Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - kon30fyllou

Σελίδες: [1]
1
Συμφωνώ με ολα αυτά που λες μονο που δεν ειμαι Αθήνα-Θεσσαλονικη και οι επιλογες ειναι πολυ περιορισμενες. Εχω κανει βολτα στα 2 μαγαζιά της πόλης και δεν βρηκα κατι που να μου αρεσει. Προφανως και ξεκίνησα από εκεί. Λες οτι στα 360 θα βρω καλυτερες κιθαρες. Εχεις κατι συγκεκριμένο στο μυαλό σου; Ναι δε σημαίνει ότι θα μου κάνει και εμενα αλλα μπορεί ο καθενας να πει τη γνωμη του απο προσωπικη εμπειρία και απο εκει και περα μπορω να διαλεξω μονος.

2
Δε με πειράζει που δεν την έχω δοκιμάσει. Θα την πάρω και αν δε μου αρέσει θα τη γυρίσω πίσω. Απλά ρώτησα αν κάποιος από εδώ τις έχει δει και από κοντά. Τώρα έχω μία πολύ φθηνή και ήθελα να πάρω μία λίγο καλύτερη και πιο ευκολόπαιχτη από αυτή που έχω.

3
Η άλλη που σκέφτομαι είναι η Cort MR710F

https://www.thomann.de/gr/cort_mr710tf.htm

Βέβαια δεν μπόρεσα να την βρω ούτε αυτή κάπου για να τη δω από κοντά. Πιο πολύ κλίνω σ αυτή βάσει του ήχου που έχει στο site ( όσο μπορείς να κρίνεις από εκεί ) αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί η HB είναι solidwood.

4
Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά περίπου;

5
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σε αναζήτηση νέας ηλεκτρακουστικής και έπεσα πάνω σ αυτή. Πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να τη δω από κοντά. Έχει παίξει κάποιος; Τί πιστεύετε;

https://www.thomann.de/gr/harley_benton_cld_30scm_ce_solidwood.htm

Σελίδες: [1]