Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - kotsnirvana

Σελίδες: [1]
1
χίλια ευχαριστώ φίλε, να σαι καλά.

2
καλησπέρα. καταρχήν δεν ξέρω αν έκανα καλά που άνοιξα θέμα για μπουζούκι σε αυτό εδώ το site, αλλά μόνο αυτό γνώριζα από παλιά κι εφόσον ασχολείστε με μουσική θα ήθελα την γνώμη σας.

επιθυμώ να αγοράσω ένα μπουζούκι, για να αρχίσω σιγά σιγά να παίζω, κι αν δω ότι με τραβάει να το συνεχίσω. άρα από ότι καταλαβαίνετε δεν ψάχνω για κάτι ακριβό. μια οικονομική λύση.

είμαι παντελώς άσχετος με μουσικά όργανα, η μόνη επαφή που είχα ήταν στο παρελθόν με μια κιθάρα ενός φίλου που την γρατζουνούσα για λίγο καιρό.

το μόνο που με ενδιαφέρει σε αυτό που ψάχνω είναι να έχει ψιλή ταστιέρα γιατί τα δάχτυλά μου είναι κάπως άκομψα και δεν θέλω να ζοριστώ όπως ζοριζόμουν τότε με την στενή κ ιθάρα του φίλου μου.

Αυτό λοιπόν που θα ήθελα από εσας είναι αν μπορείτε να με κατευθείνετε σε αυτό που θα αναζητήσω. υπάρχει κάτι αξιόλογο να πάρω για να αρχίσω περίπου με 150-200 ευρώ? έχει το μπουζούκι είδη όπως έχει η κιθάρα (πχ κλασική ακουστική κτλ). και αν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά, τι μάρκα θα είναι;

ευχαριστώ προκαταβολικά.

Σελίδες: [1]