Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Alani_No.13

Σελίδες: [1] 2
1
Χαίρετε, στο στάδιο της βαφής/εξωτερικής φροντίδας βρίσκομαι και έχω την εξής ερώτηση. Θέλω να βάλω αντιολησθητικά από κάτω αλλά τα κλασσικά ποδαράκια με την κόλλα δεν τα ψήνω. Έχω ένα boss MD το οποίο από κάτω έχει ένα κομμάτι αφρώδες χοντρό υλικό αντιολησθητικό. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω κάτι τέτοιο? Δεν μου φαίνεται κάτι τρομερό αλλά δεν γνωρίζω που μπορεί να υπάρχει. Συνήθως τα μαγαζιά που ρωτάω δεν ξέρουν να με βοηθήσουν σε ό,τι δεν πουλάν οι ίδιοι.

Επίσης κάτι τέτοιο θέλω να χρησιμοποιήσω για να μονώσω τον εσωτερικό πάτο του κουτιού. Έχει κανείς κάτι καλήτερο να προτείνει? Θέλω να αποφύγω την μονωτική γιατί δεν είναι και πολύ όμορφο.
Ή κάτι σαν ρικοφών αν υπάρχει πολύ λεπτό όμως. Να είναι και λίγο αισθητικά σωστό αν με πιάνετε.
Ευχαριστώ.

2

Σε πρώτη φάση, γιατί δεν μετράς το ρεύμα που παίρνει το κύκλωμα να δούμε μήπως μας πεί κάτι αυτό.. βάλε το πολύμετρο στο συνεχές ρεύμα και παρέμβαλέ το σε σειρά με την μπαταρία. Θα δούμε αν είναι λογικό το ρεύμα που τραβάει, και το συζητάμε.


Μετράω 10mA και η μπαταρία μου δίνει 6.25V περίπου.
Τώρα ίσως είναι λίγο άσκοπο αυτό με τόσο χαμηλή μπαταρία. Μήπως να κάνω μια μέτρηση με τροφοδοτικό ή δεν έχει σημασία?

3
Δάσκαλε Αδριανέ ευχαριστώ για την βοήθεια.

Ήρθε φίλοςμε μετασχηματιστή μια μέρα αργότερα αλλά όταν πήγα να του δείξω τι γίνεται το φαινόμενο αυτό είχε εξαφανστεί. Όλα δούλευαν κανονικά.
Όταν χρησιμοποιείται τροφοδοτικό, το φαινόμενο εξαφανίζεται διότι το τροφοδοτικό παρέχει σταθερά το επιπλέον ρεύμα που διαρρέει, οπότε νομίζεις ότι δεν έχεις πρόβλημα, αλλά έχεις (και κουράζεις και το τροφοδοτικό).


Να διευκρινίσω πως όταν λέω πως το φαινόμενο εξαφανίστηκε στην προκειμένη περίπτωση, είχα κουμπώσει την ίδια μπαταρία.
Δεν έτρεξα ακόμα τροφοδοτικό.
Επίσης δεν έχω βήσμα για τροφοδοτικό ακόμα επάνω γιατί χρειάζομαι ακόμα μια τρύπα και πρέπει να πάρω μεγάλο τρυπανάκι (14ρες είναι αν θυμάμαι καλά για το DC Jack).

Τοποθετώ άλλη μπαταρία στα 6.5V περίπου και δεν παρατηρώ να συμβαίνει κάτι. Η προηγούμενη είχε πέσει κάτω από τα 6V και θεωρώ πως μάλλον αυτό το προκαλούσε.
Υποθέτω πως με μια καινούρια 9v δεν θα είχα κανένα θέμα, απλά έχω ήδη φάει κάνα δεκάρικο σε μπαταρίες μόνο για τις δοκιμές τον τελευταίο μήνα και δεν βγαίνω για καινούρια  ::)

Σε ένα πιο σχετικό θέμα με την κατανάλωση ενέργειας, έχω Ultra bright μπλε led πάνω που αν κατάλαβα καλά είναι αυτά που τραβάνε την περισσότερη ενέργεια από μια μπαταρία. Δεν θυμάμαι με τί αντίσταση το έχω συνδέσει αλλά νομίζω είναι 1.5Κ ως 2Κ. Είχα πειραματιστεί με κάποιες εκεί γύρω τιμές για να δω που θα φέγγει νορμάλ αλλά και πάλι καίει μάτια, χεχε!
Παρατηρώ επίσης πως οι μπαταρίες ξελιγώνονται σχετικά γρήγορα αν και ίσως φταίνε οι δοκιμές που έκανα τόσο καιρό. Μπορεί σε νορμάλ χρήση να μην ισχύει. Υπάρχει πιθανότητα αν αυξήσω την αντίσταση του Led να κρατάνε οι μπαταρίες περισσότερο? Το κύκλωμα μου φαίνεται αρκετά απαιτιτικό πάντως.

4
Μετά από κάποιες αποτυχίες και λίγο πονοκέφαλο, με σωστό probing και με έναν καινούριο πυκνωτή το tight metal λειτουργεί!!!

Αντιμετώπισα και κάποια προβλήματα στην καλωδίωση τα οποία φαίνεται να λύθηκαν και όλα δουλεύουν ρολόι... σχεδόν.

Πρωτόγνωρο φαινόμενο μπροστά μου όμως.
Η περιγραφή του η εξής: Συνδεδεμένο με 9v μπαταρία, βάζω καλώδιο στο input για να πάρει μπρος. Το πετάλι έχει ήχο,έχει και εικόνα (ανάβει το led) αλλά όχι για πολύ. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα σφήνει αλλά σιγά σιγά. Παρατηρώ το σήμα να σβήνει σταδιακά μαζί με το led.
  Αρχικά λειτουργούσε κανονικά. Αποφάσισα να ξανακολλήσω κάποια ποτενσιόμετρα για να κινείτε η πλακέτα χωρίςνα επιβαρύνει τις καλωδιώσεις μιας και είχα ένα θέμα επαφής με το gain. Μόλις πήγα να το ξαναδοκιμάσω, έχω ξεχάσει να μονώσω την πίσω πλευρά τς πλακέτας η οποία ακουμπάει (οι κολλήσεις) σε δύο DPDT διακόπτες. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περιέγραψα.

  Μου ξαναέγινε στο παρελθόν στο ίδιο. Ήρθε φίλοςμε μετασχηματιστή μια μέρα αργότερα αλλά όταν πήγα να του δείξω τι γίνεται το φαινόμενο αυτό είχε εξαφανστεί. Όλα δούλευαν κανονικά.
  Από την μικρή μου εμπειρία με τα ηλεκτρονικά μου μοιάζει με φόρτιση - αποφόρτιση πυκνωτή, αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς να το τεστάρω και που, όπως και αν ισχύει κάτι τέτοιο και υπο ποιές συνθήκες.
  Τα ολοκληρωμένα τα άλλαξα από περιέργια και το θέμα παραμένει και με καινούρια.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο?

5
Γειά σας και χαρά σας, και αέρα στα πανιά σας.
Τα water slide decals πως τα ζητάω σε ελληνικό κατάστημα? Ελπίζω να καταλαβαίνετε την απορία μου...
Μήπως γνωρίζει και κανείς που μπορώ να βρω σίγουρα στην Θεσσαλονίκη?

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google, κάτι παρόμοιο είναι γνωστό στην Ελλάδα ως "χαλκομανίες" σαν τρόπος διακόσμησης αυγών για το πάσχα...

Status update: Βρεθήκαν τα εν λόγω φύλα σε μαγαζί μοντελισμού στην Ναυαρίνου, στο στενό της κρέπας "Ναυαρίνο". Hobby Gallery λέγεται. Ένα φύλο για Laser εκτυπωτή διάφανο στα 6€.

6
Ναι τα κυκλώματα μου φάνηκαν κι εμένα αρκετά πολύπλοκα κυρίως γιατί έχουν πολλά πράματα που πρέπει να υπολογίσεις στην κατασκευή. Μου τα ζήτησαν όμως και είπα να δώσω μια ευκαιρία να δω τι  μπορεί να γίνει. Είχα εμπειρία από δύο booster και το LTD OD του φόρουμ που σίγουρα δεν είναι αρκετή.

Τώρα όσων αφορά την απόπειρά μου με την χορδή κιθάρας, ουσιαστηκά ακολούθησα την λογική με το  εργαλείο που μου παρέθεσες, το οποίο έχω βρει και στο tagboardeffects σαν πρόταση και θα προχωρήσω στην κατασκευή του σύντομα.
Απλά αντί να έχω κουμπώσει κάποια είσοδο για να δω αν βγαίνει ήχος, ουσιαστηκά ακουμπούσα τις κολλήσεις με ένα γυμνό σύρμα. Έτσι όπου έφτανε το σήμα, άκουγα το κλασσικό ΒΖΖΤ που κάνει ο ενισχυτής όταν ακουμπάς την άκρη του jack με το δάχτυλο. Όπου δεν ακουγώταν, σήμαινε πως δεν κάνει κύκλωμα σε εκείνο το σημείο με την είσοδο που είχα κουμπωμένο το jack.

Πάνω στο TL074 υπάρχει μια εγκοπή και μια τελίτσα. Λογικά η εγκοπή δείχνει το  ποδαράκι 1.
Στο TL072 δεν έχει εγκοπή, μόνο τελίτσα. Η τελίτσα τη δηλώνει? Ελπίζω να καταλαβαίνεις τί εννοώ παρ'όλο που το περιγράφω μπακάλικα.

Κι ένα τελευταίο. Στο εργαλείο αποσφαλμάτωσης μπορώ να χρησιμοποιήσω μεγαλήτερο ή μικρότερο πυκντή σε Farad?

7
Γεια χαρά,

ξεκίνησα πριν λίγο καιρό να καταπιάνομαι με δύο πεταλάκια.
Το ένα είναι το MXR 45 Phaser και το άλλο είναι το Tight Metal της Amptweaker, για δύο φίλους.

 Τα layouts προέρχονται από το tagboardeffects.blogspot.com αλλά μιας και δεν βρήκα άλλο ελληνικό site να παραθέσω τις ερωτήσεις μου, ελπίζω πως εδώ είναι το κατάλληλο μέρος.

 Καταρχίν, όσων αφορά το phaser. Το κύκλωμά μου το ολοκλήρωσα και κάνοντας μια πρόχειρη καλωδίωση χωρίς διακόπτη και led (ακολούθησα την καλωδίωση που κάναμε στο booster στην αρχή του θέματος). Ενώ έχω ήχο στο output από την κιθάρα μου κανονικά, δεν ακούω πουθενά phase effect. Δοκίμασα να παίξω με το BIAS trimmer αλλά δεν βρήκα σε καμία θέση διαφορά. Τα JFETS μου είναι ταιριασμένα και δοκίμασα δύο διαφορετικά ζευγάρια χωρίς διαφορά.
 Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει, και από που να ξεκινήσω να το ψάχνω?
Οι κολλήσεις μου δεν έχουν γεφυρώσει πουθενά και οι διακοπές μου είναι εντάξη (το λέω γιατί είναι το πιο σύνηθες και γιαυτό τα ξεψύρισα).

Όσων αφορά το TightMetal, πρόκειται για ένα verified layout ( http://guitar-fx-layouts.42897.x6.nabble.com/AmpTweaker-Tight-Metal-td9212.html;cid=1399988409705-371 ).
Αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα. Κάπου στην μέση της πλακέτας (θεωρώ πάνω στα ολοκληρωμένα) χανόταν το σήμα και από τις δύο πλευρές (input-output). Τελικά ίσως το είχα τοποθετήσει ανάποδα το 074.
Κάτι τέτοιο μπορεί να ξάψει το ολοκληρωμένο έτσι δεν είναι? 

 Επίσης ψάχνωντας για το τι δεν μου έκανε κύκλωμα έκανα το εξής.
Κούμπωσα στον ενισχυτή το input του πεταλιού, πήρα μια κομμένη χορδή και ακουμπούσα κάθε κόλληση από το input προς το output για να δω που δεν θα έχω βόμβο στον ενισχυτή (σαν να ακουμπάς την άκρη του καλωδίου στο χέρι σου με ανοιχτό ενισχυτή).
 Το ίδιο και για το output. Στο τέλος αφού έφαγα λίγη ώρα, και ψάχνωντας τα schematics ανακάλυψα πως ίσως είναι λάθος το TL074, ξεκούμπωσα τα πάντα από την μπαταρία. Πιάνω όμως την μπαταρία να ζεματάει. Την μετράω και βγάζει 0Volt ενώ την είχα αγοράσει την προηγούμενη μέρα και πριν το τεστ αυτό ήταν γεμάτη.
 Είναι πιθανό με την τεχνική μου να έκανα κάποια γεφύρωση και να την έκαψα?
 Μπορεί να έχω κάποιο λάθος στο κύκλωμα και να έγινε?
 Αν έχει κανείς καμία ιδέα θα την εκτιμούσα, ευχαριστώ πολύ.

8
Έγινε ευχαριστώ. Απλά το όλο θέμα με τις replica δεν το είχα καθόλου στα υπ'όψιν μου οπότε είδα gibson, φαντάστικα gibson.
Επίσης για την αγγελία άκουσα δια στόματος αλλουνού ο οποίος με προετοίμασε για μια gibson πανάκριβη που πουλιέται τζάμπα κλπ κλπ. οπότε τα συμπεράσματα βγήκαν βιαστικά.
Τελικά δεν θα την αγοράσω μιας και κιθάρα για τα γούστα μου έχω. Πάμε για καμία λαμπάτη κεφαλή λοιπόν.

9
Βρήκα την εν λόγω κιθάρα σε εξευτελιστική τιμή μεταχειρισμένη.
Δεν έχω ανάγκη για κιθάρα αλλά μου γυάλισε και έχω τα λεφτά. Παρ'όλα αυτά έχω παρατηρήσει κάποια πράματα που μου λένε πως δεν μιλάμε για μια original κιθάρα.

Καταρχήν το συγκεκριμένο μοντέλο "Gibson Custom Zakk Wylde Flying V" είχε βγει σε 300 κομματιών limited edition πριν κάποια χρόνια και πλέον δεν κυκλοφορεί.
Στο διαδύκτιο δεν έχω βρει πληροφορίες ούτε για την χρονολογία της σειράς, ούτε για τις εν λόγω replica της gibson.
Περιμένω να μάθω το serial number της κιθάρας ακόμα.
Καμία γνώμη για το όργανο? Δεν σκοπεύω να την πάρω αν δεν έχει καμία αξία μεταπώλησης, και αν πρόκειται απλά για μια κιθάρα που μοιάζει με την original.

Είδα ένα τρομερό κομμάτι που θα ήθελα να έχω και μου τρέξανε τα σάλια. Αν δεν είναι το τρομερό κομμάτι που περίμενα θα μείνω στον epiphone παυλάκη που γρατζουνάω εδώ και κάποιους μήνες.

10
Εφέ / Απ: Review DIY Pedal KITs 2009-12
« στις: 26/02/14, 16:56 »
Ο συν-συγκροτηματίας μπασίστας θέλει phaser και το κλασσικό της MXR μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή (μιας και αν το κάνω γιαυτόν, θα κάνω και για εμένα ένα με όλα τα mods).

Χρειάζεται κάποια προσαρμογή το κύκλωμα για μπάσο ή όλα κυλάνε νορμάλ?
Γενικά τα modulation πετάλια λειτουργούν εξ'ίσου καλά με μπάσο και κιθάρα? Και αν ναι, υπάρχει κάποιος λόγους που βγαίνουν χώρια phaser π.χ. για μπάσο και κιθάρα?

11
Θα κάνω μια ερώτηση που δεν έχω δει απαντημένη εδώ.
Φτιάχνω το MOD του OD που λέτε και μετά από απροσεξία, κόλλημα και ξεκόλλημα, πιστεύω πως έχω κάψει τα δύο τρανζίστορ γιατί κάθε φορά ζεματούσαν μετά την επέμβαση του κολλητηρίου.

Και ερωτώ λοιπόν, πώς μπορώ να τεστάρω αν έχουνε καεί τα MOSFETάκια μου?
Σύμφωνα με τα δικά μου συμπεράσματα είναι όντος καμμένα. Αν είχα να συγκρίνω τα αποτελέσματα, με αυτά μη καμμένων θα ήξερα. Δεν έχω όμως και νομίζω πως τα έψαξα μπακάλικα.

Η μέτρηση που έκανα ήταν η αντίσταση D-S (RDS), η οποία στα Datasheets λέει <0.25Ω κι εγώ την μετράω πάνω από 500.
Από έρευνα σε κάποια φόρουμ, μετρούσα τάση και όχι Ω γιατί κάτι γίνεται με τα MOSFETs που δεν έχω καταλάβει.

Θα πάρω καινούρια λογικά έτσι κι αλλιώς, αλλά θα ήταν χρήσιμο να μην την πατήσω ξανά αύριο μεθαύριο. Και επίσης να ξέρω αν πρέπει να τα πετάξω τούτα ή να τα κρατήσω.

12
Μαζεύω υλικά για το Overdrive και κάποιες αντιστάσεις δεν τις έχει το μαγαζί που ψωνίζω. 
Μπορώ να χρησιμοποιήσω ελάχιστα μικρότερες ή μεγαλύτερες? π.χ. αντί για την 3κ να βάλω 3,3 ή αντί για 3.6κ να βάλω 3,3 ή 39.
Στο booster κάποιες μου τις έδωσε έτσι και δεν είχα κάποιο θέμα. Επίσης σκέφτηκα την περίπτωση να βάλω 2 αντιστάσεις για αυτές που δεν βρίσκω. π.χ. την 13κ με μια 12κ και μια 1κ. Δεν ξέρω αν θα είναι δυνατών στην πλακέτα όμως...

13
Χρόνια πολλά παίδες. Μόλις ξεκίνησα το boosterάκι σαν πρώτο εγχείρημα. Κόλλησα στην πλακέτα τα εξαρτήματα και περιμένω να πάρω έναν ακόμα πυκνωτή (τον 1nF) γιατί μου έδωσε 1μ (ή τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω κοιτώντας τον).

Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω 3PDT Footswitch στη Θεσσαλονίκη? Τα έχω πάρει όλα από μαγαζί εδώ και δεν θέλω να κάνω παραγγελία από Banzai για ένα footswitch μόνο γιατί θα το χρυσοπληρώσω και θα μου έρθει σε κάνα μήνα.

Επίσης στο μαγαζί υπήρχαν μόνο Stereo Jacks και μου είπε αυτός πως μπορώ το Stereo Jack να το χρησιμοποιήσω σαν Mono. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει σ'αυτό?

Ευχαριστώ εκ των  προτέρων,
Φίλιππος.

14
Το reaper το βρήκα μόνο σε 30-days trial από το site του.
Κάτι ποιο μόνιμο?

15
Χρησιμοποιώ το Adobe Audition 3.0 και είχα και το Samplitude στην αρχή.
Τώρα μετά από format του υπολογιστή λέω να ξαναπάω για το Adobe Audition που το συνήθισα και είναι και αρκετά λειτουργικό.

Το θέμα μου είναι πως σπασμένα προγράμματα σε τέτοιες δουλειές συνήθως βγάζουν μικροπροβλήματα έως χονδροπροβλήματα... Είχα τέτοια φαινόμενα με το Adobe Audition.
  Ξέρει κανείς κανένα freeware πρόγραμμα που να έχει δυνατότητες για αξιοπρεπείς ηχογραφήσεις? Το μόνο που γνωρίζω είναι το Audacity αλλά μπροστά στις δυνατότητές του, καλύτερα τα προβλήματα του Adobe Audition.

16
Ενισχυτές / Απ: Rocktron Taboo Head
« στις: 06/01/12, 16:23 »
Κι έλεγα πως κάτι ξέχασα.

Το 4χ12 πάει για το studio που προβάρουμε.
Η καμπίνα πάει για live και τα πάντα.
Παίζω με Ibanez XPT700 aka Xiphos σε C standard και με τη μπάντα παίζουμε death-ίλες. Αυτά ελπίζω να σας κάλυψαν.

Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο be my guests. Το μηχάνιμα το άκουσα και το τέσταρα με μια Ltd (νομίζω αυτήν >http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_v_401fm_stblk.htm<) και με -σχεδόν- δύο ηχεία roland (το ένα πάλεβε να παίξει αλλά ζοριζόταν...) και παρ'όλ'αυτά ο ήχος της κεφαλής μου άρεσε αρκετά.
Effeδούμπες και presets έχει ένα κάρο και είναι τρανζιστοράτος.

Το θέμα μου είναι πως δεν θέλω να πάρω κεφαλή που δεν μπορώ να ακούσω και να παίξω ο ίδιος πριν την αγοράσω οπότε οι επιλογές μου είναι μάλλον περιορισμένες στους αντιπροσώπους της Θεσσαλονίκης.
Σειρά σας.  :)

17
Ενισχυτές / Rocktron Taboo Head
« στις: 05/01/12, 14:11 »
Μπάνισα το εν λόγω μονδέλο σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης 1100 € μαζί με 4χ12" καμπίνα της Marshall στα 120 watt.
Αξίζει να τα χώσω ή όχι? Έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο? Το μοντέλο είναι Αμερικάνικης κατασκευής.

18
Οι λεπτές πένες δεν με βολεύουν καθόλου ακριβώς επειδή γλιστράνε πάνω στις χορδές αλλα λυγίζουν κιόλας. Παίζω μόνο με σκληρές οπότε μια χαρά.

Όμως να πω πως είχα ψάξει μια φορά να τις βρώ στο ίντερνετ απο σαιτ σαν το thomann και μου έβαλε να επιλέξω λεπτές ή χοντρές. Δεν ξέρω αν έχεις παντού αυτήν τη δυνατότητα.

19
Παιδιά άκουσα πως υπάρχουν στο εμπόρειο κάτι πολύ cool και super-wow μπατονέτες για τ'αυτιά, από διάφορα μέλη είδους υπό-εξαφάνηση. Είναι πολύ καλές και κρατάνε για πολλές χρήσεις! Μπορεί κανείς να με βοηθήσει? Δεν ξέρω που να τις βρω και χωρίς αυτές δεν καθαρίζω τα αυτιά μου!
Λίγο γρήγορα μόνο γιατί το κερί άρχισε να μου γαργαλάει τα απόκρυμνα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Internetik-non-life-troll!

20
Ένα μικρό σχολιάκι..
Για να κουρδίσεις κάτω από C θες βαρύτονη κιθάρα γιατί θα θες μεγαλύτερου πάχους χορδές (π.χ. 13 όπως είπες) και οι κοινότυπες δεν τα σηκώνουν αυτά. Κι εγώ σε C είμαι με 12ρες και έχω ήδη θέμα (είμαι με floating bridge κλπ. δηλαδή ίδια περίπτωση) με τις χορδές. Πέρα απ'το οτι είναι αρκετά δύσκολες στο παίξιμο ειδικά στις χαμηλές (η 3η είνα κι αυτή τυλιγμένη όπως οι 3 μπάσσες!!!), θα έχεις θέμα με το buzz.

21
Θέλω πολύ να πάρω pick of destiny αλλά 7€+ 20€ έξοδα αποστολής από thomann μου θυμίζει νταβατζιλίκη...
Αν κάποιος απο Θεσσαλονίκη σκοπεύει να κάνει καμία μεγάλη παραγγελεία (για να γλυτώσει τα έξοδα) ας μου πει να του ζητήσω να πάρει και για μένα ένα σετάκι pleaaase..
Εκτός αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω στην Θεσσαλονίκη (αν μπορώ βασικα..)

22
Πολύ μούρη το vintage ξεθώριασμα σε Les Paul κιθάρα.
Ο άλλοσ λέει θα της ρίξει με Glock για να φένεται πιό παλιά κι εσύ φοβάσαι το γρατζούνισμα?  Συμφωνώ με τον zeromancer. Αμα χτυπηθεί λίγο είναι κούκλα.

23
Ε στείλε και καμία φωτογραφία από το masterpiece να δούμε κι εμείς οι άπιστοι, μελλοντικοί αγοραστές! Παλιο-μοναχοφαγά! :'( :'(

24
Ωραία περίπτωση! Εγώ είχα αγοράσει μαύρες DR 11ρες αλλά μετά από λίγο παίξιμο αρχήσαν να ξεβάφουν την περιοχή όπου χτύπαγα με την πένα (το λένε και πάνω άλλωστε).
Τώρα αυτές oi NEON δεν ξέρω αν έχουν το ίδιο θέμα.

25
oh god! κι εγώ θέλω! Λέτε να μπορώ να βρω στη Θεσσαλονίκη?

Σελίδες: [1] 2