Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - MusicHeaven.gr

Σελίδες: [1]
1
Το MusicHeaven διοργανώνει για 3η φορά Διαγωνισμό Τραγουδιού και καλεί όλα τα μουσικά σχήματα, τους μοναχικούς καλλιτέχνες και τους δημιουργούς να υποβάλλουν τα τραγούδια τους μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2012.
Κόστος συμμετοχής: μηδέν
Χορηγοί: Orosys - Two Notes Audio Engineering, FM Records, Εκδόσεις Cambia

Στείλτε το τραγούδι σας από την σελίδα του Διαγωνισμού:
www.contest.musicheaven.gr
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν από το Kithara.

2
Με χρεωστικές έχω κάνει πολλές αγορές χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα.

Ποιό είναι το πρόβλημα να ανοίξεις έναν λογαριασμό (πχ στην Πειραιώς) που
να συνοδεύεται με μια κάρτα ανάληψης; (αυτή είναι και η χρεωστική που λέμε)

3
Ιδιαίτερα καλοί οι Γραμμικοί Άλφα, μόνο που πρέπει να βρουν το μέτρο στα εφέ.
Δείγμα από το πρώτο track και κριτική θα βρείτε στο http://www.musicheaven.gr/html/story.php?id=852

4
Ελευθερία, όχι, δεν έχουμε σχέση με την δισκογραφική Heaven. Είμαστε απλά μια μουσική πύλη στην οποία φιλοξενούμε νέους δημιουργούς, που δεν έχουν τη δυνατότητα (ή δεν τους δίνεται η δυνατότητα) να προβάλλουν τη δουλειά τους μέσα από τα ΜΜΕ, αν και πολλοί από αυτούς είναι αξιόλογοι και γνωστοί στους μουσικούς κύκλους.

Κάθε σελίδα καλλιτέχνη, περιέχει και ηχητικά αποσπάσματα σε MP3, μου κάνει εντύπωση που δεν το πρόσεξες. Ρίξε μια ματιά στο http://aliagas.musicheaven.gr/, στο http://domino.musicheaven.gr/ ή στο http://annalina.musicheaven.gr/.

Δεκτή κάθε άλλη παρατήρηση ή συμβουλή, ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες  :)

5
Στο http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=musicpagesθα βρείτε και ένα ευρετήριο με νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι παρουσιάζουν τη δουλειά τους με MP3s, μέσω των Music Pages του MusicHeaven.gr

Στο http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=11 μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις Music Pages, οι οποίες είναι ιστοσελίδες μουσικών, συγκροτημάτων, στιχουργών ή συνθετών που επιθυμούν να προβάλλουν τη δουλειά τους, εύκολα και με πληρότητα.

Θα εκτιμούσα μια γνώμη για την όλη προσπάθεια που γίνεται.

6
Παράθεση
Το περιεχόμενο, τα τραγούδια δηλαδή, δεν μπορεί να πει κανείς οτι εμφανίστηκαν πρώτα στο τάδε σιτε και το δείνα τα έχει πάρει από αυτό και οτι το τάδε σιτε δεν τα πήρε από άλλο κλπ κλπ. Ουφ, κουραστηκα να ασχολουμαι με αυτο το θεμα.

Συμφωνώ απολύτως. Είπα οτι απλά αξίζουν ένα μπράβο όσοι έκαναν τον κόπο και τα δακτυλογράφησαν. Δεν κατάλαβα γιατί μπλέχτηκες... Anyway.

7
Το www.tompazis.gr και ο ιδιοκτήτης του κος Γιώργος Τομπάζης έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Το MusicHeaven.gr έχει τη χαρά της αποκλειστικής συνεργασίας με το συγκεκριμένο Ωδείο, το οποίο είναι must για κάθε Θεσσαλονικιό μουσικό. Επισκευθείτε το!

8
Bill γιατί παρέθεσες το απόσπασμα από το FAQ;

------------------------
MusicHeaven.gr
Παρτιτούρες, στίχοι, μουσικό περιοδικό

9
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τον αλλάξεις με κάποιον που θα θυμάσαι. Μετά θα μπαίνεις με αυτόν...
Αν τον έχεις ξεχάσει, πήγαινε στο link 'Υπενθύμιση'.

Είναι πρόβλημα του PHP-Nuke 6.0 αυτό και το γνωρίζουμε. Με την αναβάθμιση που θα γίνει σε 6.5 θα λυθούν όλα τα προβλήματα που αναφέρεις.

Ευχαριστούμε που το ανέφερες, κάθε γνώμη βοηθάει.

10
Αν ψάχνετε online μαθήματα κιθάρας & μπουζουκιού, με παρτιτούρα, ταμπλατούρα και MP3, ελάτε στο Download section του MusicHeaven.gr (www.musicheaven.gr ). Τα μαθήματα είναι κυρίως για αρχαρίους. Παράλληλα λειτουργεί η στήλη "Διδασκαλία" που θα βρείτε διάφορα άρθρα για να εμβαθύνετε περισσότερο στη θεωρία, αλλά και την πράξη.

-----------------------------
www.musicheaven.gr
Παρτιτούρες, στίχοι, μουσικό περιοδικό

11
Εννοώ το πρώτο. Το μεράκι και ο κόπος αυτών που κάθησαν και βρήκαν τους στίχους, έφτιαξαν ένα site και αφιέρωσαν το χρόνο τους, όχι μόνο για το δικό τους καλό, αξίζει ένα μπράβο.

Ασφαλώς και δεν υπάρχει κανένα θέμα αυθεντικότητας πάνω σε στίχους που έχουν γραφτεί από άλλους...Γι' αυτό και η λέξη "γνήσιο" μπήκε σε εισαγωγικά.

------------------------
MusicHeaven.gr
Παρτιτούρες, στίχοι, μουσικό περιοδικό

12
Γνωρίζω πολύ καλά την προσπάθεια που κρύβεται πίσω από αυτό το υπέροχο site, μια προσπάθεια πολλών ετών με πολύ μεράκι από ένα και μόνο άτομο, που τυχαίνει να είναι και καλός φίλος. Η Ολλανδέζα - και επίσης φίλη - Geeske έχει αφιερώσει πάρα πολύ από τον χρόνο της για να μεταφράσει στα ολλανδικά τα ελληνικά τραγούδια.

Ας μην βλέπουμε τα τραγούδια και τους στίχους σαν κάτι έτοιμο που κάποιοι είναι "υποχρεωμένοι" να έχουν στο site τους. Πίσω από κάθε site με "γνήσιο" περιεχόμενο - και όχι κλεμμένο από άλλα sites - υπάρχει ένα παρελθόν, άξιο σεβασμού. Τουλάχιστον...

-----------------------------------------------------------
MusicHeaven
www.musicheaven.gr

13
Ωραίο topic!

Εγώ ξεκίνησα μάλλον με την εισαγωγή του "Temple of The King", όταν είχα ακόμη κλασική. Με την ηλεκτρική πρωτοέπαιξα το "Fear Of The Dark" και το "Estranged"... Πωπω, πέρασαν τα χρόνια...

14
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια Πάνο  :)

15
Λένα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το Acrobat Reader. Από αυτό το πρόγραμμα μπορείς να το δεις και να το εκτυπώσεις. Θα το βρεις στο www.adobe.com.

16
Κατεβάστε το τώρα στο www.musicheaven.gr στο τμήμα Downloads! Ελπίζω να σας αρέσει, έχει φωτογραφίες από δίσκους, συνθέτες και πολλές πληροφορίες για κάθε τραγούδι!

17
Στο www.musicheaven.gr μπορείτε να βρείτε Forum, Chat, Μουσικούς Συνδέσμους, Downloads, Τραγούδια με Συγχορδίες και πολλές εκπλήξεις!

Σας περιμένουμε!

Σελίδες: [1]