Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - guitarfreak4

Σελίδες: [1]
1
thank you. arxizw thn prospatheia loipon!

2
όχι. άκου λίγο και θα καταλάβεις. ;)

3
Παιδιά καλησπέρα. Μήπως θα μπορούσε κανείς να με διαφωτίσει με ταμπλατούρες (κυρίως για μπάσσο) απο Έλληνες καλλιτέχνες; Παρακαλώ πολύ βοηθήστε με γιατί ψάχνομαι εδώ και 3 μήνες. Κατα βάση καίγομαι για Ρόκκο, Δάντη, Πάριο και γενικά για καλλιτέχνες που υπηρετούν το ελληνικό τραγούδι (όχι τα σκυλάδικα ή τα ρεμπέτικα ή ποπ,κ.α ) ή τους πιο ροκ Έλληνες καλλιτέχνες. Ευχαριστώ.

4
Δηλαδή φίλε πρέπει να μάθω κάποιες κλίμακες σε όλη την έκταση της ταστιέρας και μετά να παίζει κάποιος κάποιο ριφφ με τονική νότα μια απο τις κλίμακες που ξέρω; Τα λέω σωστά;

5
καλησπέρα παίδες. Λοιπόν, παίζω ηλεκτρική κιθάρα. είμαι αυτοδίδακτος με κάποια μαθήματα σε δάσκαλο. Το θέμα μου είναι οτι δεν ξέρω πως να παίζω σόλο. εννοώ πως να το διμιουργήσω. π.χ. να παίξει κάποιος κάποια ακόρντα και εγώ να "σολάρω" δίπλα του. Μπορώ να παίξω σόλο άλλων κιθαριστών π.χ. nightwish,maiden,ozzy (μερικά απο όλους αυτούς,όχι όλα) αλλά δεν μπορώ να διμιουργήσω δικά μου. Έχετε να μου πρωτείνεται κάτι σε ebook ή site; στο youtube δεν κατάλαβα και πολλά... Χρήματα για δάσκαλο δεν υπάρχουν,οπότε θέλω να μάθω ότι μπορώ μόνος.
*έχω βγάλει troy stetina rythm guitar 1 kai 2 kai troy stetina lead guitar 1.

6
καλημέρα kithara.gr θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορείτε να μου προτείνεται απλά τραγούδια για μεταλ κιθάρα. θα με ενδιέφερε να συγκεντρώσω δύο λίστες. στην μία να έχω απλά τραγούδια χωρίς σόλο και στην άλλη να έχω επίσεις απλά τραγούδια με εύκολο σόλο και γενικά εύκολα λίντ. μου αρέσει πολύ το εμπορικό μέταλ (iron maiden, judas priest,κτλ). ξέρω να παίζω μπάσσο και ρυθμική κιθάρα και τώρα προσπαθώ να εντριφήσω στη λίντ κιθάρα. μιλάω πάντα για το χώρο ροκ - μεταλ - και λίγο μπλούς.

7
καλημέρα παιδιά. θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να συγκρίνουμε τον ήχο δύο κιθάρων και να κρίνουμε οτι η Α κιθάρα είναι καλύτερη απο τη Β; τι είναι αυτό που μας κάνει να θεωρούμε οτι μια κιθάρα βγάζει ωραίο ήχο και αξίζει τα χρήματά της;  φαντάζομαι οτι το να συγκρίνεις τις κιθάρες με βάση το κόστος τους είναι λάθος,αν και πολλοί λένε οτι πληρώνεις πέρνεις... ποιό είναι η άποψή σασ; μιλώ πάντα για ηλεκτρική κιθάρα.

Σελίδες: [1]