Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - kmanou

Σελίδες: [1]
1
Σας Ευχαριστώ όλου για την βοήθεια τα κατάφερα και μένει κουρδισμένη.

2
Η μεγάλη αγάπη ήταν πάντα η κιθάρα αλλά πάντα για κάποιο περίεργο λόγο ξεγλίστραγε τώρα όμως δεν πρόκειται να μου ξεφύγει ελπίζω να τα καταφέρω να την κουρδίσω
Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια που μου προσφέρεται
 

3
Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας ναι ξεβιδώνω τις βίδες πάνω από το πρώτο τάστο και τις κουρδίζω ανά δύο (έχω ένα χρωματικό κουρδιστήρι της Korg ) και μετά σφίγγω την βίδα που κλειδώνει τις 2 πρώτες και συνεχίζω με τις επόμενες (τις πάω ανά ζευγάρι) μήπως αυτό είναι το λάθος ? και δεν πρέπει ανά ζευγάρι αλλά όλες μαζί στο τέλος κλείδωμα ?

4
Γεια σας και από μένα , είμαι 32 χρονών και πάντα είχα μεγάλο μεράκι να μάθω κιθάρα όμως λόγο καταστάσεων έμεινα στο αρμονία και αργότερα στο μπάσο (ηλεκτρικό),τα τελευταία 7 χρόνια δεν ασχολήθηκα καθόλου με την μουσική αλλά το μεγάλο μου μαράζι ήταν η κιθάρα, η γυναίκα μου λοιπόν μου έκανε δώρο μια ηλεκτρική κιθάρα Stagg Z600 σε χρώμα κερασιάς (καινούρια), προσπάθησα να την κουρδίσω αλλά μάλλον εγώ είμαι άχρηστος οπότε θα ήθελα την βοήθεια σας από τους γνώστες, το πρόβλημα μου είναι ότι όταν κουρδίσω μια χορδή ξεκουρδίζει η άλλη (καλά καλά ξέρω είμαι άχρηστος)
 
Σας παραθέτω και τα χαρακτηριστικά της κιθάρας
 

   Heavy "Z" electric guitar, "Elegance" model w/ slimmer, faster neck - Pickups: 1 x Single coil + 2 x Humbucker - Controls: 1 x Volume + 1 x Tone - Pickup Selector Switch: 5-way - Body: Solid Alder w/ quilted maple top - Neck: Hard Maple, bolt-on, 648 mm, (25.5 in.) - Fingerboard: Rosewood, 22 frets w/ pearloid inlays - Bridge: Classic "FR" Style Locking Tremolo - Machine heads: Diecast, nickel - Colour: Transparent Cherry. 
 
  Οπότε περιμένω τα φώτα σας ευχαριστώ
Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά βιβλία ασκήσεων για το αριστερό χέρι ώστε να αρχίσει να λύνεται ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Σελίδες: [1]