Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - zanxion72

Σελίδες: [1] 2 3 4 5
1
Βασικά δεν "παίζουν". Είναι μεν σφιχτές, αλλά δείτε πόσο εξέχουν μερικές:Επίσης, γιατί σε μερικά η μια βίδα μόνο εξέχει, ενώ σε άλλα και οι δυο;

2
Μια απορρία! Μετά από το setup, παρέλαβα τη κιθάρα μου με με την μια από τις δυο βίδες της κάθε χορδής στον καβαλάρη να εξέχει κάμποσο. Έτσι έπρεπε να είναι; Γιατί έχουν δυο βίδες δεξιά-αριστερά και όχι μια και γιατί η μια εξέχει;
 ::)

3
Φυσικά θα πάρω και μπάσο ντραμς ! :)
Διορθώθηκε  ;D

Ένα-ένα! Μόλις μάθω και μπάσο, ... Αν και θα υπάρχει πρόβλημα χώρου. Μικρομεσαίος, μικροαστός, μικρό.... είμαι :)

4
Είναι μερικές φορές φάσεις τρελοκομείου. Πριν έμενα σε διαμέρισμα του δευτέρου και γινόταν της κακομοίρας. Παιδιά από πάνω και να κάνουν φασαρία σαν να γκρεμίζουν το σπίτι, γέροι δίπλα που λόγο κουφαμάρας έβαζαν τη τηλεόραση τέρμα από τις 5 το πρωϊ (το έλυσα αυτό με ένα CB...). Τώρα μένω στον τελευταίο και τρελαίνω γυναίκα και από κάτω με τη κιθάρα (ξέρετε τι πλάκα έχει μ' έναν που τώρα μαθαίνει). Φυσικά θα πάρω και μπάσο! :)
Γύρισε ο τροχός και...
(το χειμώνα πάντως έχει ψωφόκρυο κει πάνω)

5
Ναι, με αυτόν μίλησα. Αλλά και ο μεγάλος ήταν εκεί. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μαζί τους και πάντα με βοηθούσαν σε ότι πρόβλημα και να είχα.
(κι ένα ευχαριστώ για την υπομονή που δείχνουν απέναντι σ' έναν αδαή όπως εγώ!)

6
Την κιθάρα την αγόρασα από του Τρίμμη. Τους εκτιμώ ιδιαίτερα για την υποστήριξη που μου παρείχαν με τη δική μου κιθάρα και του γιου μου.
(χωρίς παρεξήγηση, δεν προσπαθώ να διαφημίσω τίποτα)

7
Χθες πήρα τη κιθάρα. Από το μαγαζί μου είπαν πως μπορεί να είχε γίνει η εγκοπή από χτύπημα πάνω στη χορδή και αυτή να δημιούργησε την εγκοπή πάνω στο τάστο. Διορθώθηκε το πρόβλημα, έγινε leveling (το λέω σωστά;) και η κιθάρα τώρα παίζει καλύτερα από ποτέ. Το μαγαζί δεν μου χρέωσε την επισκευή, ήταν μέσα στην εγγύηση της κιθάρας! Φοβερή υποστήριξη. Και με τη κιθάρα του γιού μου που την είχα αγοράσει από το ίδιο μαγαζί μας είχαν βοηθήσει και με το παραπάνω. Και τη καινούργια του κιθάρα θα την αγοράσω από εκεί!

8
Έτσι είναι, αλλά πλέον όλα ελέγχονται και σε περίπτωση που κριθεί παρατυπία κοστολογούνται ανάλογα με το πως θα κρίνουν οι τελωνειακοί.

9
Τώρα, με τα μηχανογραφημένα τελωνεία, δε γλιτώνει τίποτα. Αν είναι κάτι που υπάρχει στην αντίστοιχη ελληνική αγορά θα στο κοστολογήσουν και θα στο φορολογήσουν αντίστοιχα. Αν δεν υπάρχει, θα στο αντιστοιχίσουν κατά το δοκούν και ότι κάτσει. Είναι ρίσκο.

10
Θα με πάρουν τηλέφωνο σε μια-δυο μέρες για να μου πουν.  Συμβαίνει μου είπαν αλλά είναι κάτι που φτιάχνεται. Θα σεταριστεί κι όλας. Είναι κάτι που δεν το είχα κάνει ποτέ.

11
Τελικά έκανα την έξυπνη κίνηση! Την πήγα στο μαγαζί. Νομίζω πως κάποιος που μόλις έπιασε στα χέρια του κιθάρα, μόνο για μαστορέματα πάνω της δεν είναι. :)
Αν ήταν μια δεύτερη χαμηλού κόστους θα το δοκίμαζα, αλλά αυτή αν πάθαινε καμιά χοντράδα από τα χέρια μου θα πέθαινα απ' τον καημό. :)

13
Να και μια φωτογραφία.


Η εγκοπή είναι ανάμεσα στις B και e.

14
Ακριβώς. Προσπαθώ να κάνω bend στο 4o και σπρώχνοντάς τη "σκαλώνει" στην εγκοπή του 3ου.

15
Νομίζω πως υπήρχε. Την πρόσεξα τώρα γιατί τα μαθήματα με έφεραν σ' εκείνη τη περιοχή της ταστιέρας στη κιθάρα.

16
Μακάρι! Θα τη πάω αύριο το απόγευμα. Μου είπε πως συνήθως αλλάζονται 3 με 5 μαζί, αλλά πρέπει πρώτα να τη δει για να μου πει.

17
Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω εγώ! Εγώ χρυσάφι πιάνω και ... γίνεται! θα πάει σε μαγαζί σίγουρα. Απλά σκέφτομαι αν μπορεί ν' αλλαχθεί μόνο ένα αντί για όλα και να πάει το μαλλί μια 150άρα.

18
Θα ρωτήσω τότε πριν την πάω. Το σετάρισμα θα ήθελα να γίνει γιατί από τότε που τη πήρα δεν τη πήγα πουθενά. Πρέπει να ήταν εκεί από τη μάνα του γιατί δεν τη χτύπησα τη κιθάρα ώστε να γίνει κάτι τέτοιο (ούτε είμαι τόσο δυνατός που να πιέσω τη χορδή τόσο ώστε να χαράξει το τάστο :) )

19
Τώρα που σιγά-σιγά μαθαίνω περισσότερα, ήρθε η ώρα του bending. Μόλις τώρα ανακάλυψα πως ένα από τα τάστα, το τρίτο συγκεκριμένα, στο ύψος της high e έχει μια εγκοπή/αυλάκι. Είναι αρκετά μικρό, αλλά και αρκετό ώστε η χορδή να σκαλώνει εκεί όταν κάνω slide.
Είναι δυνατή η αλλαγή ενός και μόνο τάστου; Πρέπει να αλλαχθούν όλα σαν σετ; Πόσο πάει το μαλλί για μια τέτοια εργασία (φαντάζομαι πως χρειάζεται και σετάρισμα μετά);

20
Πάντως γενικά για κάποιον που κατά πάσα πιθανότητα δεν ξέρει ακόμα πως θα έπρεπε ν' ακούγεται η κιθάρα του, το να κάνει σετάρισμα μόνος του είναι κάπως άτοπο.

21
Εν κατακλείδει εγώ θα έλεγα πάρε αυτή που θα σου κάνει κλικ! Θα τη χαρείς όσο δεν φαντάζεσαι ειδικά όσο θα έχεις στο μυαλό τ' ότι πήρες αυτή που γούσταρες. Εγώ αυτό έκανα και όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερο τη λατρεύω.

22
Αυτό είναι αλήθεια, και ο γιός μου έμαθε με μια Ibanez των 160€ κι ακόμα στα χέρια του ακούγεται όμορφα. Σ' αυτά τα χρήματα όμως, floyd rose σίγουρα δε θα βρει.

23
Για ένα trem της προκωπής ή floyd rose, νομίζω πως στα χρήματα αυτά δεν υπάρχει τίποτα που ν' αξίζει. Σωστά;

24
Είναι σημαντικό αυτό που θα πάρεις για πρώτη φορά μεταξύ άλλον να σου αρέσει. Αυτό θα βοηθήσει σημαντικά στο να το αγαπήσεις.
Ρίξε και μια ματιά στου Τρίμη. Οι Ibanez είναι πολύ τίμιες και ποιοτικές για τα λεφτά τους.
https://www.trimis.com.gr/stringed-instruments/guitars/electric-guitars


Σελίδες: [1] 2 3 4 5