Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Μάριος

Σελίδες: [1] 2 3 4
1
Όσοι θέλουν για μαύρη μπορούν να δοκιμάσουν αυτήν. Υπάρχει κανένας στην Κύπρο που αγόρασε τέτοιο χαρτί; Δεν βρίσκω πουθενά. Το μόνο που βρήκα είναι ένα που μου είπαν πως θέλει πρέσα για να γίνει.

2
Πράγματι αν κάποιος είναι αρκετά πορωμένος μπορεί να πάει να βρει ένα "χαλί" από κάποιο υλικό ηχομωνοτικό (υαλοβάμβακας , πολυστερίνη,  κενό αέρος! ) και να καλύψει τον τοίχο από όπου διαρρέει ο περισσότερος ήχος ας πούμε. Μπα!

3
Την στάμπα την βάλατε μπροστά ή πίσω; Εγώ προτιμώ πίσω πάντως. Αυτό το χαρτί έρχεται και σε άλλα χρώματα αν ξέρει κανείς. Αν θέλω για παράδειγμα να το κολλήσω σε μαύρη η μπλέ μπλούζα ας πούμε...

4
Νέα και όχι μόνο / Re:Νέα Mailing List
« στις: 06/09/02, 22:21 »
Πρέπει να στείλω mail στο Nea-tragoudia-admin@kithara.gr από το mail που θέλω να είναι στην λίστα δηλαδή? Επειδή συην σελίδα που είπες πατώ τον σύνδεσμο και μου βγάζει το outlook.

5
Νέα και όχι μόνο / Re:Νέα Mailing List
« στις: 05/09/02, 23:39 »
Ούτε εγώ έλαβα τίποτα. Μήπως σε καμιά φάση αρχίσατε καινούρια mailing list?

6
1. Ν.Κ. αν μπορείς καθυστέρα λίγο την πληρωμή μέχρι να έρθουν τυχόν εισφορές. Και εγώ αν στείλω κάτι τώρα θα το κάνω παρόλο που είπα πριν από καιρό πως θα έστελνα, αλλά ξεχάστηκα. Δεν μας ξέχασε όμως και η ΑΕΠΙ.

2. Βασίλη ή οποιοσδήποτε άλλος , έχετε μαζεμένα mail ερμηνευτών να τους στείλουμε ; Αν τους στείλουμε καμιά δεκαριά άτομα ,ο καθένας με το ύφος του, είναι πιο πιθάνο  να δεχτούν. Διότι δεν νομίζω να νοιαστούν πολλοί παρεπιμπτόντως.

7
[size=11][shadow=white,left,300]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ[/shadow][/tt][/size]

8
Μια και τόφερε η κουβέντα ρε admin, προχωρά καθόλου το θέμα με τα νομικά; Θα γίνει το κιθάρα "εταιρεία" τελικά;

9
Εγώ βλέπω Γεια σας ...έχετε ακόμα. ??

10
Νέα και όχι μόνο / Re:2 χρόνια!!!
« στις: 30/07/02, 01:19 »
Χρόνια πολλά Kithara.gr !!!  :)

11
Εγώ θέλω να είμαι Διευθυντής του Κυπριακού Παραρτήματος.

12
Εφτά χρόνια αρμόνιο;; Αφού στα τέσσερα το πολύ τελειώνει υποτίθεται; Συνέχισες με δίσκαλο αρμόνιο μήπως (Electronic organ) μήπως;

13
Καλά ρε Dave Murray έπρεπε να πω "γιατί δεν ακούς μόνο τα παλιά κομμάτια της Ελληνικής ροκ Σκηνής και να ακούς παράλληλα να ακους και λαϊκά και ελαφρολαϊκά και να ακούς και παράλληλα ξένο ...." για να είσαι εντάξει. Ο Χρίστος μίλησε για ελληνικό ροκ .Ή για να λέμε αυτό που θέλουμε μόνο.

14
Αρκετά καλός τρόπος πιστεύω για προσωριόύς σκοπούς. Βασσίλη στο υπόγειο όταν σου στέλνουν κάτι χρησιμοποιάτε καμιά διαδικασία ή είναι ήδη κατοχυρωμένα αυτά που σου στέλνουνε;

15
Βιβλίο Εντυπώσεων / Re:Spanish Caravan
« στις: 11/07/02, 03:19 »
Michali δεν συνεχίζω την συζήτηση περιορίζομαι να σου πω πως δεν είναι σε σένα που αναφερόμουνα αλλά στον Melaggeus. Έπρεπε να γράψω τελικά σε ποιόν αναφερόμουνα αλλά νόμιζα ήμουν σαφής. Σε ποιό σημείο δηλαδή είδες αναφορά σε σένα; Πρώτα απ' όλα δεν είπες τίποτα εναντίον της kitharas.gr ούτε και είπες μεγάλα λόγια ίσα ίσα είπες πως δεν έχεις μεγάλη σχέση με το όργανο ( Ξαναλέω πως εγώ δεν παίζω καν κιθάρα. Παίζω πλήκτρα και συνήθως παίζω από παρτιτούρες σε βιβλία ) άρα γιατί να σε πω ψώνιο. Ας το αφήσουμε όμως εδώ.
Η Fran είπε την λέξη που γύρευα πάντως. Άλλο η υπερηφάνια και άλλο η υπεροψία Μιχάλη.

16
Γιατί δεν ακούς τα παλιά μόνο;

17
Βιβλίο Εντυπώσεων / Re:Spanish Caravan
« στις: 10/07/02, 14:16 »
Πάντως πλάκα έχουν όλοι αυτοί. Τελικά πρέπει να είναι διαδεδομένο ψυχολογικό φαινόμενο. Ενώ δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η kithara.gr προβληματίζονται και προσπαθούν να επιχηρηματολογήσουν εναντίων της σελίδας, των ατόμων που την έφτιαξαν και όλων αυτών που ασχολούνται. Τέλοσπάντων. Η kithara.gr είναι μια συλλογή ανεκτίμητη. Την σελίδα για να είμαι ειλικρινής δεν την έχω χρησιμοποιήσει για κανένα χρόνο τώρα φίλε μου. Όμως την αγαπάω και την σέβομαι.
Δεν ξέρω για σας αλλά τέτοιες σελίδες παγκόσμια είναι αυτές που δείχνουν πως τελικά υπάρχουν απλοί άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν χωρίς κανένα υλικό κέρδος για αντάλλαγμα. Και εσύ φίλε μου δεν πρόσφερες τίποτα παρά μόνο μερικές αόριστες απόψεις έτσι για να ψωνίζεσαι διαβάζοντας τα λεγόμενα σου.

18
Ο Βασσίλης είχε πει κάποτε ότι κάποιος που συνθέτει, γράφει κ.τ.λ. μπορεί να στείλει την δημιουργία του στον εαυτό του έτσι ώστε να φαίνεται από την ταχυδρομική σφραγίδα πότε φτάχτηκε και κάτι τέτοια.  

19
Πρόσφατα είχαμε ένα πρόβλημα με κάποιον/ους τύπους οι οποίοι προσπάθησαν να κατεβάσουν ολόκληρο το site μονομιάς μάλλον με κάποιο download manager. Έτσι μπήκε αυτός ο περιορισμός αλλά κυρίως μπήκε η "ασφάλεια" από τους admin του κενού 5 δευτερολέπτων μεταξύ κάθε request τραγουδιού. Αυτό αναγκάζει να γίνεται με το χέρι το άνοιγμα και σώσιμο των τραγουδιών και όχι αυτόματα (εκτός αν έχει κάποιος προηγμένες γνώσεις και καλό manager). Ένας βασικός λόγος όμως νομίζω είναι το bandwith που είναι περιορισμένο . (Τα είπα σωστά;)

20
Λοιπά / Re:Που μένετε ;
« στις: 10/07/02, 04:07 »
Κύπρο - Λαυκωσία φυσικά (είμαι χωραϊτης)

21
Η ιδέα της λίστας ξαναϋπήρξε αλλα όχι για το φόρουμ , για την σελίδα. Είναι καλή ιδέα , λίγο δύσκολη να γίνει αλλά εφικτή πιστεύω. Αν συμφωνούν και οι άλλοι συζητάμε πως θα γίνει.

22
Καλώς σε βρήκαμε. Αν έβλεπες κάτι απαντήσεις τέρατα που είχαμε εδώ μέσα δεν θα το έλεγες αυτό για την πολυλογία. Παιδιά έβαλα δημοψήφισμα για το κατά πόσον θέλουν ή όχι τα μέλη τραγούδια χωρίς ακκόρντα. Όχι πως θα αλλάξει τίποτα δηλαδή, just for the record... ;)

23
Κάτι τέτοια χαζάμ κουτάμ που κοπανούσε και ένας δάσκαλος μου. Τι κλίμακες είναι αυτές; Όχι πως βγαίνουν εννοώ ποιός τις σκέφτηκε/δημιούργησε. Είναι τούρκικες , ελληνικές , μικρασιάτικες; Ξέρεις κανά σχετικό ιστορικό; Καθώς και σε ποιά στυλ παίζονται  

24
Πρώτα απ' όλα στην μουσική δεν υπάρχει δεν επιτρέπεται. Η η major είναι η ματζόρε και η minor είναι η ελάσσον για να μην σου μένει η απορία. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο να σου πως διότι δεν μπορώ σε ένα μύνημα να σου γράψω όλη την βασική θεωρία της μουσικής. Αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι οι κλίμακες και οι συγχορδίες τους μελετώντας και κατανοώντας το περιεχόμενο του θεωρία και πράξη ιδίως εκεί που σου λέει για τον σχηματισμό τους, για το πως δημιουργούνται βάση της πρώτης νότας, θα μπορείς να τα νγάζεις μόνος σου. Πάντως για το αν δικαιούσαι minor και major σε ένα τραγούδι το πιο απλό παράδειγμα που μου 'ρθε είναι ο Καραγκιόζης του Σαββόπουλου(μεγαλοφυία κατ' εμένα).

25
Και εγώ είχα ενδοιασμούς για το αν έπρεπε να ανεβαίνουν οι στίχοι μόνο αλλά μπορώ να πω ότι με μερικά λεγόμενα του με έπεισε και μπράβο του που έκανε τον κόπο να στείλει τα τραγούδια . Επίσης όπως και κάποιος άλλος επισήμανε η Κιθάρα πλέον δεν είναι σελίδα μόνο εξεύρεσης υλικού για κιθάρα αλλά και για άλλα όργανα καθώς και για τραγούδι μόνο(στίχοι).

ps. ποιά γλωσσικά λάθη;

Σελίδες: [1] 2 3 4