιντιμάλε...εγω λέω να φτιάξουμε και κούνιες και τσουληθρες σε χώρο διαχωρισμένο από εκεί που γίνονται τα μαθήματα....Νομικά επικυρώνεται κάτι τέτοιο? ::)

8
το να σε φτύνουν και εσύ να κολλας...αθάνατη βάση ''ανθρώπινων σχέσεων''...:P

9
Θα συμφωνήσω με τον gers ότι μέσα στα 3000 ποστ υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις κα ιδιενέξεις και γενικά κάποιες φορές τα πράγματα ξεφεύγουν από τα όρια, αλλά είναι τέτοιο και το θέμα που οι αντίθετες απόψεις μερικές φορές καταλήγουν σε καυγάδες.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και πολύ καλές και σωστότατες τοποθετήσεις μέσα στα τόσα ποστ.Είναι γενικολογία και κατα τη γνώμη μου προκλητικό να λέμε ω εκεί μαλώνουν,ας το κλείσουμε.Είναι σοβαρά ζητήματα που συζητιούνται στο συγκεκριμένο θέμα και αυτό το κάνει να είναι μερικές φορές μια εστία αντιπαράθεσης. Τώρα για μένα προσωπικά είναι θέμα του συντονιστή πώς θα λειτουργήσει και τι θα κάνει για επανέρχεται η τάξη όταν παρεκτρέπονται κάποιοι και δεν δίνω καμία δικαιολογία στο να μαλώνετε,να κάνετε προσωπικές επιθέσεις κλπ κλπ. Η δουλειά του συντονιστή είναι να επεμβαίνει όταν κάποιοι ξεφεύγουν τα όρια και να προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη με τρόπο που να μην προσβάλλει και τις 2 μεριές.Δεν θα συνεχίσω επειδή δεν θέλω να μαλώσω με κανέναν συντονιστή, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να βγει απο τον κάδο αυτό το θέμα άμεσα. Αυτά....

10
wow μπήκε αυτό κάδο...

Το κιθάρα έγινε πιο συντηρητικό από όσο το θυμόμουν.Το ξέρουμε ότι κατα βάσιν είναι ένα μουσικό φόρουμ όπου η βάση συζητήσεων είναι πάνω στη μουσική και τα περεπόμενα της, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν αυτά τα θέματα και επιλέγετε οι δημιουργοί και οι συντονιστές να υπάρχουν και να δημιουργούνται , αφού έχετε επιλέξει να υπάρχει τομέας συζήτησης πάνω στο ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΖΩΗ'' ή όπως λέγεται, ασ έχετε και λίγο την αξιοπρέπεια και το ήθος να τα συντηρείτε και να μην κατακρεμνίζεται όποιο θέμα δεν σας βολεύει και απαιτεί πολύ συντονισμό η whatever.

Πραγματικά,τα θέματα που συζητάμε στο συγκεκριμένο τόπικ είναι τα πιο φλέγοντα,και είναι προφανές ότι υα υπάρξουν και διαφωνίες και εντάσεις και κάποιες έντονες διαφωνίες.Το ζήτημα είναι να μπαίνει συντονιστής όταν η κατάσταση ξεπερνάει τα όρια και αρχίζουν τα βρισίδια και οι προσωπικές επιθέσεις, αλλά το να το πάτε στον κάδο είναι πραγματικά αξιοκατάκριτο και άνω ποταμών!

Δεν θέλω να σας μάθω τη δουλειά σας,είπα τι πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται στο φόρουμ και ή τουλάχιστον όπως μου είχε φανεί ότι γίνεται όταν έμπαινα πιο συχνά.Άν κατάλαβα λάθος ή αν το χρονικό διάστημα που δεν έμπαινα άλλαξαν οι κανόνες πείτε το μου. Αλλά και πάλι θεωρώ ανεπιτρεπτο να μπει αυτό το θέμα στον κάδο, που μας έχετε βάλει και τον περιορισμό των 3 μυνημάτων αν θυμάμαι καλά.

Δεν έχω τί άλλο να πω, ελπίζω να εξηγήσουν οι υπεύθυνοι επαρκώς για ποιό λόγο το έκαναν αυτό.

11
Διασκέδαση / Απ: Αγαπημένα Βιβλία!
« στις: 09/12/09, 01:53 »
Μμμμμ....

Καζαντζάκης:O Χριστός ξανασταυρώνεται,ο τελευταίος πειρασμός
Κοροβέσης:Ανθρωποφύλακες
Σωτηρίου:Εντολή
Γώγου:Τρία κλικ αριστερά,Οδύσσεια,Ομώνυμο
Tom Robins: Το άρωμα του ονείρου,τρυποκάρυδος,ο χορός των 7 πέπλων
Κέρουακ:Στο Δρόμο
Welsh: Trainspotting,Κόλλα,Πορνό,Διαφθορά
Pessoa:To Βιβλίο της ανησυχίας
Terry Pratchett/Neil Gaiman:Good Omens
Douglas Adams:The Hitchhiker guide to the galaxy
Sartre:Οι λέξεις,το είναι και το μηδέν
Cave:Και η όνος είδεν άγγελον

Και άλλα πολλά....σαφώς... ::)

12
να θυμαμαι τον καιρο που εγραφα καθε μερα φανατικα στο κιθαρα!! λοβ γιου γκαις!!! με θυμαται κανεις βρε??

OXI!!!!1 ;D ;D :-* :-*

13
Αχ αχ αχ αυτό το φόρουμ όσος καιρός και αν περάσει παραμένει το ίδιο... ;D Σαν να μην πέρασε μια μέρα....

Καλά το θεωρώ περιττό να μιλήσω για την καρτική καταστολή και με ποιούς τρόπους έδειξε αυτές τις μέρες το πασοκ ότι θα συμπεριφερθεί για να περάσει την πολιτική του, αυτό που θέλω να πω είναι ότι

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονικη το άσυλο καταπατήθηκε ασύστολα και επανειλημμένα τις τελευταίες 4 μέρες με αστυνομία να μπαίνει στο πολυτεχνείο,να ρίχνει χημικά,να συλλαμβάνει κόσμο...Έχετε κάτι να πείτε για αυτό? Η έτσι ας το περάσουμε στο ντούκου δεν βαριέσαι????

14
Που επιασα την Ξανθη και πηρα 104.72  ;D 8)

Τί πήρες?

15
Η χθεσινή συναυλία των Murder by Death... :)

16
Που το τελευταίο μου εγγεφαλικό κύτταρο χτυπιέται στα τοιχώματα του εγγεφάλου μου από τη μοναξιά προκαλώντας μου εναν απάλευτο πονοκέφαλο.... %( %(

17
Η λοβοτομή είναι για εκείνους που τη δέχονται και πιστεύουν ότι είτε άπασχολημένοι ο καθένας με τη ζωή και τη δουλειά του είτε ακολουθώντας τη γραμμή μιας κίνησης,παράταξης,οργάνωσης και λοιπά μπορούν να πιάσουν τον θεο από τα άρχ*******α,αντιεξοσιαστικής η μη.Χάνουμε το δάσος βλέποντας το δέντρο, as usual.
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χαρακτηρισμο του λοβοτομημενου ανθρωπου.

Όπως είπα και πριν ποτέ δεν είναι αργά να βαδίσεις στο δρόμο για την αυτογνωσία, αγαπητέ μόυ Άρη... Όπως και να διαβαζεις καλύτερα και να προσέχεις τι λες επίσης...

18
Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως.

Σίγουρα μόνο η ψήφος δεν βοηθάει σε κάτι, ειδικότερα αν αφενός είσαι απολιτικ και ψηφίζεις νδ,πασοκ,λαος η καμμενο βέργη και ζουραρι, και αφετέρου αν είσαι αριστερός μόνο στην ψήφο αλλα παράλληλα είτε ζεις μια σχεδόν καπιταλιστική ζωή και δεν κάνεις τίποτα γιαυτό είτε απλά δεν ασχολείσαι. Κατι που δεν συμβαίνει και πολυ συχνά, στην ελλάδα τουλάχιστον και ακριβώς γιαυτό το λόγο όταν συμβαίνει ειναι γεγονός και καλύπτει μελανά την αριστερά.

Από την άλλη, φτύνοντας την πολιτική και τους θεσμούς, όπως είναι οι εκλογές, θα σε φτύσουν και αυτοί (όπως είπε περίπου και ο κιρατζος πιο πανω). Είμαστε μέλη μιας κοινωνίας που καλώς η κακώς καποια πράγματα έχουν διαμορφωθεί έτσι.Αντί να είμαστε ουτοπιστές και να νομίζουμε ότι μπορούμε να τα αλλάξουμε απο έξω και χωρίς να συμμετέχουμε γιατί δεν προσπαθούμε να τα αλλάξουμε ριζικά εν των έσω??Ένας τρόπος είναι και αυτός πάντως...

Επίσης,ο καθένας μπορεί αν έχει την ιδεολογία του, αλλά με άσκοπες γενικεύσεις δεν βγάζουμε πουθενά. Προσωπικά δεν πρόκειται να οργανώσω τη ζωή μου με την προοπτικη μιας επανάστασης για να ζήσω αναλόγως.Προσπαθώ καθημερινά με κάθε τρόπο να κάνω το περιβάλλον μου βιώσιμο για μένα και τους υπόλοιπους ανθρώπους και δεν αιθεροβατώ με την προοπτική μιας άυλης και άμορφης άλλης ζωής όπου όλα θα είναι παραδεισένια και τέλεια, γιατί απλά οι άνθρωποι δεν μπορούν να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο. Γιαυτό προσωπικά η αποχή, είτε με δικαιολογία την αντιξουσιαστική κίνηση, είτε τησ γενικότερης δυσαρέστησης με τα κοινά απλά δεν με εκφράζει. Η λοβοτομή είναι για εκείνους που τη δέχονται και πιστεύουν ότι είτε άπασχολημένοι ο καθένας με τη ζωή και τη δουλειά του είτε ακολουθώντας τη γραμμή μιας κίνησης,παράταξης,οργάνωσης και λοιπά μπορούν να πιάσουν τον θεο από τα άρχ*******α,αντιεξοσιαστικής η μη.Χάνουμε το δάσος βλέποντας το δέντρο, as usual.
 Στο κάτω κάτω, αφού είσαι δυσαρεστημένος με τα κοινά πάνε και ψήφισε λευκό ή άκυρο ή σαλαμάκι...Μη δέχεσαι να είσαι σε μία άμορφη ''αποχή''....
Αυτα απο μένα...

19
Ειμαι ενας αχρηστος Ευρωπαιος πολιτης που πληρωνει τους φορους του, υπακουει στους νομους του κρατους μελους που διαμενει και προσπαθει να καταλαβει γιατι αντι οι πολιτικοι να ειναι υποχρεωμενοι απεναντι στο λαο, συμβαινει το αντιθετο.


Ποτέ δεν είναι αργά για να βαδίσεις στο δρόμο προς την αυτογνωσία...  ;)


20
Από την άλλη όμως η αποχή ανέδειξε το ΛΑΟΣ με 7.5% και 2 βουλευτές και έβαλε και τον τυχοδιώκτη τον Τρεμόπουλο στην Ευρωβουλή.Αποχή ξεαπόχη, αν και σέβομαι όσους απείχαν, θα καταλήξω ότι όλα σε μας γυρνάνε μπούμερανγκ.Εμείς σαν λαός, σαν μάζα θα πληρώσουμε αργότερα την άνοδο του ΛΑΟΣ και το ότι η ακροδεξιά θα αποκτήσει φωνή ανοιχτά και με το νόμο πλέον και θα σπάσει τα '''όποια λουριά'' μέχρι σήμερα οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις προσπαθούσαν να της βάλουν με αποτέλεσμα να την κορυφώσουν και να την εξαπλώσουν ακόμα περισσότερο.

Δεν είναι μόνο θέμα έκφρασης ή αν πρέπει να ακολουθείς κατα γράμμα ένα κόμμα. Εγώ ψήφισα συριζα αλλα δεν είμαι στη νεολαία, ούτε ασχολούμαι ενεργά με το κόμμα.Απλά προσωπικά προτιμούσα να είχε 3 βουλευτές ο συνασπισμός στην Ευρωβουλή και 1 το ΛΑΟΣ παρα το σημερινό αποτέλεσμα.Χώρια που είχε και τα πιο αξιόλογα άτομα μέσα στο ψηφοδέλτιο (πχ Βασίλης Αλεξάκης,Παπαδημούλης).
 Θα συμφωνήσω ότι οι εκλογές όπως και το άσυλο και η δημόσια παιδεία  και κάθε άλλος θεσμός που κατακτήθηκε με αγώνες και αίμα ,οι εκάστοτε κυβερνώντες προσπαθούσαν/ουν να τον υπονομεύσουν και να τον εκμηδενίσουν για να εκλπηρώσουν τα δικά τους συμφέροντα.Αυτό δεν σημαίνει ότι και εμείς με τη σειρά μας πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους.Δεν είναι όλη η μερίδα εκείνων που απείχαν πολιτικοποιημένοι αναρχικοί ή αντιεξουσιαστές που η ιδεολογία τους είναι εναντίον των εκλογών,ή έστω ξέρω εγω αδιάφοροι διανοούμενοι  (που αυτούς δεν τους δίνω κανένα δίκιο προσωπικά) αλλά και αποχαυνωμένα πρόβατα που είτε απομακρύνθηκαν από τα 2 μεγάλα κόμματα καθώς κανένα δεν τους έκανε τα ταγμένα ρουσφέτια είτε ανίδεοι άνθρωποι του στυλ ''εγω δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά'', αμόρφωτοι,με απόψεις που μυρίζουν ναφθαλίνη και βρωμάνε βλακεία.Αυτοί οι ντεμέκ ''δυσαρεστημένοι'' που ενώ δεν έχουν ιδέα και δεν έκαναν ποτέ κάτι για να έχουν, επειδή δεν υπάρχει το τέλειο κόμμα που θα τα φτιάξει όλα μόλις βγει, το παίζουν θιγμένες Μαρίες προς ώφελος κανενός ή μάλλον προς περισσότερη ατσάλωση του δικομματισμού. 
 Επιτελικά, θέλω να καταλήξω ότι για μένα προσωπικά, από τις εκλογές ωφείλουν να απέχουν εκείνοι που η ιδεολογία τους βασίζεται στην κατάλυση της δημοκρατίας, τα άκρα δηλαδή κυρίως.Τουλάχιστον οι συγκεκριμένοι λες άντε το κάνουν λόγω ιδεολογίας. Αλλα οι υπόλοιποι για μένα δεν συγχωρούνται, όταν έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Αφενός βγήκε πάλι ο δικομματισμός των σκανδαλων, της κρίσης, των ρουσφετιών,της παροχολογίας,της υπονόμευσης του δημοσίου τομέα και της ιδιωτικοποίησης,των γεγονότων του Δεκέμβρη(!!!! φάινεται ότι τα ξεχάσαμε αυτά ε?????) και και και , και αφετέρου το ΛΑΟΣ έγινε στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας 3η δύναμη. Ε χαρείτε τα λοιπόν και από αύριο δεχθείτε τον Άδωνη να μαλ***ζεται στα τηλεοπτικά κανάλια με ύφος 10 καρδιναλίων (3πλασιο από ότι είχε τώρα, τώρα θα βγαίνει σε στυλ θα πάρουμε την Πόλη) και τον Καρατζαφέρη να λέει ''Εμείς ρετιρέ εσείς 2ο υπόγειο''. Λες και αν δεν υπήρχε ασανσέρ θα μπορούσε να τα ξεχωρίσει το νούμερο.
Αν μια κοινωνία αντικατροπτίζεται στους πολιτικούς που ψηφίζει και επιλέγει να την κυβερνούν, τοτε καλά θα κάνω και θα αλλάξω χώρα μετά τη σχολή μου.

21
Πάντως από το να πάρει 2 έδρες το λαος, καλύτερη η αποχή... ::)

22
Λοιπά / Απ: Πανεπιστημιακό άσυλο
« στις: 06/06/09, 17:15 »
Δηλαδή Γιάννη προτείνεις να καταργηθέί..?Συμφωνώ μαζί σου ότι το άσυλο βάλλεται απο 1000 μεριές.Όπως επίσης συμφωνω στο ότι για ακόμα μια φορά δεν προστατευουμε το σπίτι μας.Αλλά το να καταργήσουμε το άσυλο επειδή δεν μπορούμε να συννεοηθούμε για το πως να το προστατέψουμε λόγω παραταξιακής/κομματίκής διαχωριστικής βλακείας σίγουρα δεν είναι λύση. Είναι σαν εκείνη την άποψη που έχουν κάποιοι ότι αφού ο δήμος δεν πάει για στείρωση τα σκυλιά, τότε ας τα πάει για  ευθανασια... ::)

23
Λοιπά / Απ: Πανεπιστημιακό άσυλο
« στις: 05/06/09, 10:16 »
Το ζήτημα όμως είναι ότι ελάχιστοι όλα αυτά τα χρόνια αντέδρασαν όταν του ξεπουλούσαν και σε εξεφτελιστικές τιμές τι σπίτι του... ::) Με αποτέλεσμα να μας έχουν πάρει τα κλειδιά και να μας έχουν πετάξει έξω..:P Και δυστυχώς  παρόλα αυτά συνεχίζουμε σε μεγάλο βαθμό να αγοράζουμε αγρό (κοινώς να ψηφίζουμε τα ίδια κόμματα). Προσωπικά σαν μέλος του φοιτητικού συλλόγου της σχολής μου, αλλά και σαν φοιτήτρια μόνο, στο θέμα του ασύλου δεν πρόκειται να κάτσω με σταυρωμένα χέρια ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι συνάδελφοι μου. Δεν ανήκω σε κάποια παράταξη, απλά 'εχω την κοινή λογική να προστατεύω τον χώρο σπουδών μου και πνευματικής μου εξέλιξης από τους κρατικούς και παρακρατικούς κινδύνους. Και αυτό πρέπει να ισχύει και γενικά, σε όλες τις εκφάνσεις του κρατικού μηχανισμού, είτε λέγεται παιδεία, είτε υγεία...

24
Λοιπά / Απ: Πανεπιστημιακό άσυλο
« στις: 05/06/09, 03:07 »
Πάντως την ευθύνη την φέρουν στο μεγαλύτερο βαθμό οι ηγεσίες, παρά ο λαός, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν έχει κι αυτός το μερίδιό του. Και αν ισχύει , το ότι "οι μπάτσοι δεν μπουκάρουνε έστω και με το νόμο, γιατί θα πιάσουνε τους βαλτούς της κυβέρνησης" , τότε τι ανησυχούμε; Το άσυλο δεν πρόκειτε να καταργηθεί. Αλλίμονο μοναχά στους μαγαζάτορες των γύρω περιοχών...

Μα εκεί έγκειται το θέμα.Ότι τα τσακάλια της εκάστοτε κυβέρνησης (είτε νδ, είτε πασοκ) επιδεδίωκαν και επιδιώκουν την σταδιακή εξάρτηση των πολιτών με την αστυνομία. Τρομοκρατούν οι ίδιοι ετσι ώστε η ανασφάλεια να ατσαλώνει όλο και περισσότερο την κρατικές ομάδες καταστολής τόσο ώστε να τις κάνει ''ζωτικά'' απαραίτητες στα λιγοστά μυαλά του κάθε μικροαστού με αποτέλεσμα σταδιακά η κατάργηση του ασύλου να έρθει τόσο ''φυσικά'' που να μην τη καταλάβουμε σχεδόν γιατί θα έχουμε συνηθίσει τον μπάτσο στη γωνία του σπιτιού μας. Καλά αυτό που λέω τώρα είναι ακραίο, απλά σκεφτείτε ότι αν συνεχιστούν τα προβοκάτσια και ο κοινός νους που ζει μέσω των mass media τρομοκρατείται συνέχεια, κάποια στιγμή θα ζητήσει , μην πω θα απαιτήσει, ο ίδιος από το κράτος την κατάργηση του ασύλου για να σταμάτησουν οι βιοπραγίες και να αποκατασταθεί η ''τάξη'' ώστε να επιστρέψει στη δουλειά του...Κοινώς, το κράτος θα έχει καταφέρει να κάνει την πλειοψηφεία να παρακαλάει να καταργήσει το άσυλο για ''επανέρθει'' ξανά η ισορροπία και η αίσθηση ασφάλεαις. Οπότε γιατί να το καταργήσει τώρα όπου ξέρει ότι θα φέρει πολλές αντιδράσεις και να μην περιμένει λίγο ώστε να το καταργήσει χωρίς να κουνήσει δάχτυλο..??  ::) Όλα αυτά κατα την ταπεινή μου γνώμη...

25
Λοιπά / Απ: Πανεπιστημιακό άσυλο
« στις: 05/06/09, 01:29 »
Θα διαφωνήσω στο ότι φταίει μόνο το πασόκ και οι διασπασμένη αριστερά σε συνδιασμό με τη καφαλαιοκρατική δεξιά για το ότι τώρα ο Καρατζαφέρης έχει 5%  ενω ήταν στην πολιτική αφάνεια πριν μια δεκαετία ή ότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Είναι σαν να βγάζουμε έξω τους εαυτούς μας από τους υπαίτιους της σημερινης κατάστασης. Και όταν λέω τους εαυτούς μας, προφανώς δεν το προσωποποιώ (για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις) αλλά μιλάω γενικότερα για το λαό, τη ''μάζα'' ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε. Δεν φταίει μια απρόσωπη πράσινη, κόκκινη, μπλε ομάδα αλλά και η δική μας ανοχή είτε από βλακεία είτε κυρίως για να μην σταματήσουν οι παροχές και τα ρουσφέτια. Πραγματικά, δεν θα αναλωθώ κατηγορώντας ένα απρόσωπο και άυλο ''σύστημα'' όταν ξέρω ότι στο σύστημα αυτό ανήκω και εγω και η οικογένεια μου και οι φίλοι μου και κανένας δεν λαμβάνει δραστικά μέτρα και δεν συμμετέχει είτε ατομικά είτε συλλογικά ,αν όχι για τη ανατροπή του (κάτι πολύ δύσκολο να γίνει άμεσα) αλλά έστω για ριζοσπαστικές αλλαγές και βελτισώσεις του κρατικού μηχανισμού.

Όσον αφορά τους νόμους για την υπεράσπιση του ασύλου,διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το πόσο είναι εφαρμόσιμοι και προ πάντων θεωρώ ότι είναι δίκοπο μαχαίρι.Αν βάλεις μπάτσους στη σχολή όταν γίνονται επεισόδια, καταργείς το άσυλο. Από την άλλη δεν έχει αναρωτηθεί κανένας γιατί δεν έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής να μπουν μπάτσοι στις σχολές ακόμα και όταν καίγονταν εργαστήρια και έτσι..? Προσωπικά δε νομίζω γιατί τους πήρε ο πόνος για τα ανθρώπινα δικαιώματα ή φοβούνταν τις αντιδράσεις. Γραμμένους μας είχαν εδω και χρόνια όταν έκαναν τις παρανομίες τους και τα φυντάνια του πασοκ και της νδ, πόσο μάλλον τώρα που έχουν να κάνουν με φοιτητές.Αλλά τί να πάνε οι μπάτσοι στις σχολές, να πιάσουν τους δικούς τους..??  ::) Το ζήτημα είναι πολύπλευρο και οι σκληροπυρηνικές απόψεις και για τις 2 πλευρές περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα...

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 46