Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - lsas

Σελίδες: [1]
1
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια σελίδα για να δω τιμές; Από Ελλάδα θα ήταν προτιμότερο μήπως και την αγοράσω αν έχει καλή τιμή..

2
Έχω ακούσει ότι είναι αργή η κάρτα ήχου usb.... Pci δεν είναι πιο γρήγορη;;

3
Καλησπέρα,
θα ήθελα να μου προτείνετε από την εμπειρία σας κάποια καλή κάρτα ήχου, μέχρι 300€ (δεν είμαι απόλυτος) για να ηχογραφήσω διάφορα όργανα από μείκτη 16κάναλο. Ο υπολογιστής δεν διαθέτει firewire, είναι καλύτερο να αγοράσω κάποια pci ή να πάρω κάρτα pci που να βγάζει firewire είσοδο και firewire κάρτα;; Τα χρήματα που θέλω να δώσω είναι καλά; Μία φίλη αγόρασε ένα μοντέλο M Audio σε αυτά τα χρήματα και δεν έμεινε αρκετά ικανοποιημένη, τι μου προτείνετε;

Ευχαριστώ πολύ!

4
Και εγώ συμφωνώ με τον Jester... νομίζω ότι η επιδεξιότητα και η λεπτομέρεια χρειάζεται στην τεστιέρα. Τουλάχιστον στα περισσότερα είδη μουσικής. Για το "σωστό χέρι" όλα βασικά είναι θέμα του τι και πώς σκεφτόμαστε.

Και η φίλη μου δυσκολεύεται να συνιθίσει στην ιδέα ότι θα κρατήσει την κιθάρα.... "Ανάποδα" ! Ε θα στρώσει!!!

5
  Ευχαριστώ που μου απαντήσατε ρε παιδιά! Και εγώ αυτό σκεφτόμουν, αν πάω να αγοράσω φθηνή ακουστική (δεξιόχειρα) στις μούφες μέσα θα βρω και κάτι καλό  ;). Αν πάω για αριστερόχειρα δε θα έχω και περιθώρια επιλογών! Όποιος άλλος θέλει να μας πει τι γνώμη του, θα μου ήταν χρήσιμο, ύστερα από όσα είπατε πάντως μάλλον για δεξιόχειρα θα αγοράσω...

6
Γεια χαρά σε όλους! Πρόκειται να κάνω μαθήματα κιθάρας (από το Α) σε μία φίλη. Γράφει με το αριστερό... αλλά πριν αγοράσουμε μία κιθάρα απλή σας ρωτάω. Έχει σημασία το τι κιθάρα θα αγοράσει;; Αφού και τα δύο χέρια χρειάζονται στην κιθάρα και τα δύο ξεκινάνε να μαθαίνουν κάτι διαφορετικό...από το μυδέν. Δεν μπορεί να μάθει το αριστερό της στην ταστιέρα; Εγώ πιστεύω πως ναι αλλά πριν την βάλω σε έξοδα ήθελα να ρωτήσω και εσάς να με συμβουλεύσετε. Τι λέτε; Ευχαριστώ

7
Πο πο πο! Η κιθαρα είναι ξεκούρδιστη??? Ή ο κιθαρίστας??

8
Μα ρε παιδιά με τι ασχολείστε.... ήμαρτον!!!

Η πιο δύσκολη είναι η Εm όλα τα άλλα μπροστά της....!


Δε θέλω να θίξω κανένα φυσικά και όλοι από το 0 ξεκινάμε και είστε και γ*** τις παρέες! ... αλλά παραασχοληθήκαμε με μία συγχορδία!!


Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι!

9
Τα καλύτερα... / Re:Περι φωνής...
« στις: 28/05/04, 11:07 »
Φίλε μου βασικά με τον Πλιάτσικα και Τσακνή... ίσως να μην ήταν το πιο εύστοχο παράδειγμα που μπορούσα να σου δώσω. Εννούσα πάντως μην κρίνεις από την έκταση και από τις ψηλές νότες αν είναι καλός ένας τραγουδιστής. Ναι είναι σημαντικό το κριτίριο αυτό αλλά όχι το παν. Μπορεί κάποιος να είναι πολύ καλός δηλαδή και ας μην έχει τις πιο ψηλες νότες, είτε άνδρας είτε γυναίκα!

10
Τα καλύτερα... / Re:ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
« στις: 27/05/04, 17:00 »
Για μαθήματα φωνητικής υπολόγισε από 70 εώς 120€ ανάλογα με την περιοχή και το ωδείο... το μήνα.


11
Τα καλύτερα... / Re:Περι φωνής...
« στις: 19/05/04, 10:40 »
  Συμφωνώ με την Ελένη απόλυτα... όχι επειδή παίζαμε μαζί δύο χρόνια σε μαγαζιά και έμαθα πολλά από αυτήν...!

Ευχαριστώ Ελένη!

Στο θέμα μας, δεν έχει καμία σημασία η έκταση σου και το πόσο ψηλά το τραγουδάς αλλά το πώς το λες, με τι ύφος και έκφραση βγαίνει το τραγούδι από εσένα. Μην νομίζεις ότι όταν βγάλεις το τραγούδι από τη βάση του δημιουργού θα το πεις καλά... Μπορεί τρεις νότες πιο κάτω... να το πεις καλύτερα από αυτόν!!!

Πολύ σημαντικό από ikatsoun... χωρίς ορθοφωνία μην ζορίσεις την φωνή σου, σου κάνεις κακό.

Κλείνοντας για παράδειγμα σου αναφέρω δύο έλληνες τραγουδιστές που σκέφτηκα τώρα... Ο Πλιάτσικας και ο Τσακνής, θα με καταλάβεις!

Καλή συνέχεια φίλε!

Σελίδες: [1]