Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - GeorgeMam

Σελίδες: [1] 2 3 4
1
Με τα λεφτά που θέτεις σαν όριο για κιθάρα θα σου πρότεινα απλά να πας να δοκιμάσεις όποια σου φαίνεται πιο άνετη να παίζεις. Εγώ με παρόμοια λεφτά με την Epiphone πήρα μια Dean Black Bolt F. Φυσικά το τρέμολο είναι για πολλούς μανίκι, για εμένα που το αγαπώ είναι απαραίτητο. Προτείνω Dean Shenker Standard ή Dean DBD Tribute (στον Νάκα υπάρχει ακόμα διαθέσιμη, είναι λίγο πιο παλιό μοντέλο). Με περίπου 300 euro αγοράζεις εξαιρετικές κιθάρες από την Dean. Ενισχυτή μέχρι 200 ευρώ; εγώ ψάχτηκα πολύ μέχρι να βρω ήχο Hard Rock/Metal για να είμαι ικανοποιημένος. Με έναν Laney LX12 και ένα πετάλι MXR distortion plus σώθηκα. Αν έχεις ήδη μικρό solid state ενισχυτή πήγαινε για πετάλι κατευθείαν. Άκουγα τον καθένα και πήρα 120 Watt λυχνία..... Μεγάλο λάθος! Πετάλι και μικρό ηχείο και έχεις συνδυασμό που σκοτώνει!!!!!
 

2
Να'σαι καλά! Ότι και αν επιλέξεις καλορίζικο!

3
Dean Vendetta και Laney LX 12 από Νάκα είναι κατ'εμέ η καλύτερη λύση.....

4
Εγώ δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο στο βίντεο. Εξάλλου δεν νομίζω ότι κάποιος που παίζει κιθάρα και έχει έστω στοιχειώδη κριτική ικανότητα θα κατέκρινε την κυρία στο βίντεο για τον τρόπο με τον οποίο παίζει.... Δεν μπορώ να καταλάβω επομένως ποιο είναι το νόημα... Άλλωστε κιθαρίστες (Eddie Van Halen) και μπασίστες (Steve Harris) που δοκίμασαν διαφορετικά από τα συνηθισμένα στυλ παιξίματος ξεχώρισαν θετικά!


5
Κι εγώ σκεφτόμουν για πτυχίο, αλλά το εγκατέλειψα το σχέδιο λόγω του ότι εγώ θέλω να παίζω ΜΟΝΟ METAL!!!!!!!


6
Όσο προχωράει η συζήτηση τόσο πιο πολλά δεν καταλαβαίνω!

Συγχώνευση μηνυμάτων: 19/05/14, 08:21
Και το θέμα είναι ότι τώρα που βρήκα κοινό με το κατάλληλο γούστο δεν ξέρω αν μπορώ να εκφραστώ δημιουργικά ή όχι.

7
Ενισχυτές / Απ: How it's made: guitar amp
« στις: 14/05/14, 21:55 »
Τόσο δυνατή ένταση που μετά βουίζουν όλα!

8
Ενισχυτές / Απ: How it's made: guitar amp
« στις: 14/05/14, 16:50 »
Τι να πω.. οne man's food, other man's poison..
Eίναι JCM800 btw.
Ναι, συγγνώμη! Τέλος πάντων, εγώ έχω γενικά ψαχτεί με τον ήχο μου και το τι με βολεύει γενικά. Τελικά έφτασα στο συμπέρασμα ότι όσα άκουγα περί solid state vs tube και set neck vs bolt on ήταν τις περισσότερες φορές μούφα. Είναι καθαρά θέμα του τι βολεύει τον καθένα. Εξ'άλλου, το τι βγαίνει από το ηχείο μετράει.

9
Τελικά έμαθα ότι κατόπιν ειδικής αδείας μπορώ να παίζω χωρίς αμοιβή. Όσον αφορά το θέμα της ασφάλισης, επειδή είμαι ήδη ασφαλισμένος μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα...

10
Ενισχυτές / Απ: How it\'s made: guitar amp
« στις: 14/05/14, 15:27 »
Τι ηχο και με τι? Κανε κανενα clip. Ειμαι εξισου τρανζιστορακιας.
Δεν έχω μηχανήματα για κλιπ. Έψαχνα για ήχο με πολλή παραμόρφωση και το κυριότερο, sustain. Επίσης λατρεύω τους ξυραφιαστούς ήχους και τις ψηλές συχνότητες. Τα κατάφερα με ενισχυτή Laney LV300 στο καθαρό κανάλι (δηλαδή έβγαλα από το παιχνίδι την λυχνία προενίσχυσης, κράτησα μόνο το τραντζίστορ) και πετάλι MXR Distortion Plus. Αυτά για όταν παίζω Speed/Power Metal. Για Thrash ενδέχεται να πάρω ένα Fullbore Metal Distortion.

Συγχώνευση μηνυμάτων: 14/05/14, 16:04

..και επίσης ποιούς λαμπάτους δοκίμασες και δεν σου έδωσαν τον ήχο που έφτιαξες?..

Laney Iommi 15W, Ironheart, Marshall JVM800, Mesa Dual Rectifier (ο χειρότερος αλλά και σούπερ να ήταν δεν είχα τα λεφτά)
Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι παλιότερα έχω δοκιμάσει 5150....

11
Δεν πιστεύω ότι θα με ασφάλιζε κανείς για μια φορά τον μήνα παράδειγμα.... Θα κάνω συναυλίες σε σπίτια φίλων σε τίποτα γενέθλια. Απλά ήθελα να διαδώσω και λίγο τα τραγούδια που γράφω...

12
Ενισχυτές / Απ: How it's made: guitar amp
« στις: 13/05/14, 21:44 »
To Value for Money είναι πολλές φορές και υποκειμενικό. Τον ήχο που έφτιαξα με solid state ενισχυτή και τα πετάλια μου δεν πρόκειται να μου τον δώσει κανείς λαμπάτος, ούτε την αξιοπιστία και την διάρκεια ζωής. Επίσης έχω δοκιμάσει πολλές κιθάρες άνω των 1000 ευρώ, το μπράτσο και την γεωμετρία (και την εμφάνιση, σημαντικό και αυτό) που βρήκα σε Dean ML των 400 δεν τα βρήκα πουθενά αλλού. Τον καθένα ό,τι τον βολεύει. Άλλος θέλει να έχει κλασσικό στυλ, παίρνει stratocaster. Άλλος θέλει να κουρδίζει μόνο όταν αλλάζει χορδές, παίρνει κιθάρα με Floyd.... Άλλος τα σκάει για λαμπάτο, γιατί θέλει πιο ζεστό ήχο. Άλλος τα σκάει σε εξοπλισμό με όνομα, τον φτιάχνει αυτό. Τα γούστα του καθενός είναι η ζήτηση. Αν υπάρχει υπερβολική ζήτηση για κάτι, και μικρή σχετικά προσφορά, έχουμε μεγάλες τιμές! Τόσο απλό!

13
Δηλαδή δεν τίθεται θέμα με τα Ταμεία;

14
Ο Κανονισμός απαγορεύει την εκτέλεση αμοιβόμενης εργασίας εκτός Υπηρεσίας. Δεν λέει κάτι για το θέμα της ασφάλισης.

15
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απαγορεύεται.....

16
Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση για την οποία δεν είμαι σίγουρος σε ποια κατηγορία ανήκει, επομένως ζητώ συγγνώμη αν επέλεξα λάθος κατηγορία. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να κάνω έστω δωρεάν συναυλίες σε μαγαζιά και να είμαστε και ο ιδιοκτήτης κι εγώ νομικά καλυμμένοι. Το ρωτάω επειδή συναυλίες με αμοιβή μπορούν να δίνουν μόνο οι στρατιωτικοί με ειδικότητα μουσικού (ενώ εγώ είμαι μηχανικός αεροσκαφών). Επίσης δεν ξέρω αν επιτρέπεται σε καταστηματάρχη να έχει μουσικό σχήμα στο κατάστημά του χωρίς αμοιβή. Θα εκτιμούσα πολύ κάθε βοήθεια από όποιον γνωρίζει. Έχω διαπιστώσει ότι το φόρουμ έχει και άλλους συναδέλφους και επίσης ότι υπάρχουν εδώ μέσα άτομα που έχουν δώσει συναυλίες και έχουν προφανώς γνώση του νομικού καθεστώτος. Σας ευχαριστώ!

17
Ενισχυτές / Απ: Randall 667
« στις: 05/05/14, 19:14 »
Και αυτο λιγο με κανει να βαριεμαι γιατι ολα στον κιθαριστικο κοσμος πρωτιστως κρινονται απο το ποσο σωστα κανουν "κλασσικους" ηχους, ποσο marshall fender η recto ειναι. Modelling η κανονικοι ενισχυτες...Και οταν αρκετοι εχουν την ικανοτητα για κατι διαφορετικο αν δεν καλυπτουν τα παραπανω καμια φορα, τους κατακρινουν!!!
Εγώ πάντως συμφωνώ και επαυξάνω, γιατί άκουγα χίλια δύο για την υπεροχή των tube έναντι των solid state, αλλά βρήκα φοβερό ήχο που με εκφράζει με solid state ενισχυτή και δεν ξανασχολούμαι με λάμπες πλέον!

18
Ευχαριστώ αγορίνα!

19
Στο Ultimate Guitar τα διάβασες; εκεί δεν ξέρουν καν να σετάρουν κιθάρα και το παίζουν όλοι γνώστες! Σου απαντούν σε μια ερώτηση σου και μετά από δέκα λεπτά θέτουν ερώτημα παρόμοιο με το δικό σου! Εγώ δεν έβρισκα τον ήχο μου γιατί πίστευα σε λάμπες, σε scoop mids και άλλα τόσα που άκουγα! Στο τέλος έκανα κάτι που δεν τολμώ να γράψω ούτε σε αυτό το φόρουμ, που παραδόξως έχει πολλά συνετά και ανοικτόμυαλα άτομα (το παραδόξως το λέω διότι γενικά έχω απηυδήσει με την νοοτροπία του Νεοέλληνα, την οποία όμως δεν έχω συναντήσει εδώ, και αυτό δείχνει ότι στο δικό μας φόρουμ υπάρχει επίπεδο). Εγώ έχω τον Line 6 για την εξάσκησή μου, τον ήχο μου τον βρήκα με solid state αναλογικές ανωμαλίες. Σου λέω ότι αξίζει. Επίσης ένας άλλος καλός ενισχυτής παρομοίου στυλ (στα αυτιά μου καλύτερος του Line 6) είναι ο Laney Prism P20 αν τον βρεις! Τα σπάει! Αλλά και οι άλλοι ενισχυτές που προτάθηκαν παραπάνω είναι φοβεροί. Ο,τι και να πάρεις δεν θα το μετανιώσεις!

20
Ωπ, συγνώμη, τον happydreamer ρωτούσα, αλλά δε το διευκρίνισα!
Δεν πειράζει!

21
Με ποιο πρόγραμμα ηχογραφείς;
Εγώ ή ο happydreamer;

22
Έγραψα κι εγώ ένα, με τα τύμπανα δεν τα πάω καλά για να το ηχογραφήσω.....

23
Ο Spider IV 15 αξίζει! Πρέπει να ξέρεις να τον ρυθμίσεις όμως. Απλά είναι ενισχυτής που οι περισσότεροι τον κράζουν χωρίς να τον έχουν δοκιμάσει. Όπως κράζουν τις Dean Dime signature κιθάρες.... Δεν έχω βρει καλύτερες ούτε στα διπλά χρήματα, για το στυλ μου!

24
Πολύ ωραίο! Εύγε!

25
Αν μπορούμε εγώ και η κοπέλα μου θα έρθουμε να παίξουμε κι εμείς λιγάκι!

Σελίδες: [1] 2 3 4