Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - nick_the_dick

Σελίδες: [1]
1
''The world needs a hero'' MEGADETH

2
Τα ξύλινα σπαθιά δεν  μπορούν να αγγίξουν ούτε στο 1/10 τα διάφανα κρίνα όσον αφορά την ποιότητα  στην μουσική και στους στίχους,  ακόμα και στην ιστορία που έχουν γράψει και τα δύο αυτά groop .
  Επίσης πόσο κόσμο μάζευαν τα ξύλινα σπαθιά και πόσο τα κρίνα??

  Τα ξύλινα σπαθιά ήταν ένα κυκλοθυμικό groop που το μόνο που το ένοιαζε ( τουλάχιστον τελευταία ) ήταν το πως θα γίνει πιο εμπορικό για να φάει περισσότερο. εκτός από τους 2 άντε 3 πρώτους δίσκους μετά ήταν ότι να’νε  .
όλοι θα θυμόμαστε το λιωμένο παγωτό  το αδρεναλίνη το τρένο φάντασμα και τα λοιπά!! σαν καλά τραγούδια,  αλλά αυτό το << απογειώνονται ξανά τα διαστημόπλοια >> τη ήταν?? Μήπως από τα πολλά drugs κάηκε και γράφει ότι του έρθει στο κεφάλι??

  Τα κρίνα είναι ένα αντί εμπορικό groop όπου δημιούργησε την δική του δισκογραφική εταιρία διαλέγοντας έτσι τον δύσκολο δρόμο αρνούμενοι να μπουν σε κάποια μεγάλη εταιρεία  από αυτές που έσπευσαν να τους κάνουν πρόταση μόλις αποχώρησαν από την wipe out , κυκλοφορούν ακόμα δίσκους βινιλίου και βάζουν τις χαμηλότερες τιμές στα live τους αποδεικνύοντας έτσι ότι αγαπούν αυτό που κάνουν σέβονται το κοινό τους και δεν αλλάζουν στιλ για να τραβήξουν και άλλου μουσικού είδους  κόσμο, επίσης όταν τους περισσεύει  κανένα κομμάτι που δεν χώρεσε στο cd το δίνουν δωρεάν σε περιοδικά αφιλοκερδώς.
  Έχουν Ίδη στο ενεργητικό τους 4 διπλούς δίσκους 2 δίπλα 7ιντσα συμμετοχή σε 2 συλλογές (με ξεχωριστά κομμάτια εννοείται ) και άλλο ένα 7ιντζο δίσκο που τον έδωσαν και αυτόν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ (και αυτό με ξεχωριστά κομμάτια εννοείται.  
Έχουν μελοποιήσει γνωστούς ποιητές,  και και και …  
Αυτά λοιπών από τα πως τα είπαμε α ναι δοιαφανα κροινα.
 Το ποιο λοιπών θα είναι μεγαλύτερο πλήγμα  είναι Ίδη γνωστό.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ξύλινα σπαθιά οι πρώτη δίσκοι τους μ’άρεσαν πάρα πολύ  το << αφού σου το πα >> είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια μου  άλλα δεν με στεναχωρεί  η διάλυση τους  όχι τουλάχιστον όσο οι τελευταίοι τους δίσκοι.

Αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους τα διάφανα κείνα έχουν προσφέρει πολύ περισσότερα στην ελληνική rock σκηνή και συνεχίζουν ακόμα να προσφέρουν .

Και μην ξεχνάμε 4 – 6 όλοι στο gagarin 205
                         ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ ΟΛΕ !!!!
Μα είναι δυνατόν να τα σκέφτηκες αυτά??? Ναι, μπορεί ο Παυλίδης να κάηκε από τα drugs αλλά το ίδιο βλέπω να παθαίνει και ο Θάνος από κάπνισμα και το αλκοόλ!
Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σχέση!

Ούτε για αστείο δεν θεωρώ μεγαλύτερη την προσφαρά των Κρίνων στην ως τώρα πορεία τους από την προσφορά των Σπαθιών!

Το ότι έκαναν δικιά τους εταιρία είναι άλλο κεφάλαιο... Το ότι έδωσαν δωρεάν κομμάτια επίσεις άλλο κεφάλαιο. Και εγώ θα το έκανα! Τι έχω να χάσω? Δημοτικότητα είναι.

Επίσεις άστοχη η σύγκριση "για τον πόσο κόσμο μάζευαν οι μεν και δε". Λες ότι τα Σπαθιά ήταν εμπορικά αλλά τα Κρίνα μάζευαν ποιο πολύ κόσμο!!!  ??? ??? ??? ??? ???
Τελευταία φορά (πριν ένα χρόνο) που τους είδα μαζί τα Ξύλινα Σπαθιά ήταν headliners και τα Διάφανα Κρίνα support!!! ::) ::)

Και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τον όρο εμπορικότητα. Αν συνέχιζαν στο ίδιο στυλ του "Αδρεναλίνη" θα τους λέγαμε βαρετούς, αν το διέλυαν τότε θα λέγαμε ότι χάθηκε μια καλή μπάντα, αν έκαναν πειραματισμούς (όπως και έκαναν) θα λέγαμε ότι λέμε!...!

Δεν κατακρίνω τα Διάφανα Κρίνα, είναι και δικιά μου αγαπημένη μπάντα! Ο λόγος είναι που γίνετε σύγκριση ανάμεσα από τις δυο μπάντες αυτές χωρίς λόγο! Το threat λέγετε Ξύλινα Σπαθια αν δεν κάνω λάθος (και δεν κάνω λάθος)! ;DTα είπες τέλεια και σε παραδέχομαι ;D.Αλλά εκείνο το κάηκε από τα drugs και να είχε καεί (που δεν μου φαίνεται δυνατό γιατί τώρα θα ήταν στα κυπαρίσια) τώρα έχει σταματήσει. Εκείνο το threat τι σημαίνει ??? ???


Όσο για την ηλεκτρονική μουσική ο πειραματισμός θα αρκούσε μόνο σε ένα δίσκο.ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;;;;;;????????????

Και για την ιστορία που ανέφερε ο λύκος μου φαίνεται πως έχει μπερδέψει τα ονόματα

3
για το spelling μιλω..

Το έγραψα με ένα λίγο ειρωνικό τρόπο, ΟΠΩΣ ΥΠΕΘΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ;D ;D ;D :P

Όσο για τους Ενδελέχεια Giota δεν έχεις παρά να κοιτάξεις την φράση κάτω από τον Homer κάτω από το παρατσούκλι μου
 8) 8) 8)Οι Ενδελέχεια ζουν και βασιλεύουν 8) 8) 8)

4
Μπορείς να καταλάβεις από την απάντηση που σου έστειλα μετά από αυτή που μου είπες ότι 3ο συγκρότημα ειναι τα δοιάφανα κρείνα και μετά τα Ξύλινα Σπαθιά.

 Προτιμώ το νικ δε πουλ-πουλ

5
Ανέφερα αυτά τα 2 συγκροτήματα ακριβώς γιατί ήταν θρύλοι.Με τα δεδομένα της Ελληνικής μουσικής και τα Ξύλινα Σπαθιά μπορούν να θεωρηθούν θρύλοι (για την ελληνική σκηνή). Αν δεν είχαμε την ευκαιρία να ακούμε Beatles ή Pink Floyd στην Ελλάδα θρύλοι θα θεωρούνταν τα Ξύλινα Σπαθιά οι Τρύπες ο Σιδηρόπουλος και ο Χατζιδάκις.

Όσο για την ηλεκτρονική μουσική που ανέφερε ο/η wolf spirit πιστεύω πως οι λόγοι που το έκαναν ήταν καθαρά εμπορικοί.Ήθελαν να τραβήξουν κόσμο και από εκεί.

Και για τα ...εεεεε... δοιάφανα κΡύΝΑ μην ανησυχείτε, σε 5-6 χρόνια θα διελυθούν και αυτοί. Πιστεύω όμως πως η διέλυση των Ξύλινων Σπαθιών θα είναι μεγαλύτερο πλήγμα από τα όπως τα λένε τέλως πάντων...δοιάφανα κΡύΝΑ μου φαίνεται

6

Ολα αυτα τ ακουω βερεσε...Για μενα ειναι μια ασημαντη μπαντα με τον συνιθισμενο ελληνοροκ ηχο και μετριοτατα τραγουδια...(προσωπικη αποψη). Δεν εχω τπτ με κανεναν που τους γουσταρει αλλα εφοσον δεν μ αρεσουν μπορω να λεω οτι γουσταρω οπως και για καθε μπαντα!!!!!  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Παράθεση

Δεν μπορείς να λες κάτι για τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ που σίγουρα προσβάλλει πολλούς.Υποθέτω πως θα έλεγες κάτι σε κάποιον που θα έλεγε ότι οι Beatles ή οι Pink Floyd δεν έπαιζαν καλή ή ποιοτική μουσική.Εκτός βέβαια αν έχεις αντίθετη γνώμη.

7
Συγγνώμη φίλε μου, αλλά σ'αυτό θα διαφωνήσουμε.
Οι Τρύπες ήταν και θα είναι το μεγαλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ συγκρότημα που υπήρχε.Όσο για τα Ξύλινα Σπαθιά το όνομα είναι πολύ πιο βαρύ απ' τα εεεε ... πως τα είπαμε... Δυάφανα Κροίνα  

8
¨Στο καλο! Σιγα τη μπαντα... :P
Συγγνώμη αλλά αν το έχεις πάρει μυρωδιά αυτή ήταν 2η καλύτερη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΚ μπάντα μετά τις Τρύπες και έχει προσφέρει πολλά σ'αυτή την αναθεματισμένη μουσική που λέγετε Ελληνικό ΡΟΚ. Αν δεν υπάρχαν αυτοί το ΡΟΚ θα ήταν ακόμα πιο αφανές και μερικοί ακόμα ακούν ΡΟΚ χάρη σ'αυτο'υς επειδή δεν ξέρουν ότι τα Ξύλινα Σπαθιά διελύθηκαν.Γι'αυτό δεν μπορείς να λες σιγά την μπάντα  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

9
Μπορείς να δεις στο forum στα Μουσικά Νέα και Συζητήσεις.
Δεν ξέρω πως να το βάλω για να πατήσεις πάνω και να πας κατ'ευθείαν. :( :-[ :-\ :'(

10
Νομίζω και πως μετά από αυτό το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ ξέπεσε τελείως αν κρίνουμε από την αφάνεια στην οποία έχουν πέσει τα εναπομείναντα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΟΚ συγκροτήματα (μιλάω για ΡΟΚ και όχι για ΡΟΚ-hip hop-rap και δε συμαζεύετε) μου φαίνεται πως θα ακούμε μόνο τον ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ (πως δεν ντρεπόταν την ώρα που έλεγε αυτά τα αισχρά >:( >:( λόγια) στο ραδιόφωνο αλλά και στις συναυλίες,εσείς κάτω στην Αθήνα έχετε το ΑΝ club και βλέπετε καμιά συναυλία,εμείς οι θεσσαλονικείς :'( :'(. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως οι ποιοτικοί καλλιτέχνες είναι λίγοι πλέον στην Ελλάδα.

11
Ο αμνός του χασισιού.(Ο αμνός του Θεού)Ξύλινα Σπαθιά

Εγώ μικρός ο αμνός του χασισιού
ξεχασμένος στην κόκα μαστουρωμένος αλλού
ξέρω πάντα η ηρωίνη θα αξίζει πολλά
και η κόκα πια δεν θα κυκλοφορεί στην αγορά

Μια μέρα θα έρθω με μαχαίρι κοφτερό
τη κιοιλιά σου για να ανοίξω στα δυο
και να πάρω αυτό που τόσο αγαπώ
το χασίς,το χασίς,το χασίς το καλό

12
Στις μέρες μας πια δεν υπάρχει η έννοια ΡΟΚ.Έιναι ξεχασμένη από όλους και έχει  ξεχάσει τους πάντες. Δηλαδή τα συγκροτήματα που έπαιζαν ΡΟΚ είτε διελύθηκαν(Τρύπες,Ξύλινα Σπαθιά) έιτε έχουν ανακατέψει μέσα το έντεχνο και το λαϊκό(Πυξ Λαξ(και αυτοί διελύθηκαν)).Οπότε αυτό που μένει σε εμάς τους ΡΟΚΑΔΕΣ είναι να ακολουθήσουμε εκείνους που έμειναν(Ενδελέχειακ.λ.π.)

13
Μπορεί να μου πει κάποιος την ημερομηνία διάλυσης των Ξύλινων Σπαθιών; Ευχαριστώ πολύ

Σελίδες: [1]