Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - pegasus

Σελίδες: [1] 2 3 4 5
1
Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη και παρακολουθώντας τα τελευταία χρόνια τη EUROVISION ως απλά ένα εύπεπτο θέαμα, έχω να παρατηρήσω ότι οι παράγοντες που επηρεάζουν τη θετική ή αρνητική ψήφο και τελικώς τη νίκη σε μία χώρα είναι:

   1.   Διαχρονικές γεωκοινωνικοπολιτικές σχέσεις (βλ. Ελλάδα - Κύπρος), ακόμα και θρησκευτικές συγγένειες...

   2.   Επίκαιρες επιχειρηματικές και πολιτικές συναλλαγές (βλ. UN - Ουκρανία για τον αγωγό)

   3.   Σχέσεις μεταναστευτικές (βλ. Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία)

   4.   Γλώσσα των τραγουδιών (πολλές χώρες έχουν τραγουδήσει σε άλλες γλώσσες εκτός των αγγλικών και των δικών τους χωρών, επιζητώντας την ψήφο της χώρας εκείνης)

   5.   Η καταγωγή των τραγουδιστών (βλ. Νορβηγία φέτος)

   6.   Το background των τραγουδιστών/τριών και τυχόν σκάνδαλα που τους ακολουθούν και δημιουργούν ντόρο γύρω από το όνομά τους (βλ. Dana, Marija, Verka)

   7.   Η τυχόν ιδιαιτερότητα των στίχων (πιασάρικες ατάκες, εύστοχα "μηνύματα" κτλ)

   8.   Το χορευτικό και γενικά η σκηνική παρουσία (Ruslana, Sertab, Παπαρίζου, Lordi κτλ)

Όλα αυτά είναι παράγοντες που κατά καιρούς έχουν δώσει την πρωτιά σε κάποια χώρα. Είναι λοιπόν δύσκολο να πει κανείς με ακρίβεια ότι φέτος κάποια χώρα θα το πάρει με σιγουριά. Μπορεί όμως να πει με μεγάλη ασφάλεια ότι αυτή η χώρα θα είναι ψηλά στις ψήφους. Έχουμε δει χώρες να είναι πρώτες στο 80% της ψηφοφορίας και στο τέλος να την προσπερνά μία άλλη χώρα....

Τέσπα, νομίζω ότι με αυτά τα δεδομένα πολύ ψηλά φέτος θα είναι η Νορβηγία, Ελλάδα, Ουκρανία, Τουρκία και Σουηδία...

Αυτά από μένα..
 

2
Ok Βασίλη έχεις δίκιο.

Λοιπόν το δικό μου ρούτερ είναι ένα D-link wifi. Η γραμμή που έχω στο σπίτι είναι 24Mbps (αν είναι κάτι που ενδιαφέρει).

Εκεί που θέλω να βάλω το παραπάνω ρούτερ και να το λειτουργήσω (προσωρινά το τονίζω) ως access point έχει ένα modem Bautec (ή Baumtec δεν θυμάμαι) από αυτά που δίνει ο ΟΤΕ. Στον υπολογιστή αυτό το modem είναι συνδεδεμένο με θύρα USB και το μοντεμ έχει μόνο μία θύρα USB και μία Ethernet.

Εγώ λοιπόν θέλω για μία μέρα μόνο να πάρω το wifi router και να το βάλω στον άλλο υπολογιστή, να το σετάρω και να δουλέψει ως ασύρματο για να μπορέσω να μπω στο ϊντερνετ μέσω του λαπτοπ μου και της ασύρματης κάρτας του. Την επομένη μέρα, θα ξαναβάλω το μόντεμ που είχε και θα ζήσει αυτό καλά και εμείς καλύτερα.

Αυτά. Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικότερος αυτήν την φορά.

3
Απλώς, όπως είπε και ο Βασίλης, θέλω να το λειτουργήσω ως access point για λίγο.

4
Λοιπόν, να δώσω λίγες ακόμα πληροφορίες για να γίνω σαφέστερος....

Το ασύρματο ρουτερ που θέλω να μετακομίσω (προσωρινά το τονίζω), είναι ενεργό και συνδεδεμένο (για την ακρίβεια είναι αυτό που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή). Στον υπολογιστή που θέλω να το βάλω έχει μοντεμ εν ισχύ. Θέλω απλώς για μία μέρα να του βάλω το ασύρματο, χωρίς να διαταράξω καμία από τις ρυθμίσεις και των δύο.

Επίσης το μοντεμ που είναι εν ισχύ είναι συνδεδεμένο με USB στον Η/Υ που θέλω να βάλω το ασύρματο.....

Ελπίζω να ξεκαθάρισα το τοπίο

5
Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να πάρω το router μου και να το χρησιμοποιήσω περιστασιακά σε άλλον υπολογιστή και σε άλλη γραμμή, χωρίς να χαλάσουν οι ρυθμίσεις που ήδη υπάρχουν?

Εννοείται ότι το router θα επανέλθει αμέσως πίσω στην αρχική του θέση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!!!!

6
Λοιπόν να σας ενημερώσω επί των εξελίξεων....

1.  Τελικά αφαίρεσα το zone alarm internet security suite και το αντικατέστησα με το ESET Smart Security που είναι και πιο ελαφρύ και έχει και την αξιοπιστία της ESET (Νod32). Με αυτό η μνήμη απελευθερώθηκε και όλα τώρα κυλούν καλύτερα.

2. Έκανα ένα σοβαρό virus scan και έβγαλα μπόλικο ανεπιθύμητο λογισμικό που είχε μολύνει το συστημα.

3. Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα εξευρεσης λύσης για τις αυτόματες ενημερώσεις. Βρήκα ψάχνοντας ότι υπάρχει ένα προγραμματάκι που λέγεται WUtool που κάνει offline κατέβασμα των ενημερώσεων των windows, αλλά δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά για να το κατεβάσω. Αν υπάρχει κανένας που να το έχει, ας στείλει πμ για να του δώσω το e-mail μου. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως ακόμα γιατί δεν μπορώ να τις ενεργοποιήσω, αφού αφαίρεσα και το windows genuine advantage που πιθανόν να το προκαλούσε....

Αυτά προς το παρόν. Περιμένω νεότερα .......

 

7
Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον στο πρόβλημά μου

Κατά δεύτερον να ζητήσω συγνώμη για την απουσία μου τόσες μέρες

Για όλα όσα γράφτηκαν, έχω να απαντήσω τα παρακάτω:

1. Ο επεξεργαστής μου είναι ένας centrino στα 1,4GHz

2. Το θέμα με τον firefox είναι κάπως καλύτερα βάζοντας την έκδοση 3.0.3 (60% CPU και 250ΜΒ RAM)

3. To θέμα με τον flash player πάει καλύτερα με την εγκατάσταση της έκδοσης 10

4. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου να αλλάξω λειτουργικό μιας και είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα με τα XP

5. Το μόνο που άλλαξα με το φορμάτ είναι να βάλω SP3 ελληνικά (κάτι έχει πάρει το αυτί μου για προβλήματα σχετικά με αυτό)


Για να αποκλείσω κάθε ενδεχόμενο επισυνάπτω log file από το hijack this. Όποιος έχει τις γνώσεις και τη διάθεση ας το κοιτάξει και να μου πει αν είναι κάτι που πρέπει να γίνει επ' αυτού.

Και πάλι χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια


8
Καλά τα λες Βασίλη μου, αλλά 1ον ο λαπτοπ είναι 4ετίας και δεν αξίζει να τον αναβαθμίσω (ήδη τα 2 slots που έχει για την RAM είναι κατειλλημένα με 2Χ256ΜΒ) και 2ον το να βάλω LINUX είναι κάτι που δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, αν και γνωρίζω πολύ καλά τις δυνατότητές του (ο κουμπαρος μου έχει ακόμα και κινητό που λειτουργεί με LINUX).

Απλώς έψαχνα να βρω μία λύση επί του παρόντος και  σε επίπεδο λογισμικού, αν ήταν δυνατόν.

Anyway, χίλια ευχαριστώ..

9
Καλησπέρα παίδες!!

Πρόσφατα έκανα φορματ (μετά από 2,5 χρόνια, αλλά αυτό είναι άσχετο για το υπόψη θέμα) και εγκατέστησα όμορφα και ωραία όλα τα προγραμματάκια που είχα πριν, με την προσμονή να είναι κάποια πράγματα πιο γρήγορα, λόγω της εκκαθάρισης του Η/Υ από σκουπίδια και άλλα συναφή που είχα μαζέψει τόσο καιρό και τον έκαναν να σέρνετε σαν σκουλήκι.......

Βασικά έβαλα επιτέλους και 24Mbps ίντενετ, οπότε και το συνδύασα έτσι......

Όμως αντί να πηγαίνουν όλα όπως τα φαντάστηκα, αντιμετωπίζω προβλήματα με το Firefox (που είναι και η βασική μου ασχολία) όπως για παράδειγμα:

1. Μου καταναλώνει το 99% της CPU με αποτέλεσμα μετά από ένα 5λέπτο να κολλάει και να χρειάζεται αναγκαστικό κλέισιμο μέσω του task manager.

2. Μου καταναλώνει πάνω από 150ΜΒ από τη μνημη και με δεδομένο ότι έχω μόνο 512ΜΒ RAM, καταλαβαίνετε τι αποτέλεσμα έχει στη λειτουργία των άλλων προγραμμάτων.....

3. Έχω σοβαρό πρόβλημα με το flash player. Τη μιά δεν μου παίζουν κάποια βίντεο, την άλλη δεν μου παίζουν κάποια online παιχνίδια. Βρήκα έναν uninstaller και το ξαναεγκατέστησα, αλλά και πάλι δεν δουλεύει όπως παλιά.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
1. Έχω έναν λαπτοπ 4ετίας, στον οποίο δεν αντιμετώπιζα παρόμοια προβληματα πριν το φορματ

2. Τα μόνα προγράμματα που λειτουργούν ταυτόχρονα είναι το Zone alarm internet security suite (το οποίο το είχα και πριν το φορματ και ήμουν ευχαριστημένος) και ένα multimessenger (τα προσέχω αυτά, γιατί έχω μικρή μνήμη και δεν έχω τέτοια πολυτέλεια)

3. Τα windows που έβαλα είναι με ενσωματωμένα SP3 ελληνικά (σπασμένα φυσικά, στα οποία μου έχει μονίμως την ένδειξη ότι είναι απενεργοποιημένες οι αυτόματες ενημερώσεις και δεν μπορώ, αν και προσπάθησα να τις ενεργοποιήσω, να το διορθώσω)

4. Η έκδοση του firefox είναι η 2.0.0.17 (δοκίμασα να βάλω την έκδοση 3, αλλά είδα παρόμοια προβληματα και είπα να κάνω downgrade μπας και δω άσπρη μέρα, αλλά τελικά δεν είδα)

5. Στο firefox έχω φορτώσει μόνο 8 addons τα οποία μου είναι τα απολύτως χρήσιμα (πράγμα που δεν έκανα πριν το φορματ και παρά ταύτα δούλευε μια χαρά)

Φοβάμαι ότι 1ον ίσως δεν κάνω κάτι σωστά ή 2ον κάτι έχω κολλήσει δεν μπορώ να το βρω, μιας και τα windows που είχα πριν ήταν εργοστασιακά και μπορούσα να κάνω όλες τις ενημερώσεις κανονικά.

ΒΟΗΘΕΙΑ please!!!

10
Καλό και άγιο το προγραμματάκι αυτό, αλλά δεν νομίζω να κάνει αυτόματο startup με το που συνδέω τον αφαιρούμενο σκληρό. Και τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον αυτό δεν γίνεται, μιας και στον Η/Υ μου, έχω ήδη το zone alarm internet security suite οπότε και καλύτερα να μην συνυπάρεχουν αυτά τα δύο μαζί (διενέξεις κτλ).

Και όσο για το folder lock τελικά μετά από ψαξιμο δεν βρήκα κάτι που να ταιριάζει με αυτό που ήθελα. Πάντως βρήκα κάτι ελαφρυ που κλειδώνει μεν αλλά εξαφανίζει από τον κατάλογο δε. Τέσπα δεν μπορούμε και να τα έχουμε και όλα.

Τέλος για το ρούτερ, βρήκα πολλά, είδα reviews ότι είναι αρκετά καλό, αλλά πολλοί ανέφεραν προβλήματα τα οποία λύνονταν με κάποιο firmware update. Είδομεν......

Παντως ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον τους

11
1. Δοκίμασε αυτό:
http://www.pendriveapps.com/2008/06/05/portable-norton-security-scan/


Εδώ που είναι το αρχείο για να το κατεβάσω? Δεν μου λέει πουθενα. Το εψαξα και στο google και πάλι τζίφος......

κατά τα άλλα ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια......

12
Γεια σας παίδες. Επειδή δεν θέλω να σας πρήζω με νέα θέματα κάθε λίγο και λιγάκι, μάζεψα κάποιες απορίες και στις παραθέτω:

   1.   Μόλις αγόρασα ένα σκληρό 250gb 2,5' και τον έβαλα σε μία θήκη για να τον κάνω portable. Όλα καλά μέχρι εδώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά η φοβία μου είναι ότι βάζοντάς τον από εδώ και από εκεί, μήπως κολλήσω κανένα σοβαρό ιό και έχω πρόβλημα χάνοντας τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων. Άρα μήπως υπάρχει κανένα portable antivirus που να ενεργοποιείται μόλις συνδέσω το σκληρό?

   2.   Σκέφτομαι να πάρω το 2play της forthnet και μου είπαν ότι δίνουν ένα ασυρματο ρούτερ της D-Link. Ξέρεις κανείς ποιό και αν είναι καλό?

   3.   *Τελευταία απορία* Θέλω να βρω ένα προγραμματάκι που να μου δίνει τη δυνατότητα να κλειδωνω folders και μόλις πάει κάποιος να τα ανοίξει, να ζητάει κωδικό. Δοκίμασα το folder lock, αλλά αυτό μου εξαφάνιζε το φάκελο και έπρεπε να τρέξω το πρόγραμμα, να ανοίξω το vault και από εκεί να το ξεκλειδώσω, το οποίο και βρήκα πολύ δύσχρηστο. Ξέρεις κανείς κανένα?

13
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια....

Βασικα από ότι υπολογίζω, η αξία του laptop δεν θα είναι πάνω από 1500€, οπότε αν κατάλαβα καλά, θα πληρώσω έξτρα 400€ για τον εκτελωνισμό και 150€ για τον εκτελωνιστή.

Είναι έτσι όπως τα λέω ή κάτι δεν κατάλαβα καλά?

14
Χαιρετώ όλο τον όμορφο κόσμο του Κιθάρα!!

Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής:

Έχω βρει άκρη με ένα φίλο μου που μένει στην Αμερική και μπορεί να μου αγοράσει από εκεί υπολογιστή (laptop) μιας και όπως έχουν τα δεδομένα, η διαφορά τιμής έχει μεγαλώσει πάρα πολύ.......

Το πρόβλημα είναι ότι το καλοκαίρι που έχω προγραμματίσει αυτήν την αγορά, ο φίλος μου μάλλον θα είναι σε μετακόμιση, οπότε και δεν μπορεί να μου το φέρει ο ίδιος αυτοπροσώπως, ως δικό του και να μου το δώσει, οπότε η επόμενη λύση είναι να μου το στείλει με ένα δέμα....

Η περίπτωση αυτή θα μπορέσει (από ότι ξέρω μέχρι στιγμής) να γίνει αν το βαλει σε ένα δέμα και να γράψει από έξω την ένδειξη "gift".....

Δεν ξέρω όμως τί ισχύει για αυτές τις περιπτώσεις και θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος που το έχει κάνει, προκειμένου να αποφύγουμε τις παγίδες και εν πάσει περιπτώσει να μου πει πώς πρέπει να γίνει αυτή η φάση....

Όλες οι προτάσεις-παρατηρήσεις-σχόλια είναι ευπρόσδεκτα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια..

15
Λοιπόν παιδιά, εγώ έχω ανακαλύψει (όχι εγώ προσωπικά, να μην κατηγορηθώ και για πνευματικά δικαιώματα), ότι όταν ανοίγω φωτό από την ψηφιακή (7.1 Μp) το οποίο μου δείχνει ότι είναι 3,5 ΜΒ, με το πρόγραμμα ζωγραφικής των Windows και αμέσως μετά κάνω save as σε αρχείο jpeg, αυτομάτως μειώνεται η χωρητικότητα σε 600ΚΒ, χωρίς να παρατηρώ αλλαγή στην ποιότητα (τουλάχιστον στο δικό μου μάτι).

Οπότε και αυτός είναι ο τρόπος που κάνω με όλες τις φωτό μου, για να μην  πιάνουν υπερβολικό χώρο στο σκληρό μου.

Αν κάποιος με περισσότερη εμπειρία μπορεί να το εξηγήσει αυτό, θα χαιρόμουν πάρα πολύ να μάθω και εγώ γιατί συμβαίνει αυτό.

16
Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, όταν ήμουν στην Αμερική.

Είχα πρόβλημα με την αμερικάνικη debit που είχα και προσπάθησα να κάνω αγορά με την ελληνική visa, αλλά ας όψεται η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η τράπεζα δεν μου επικύρωνε τη διεύθυνση στο αμερικάνικο κατάστημα που της το ζήτησε......

Δυστυχώς δεν θα βρεις άκρη σε αυτό (έτσι τουλάχιστον κατάλαβα εγώ 2 χρόνια που έγινε αυτή η φάση)

17
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ψάξε για συμβατότητες με το μηχάνημά σου, από το επίσημο site του.

Μην πειραματίζεσαι και πολύ, γιατί μία στραβή να σου γίνει (με την προϋπόθεση ότι είσαι εντος εγγύησης) και τότε πάπαλα, γιατί θα σου καταλογίσουν ότι έβαλες μή συμβατή μνήμη με δική σου ευθύνη.

Πρόσεχε πολύ με αυτά.

Δεν είναι desktop υπολογιστής να τον λύνεις και να τον δένεις όποτε εσύ θες και με όποιο τρόπο θες.

Εδώ μιλάμε για εμπορικό πακέτο.

18
Ρε παιδιά, γιατί παιδεύεστε με τα torrent και το frostwire, αφού υπάρχουν καλύτερα και δοκιμασμένα προγράμματα από αυτό (βλ. utorrent). Και μάλιστα να προσθέσω ότι πλέον ο greek-tracker δέχεται μόνο ορισμένες εκδόσεις από utorrent και azureus. Άρα γιατί να χολοσκάτε?

19
Ως πιστός και φιλότιμος κιθαριστής (όχι ως ιδιότητα, αλλά ως ιντερνετική οντότητα), εύχομαι στο forum μας, καταρχάς να αντέξει στο χρόνο (το βασικότερο) και κατά δεύτερον να εξελιχθεί όπως αρμόζει στην ποιότητά του (αυτό είναι μήνυμα προς τη νέα γενιά που σιγά σιγά αναλαμβανει να ηνία).

Χρόνια πολλά και καλά με όσο το δυνατόν περισσότερα ενεργά μέλη........

20
Σε ευχαριστώ MACMISIAS για τις απόψεις σου και προσθέτω και εγώ πάνω σε αυτά:

1.   Στα 90's πιστεύω ότι οι δισκογραφικές εταιρείες στράφηκαν πιο πολύ στις αρπαχτές και δεν έψαχναν πλεον στο ποιοτικό κομμάτι των τραγουδιών με την προοπτική να γίνουν κλασικά, μιας και αυτό πιστεύω ότι είναι μεν προσοδοφόρο, αλλά σε μακροπρόθεσμη κλίμακα.

2.   Τα 60's και τα 70's συμφωνώ ότι μας έδωσαν αρκετά καλά κομμάτια με αποκορύφωση το 2ο μισό των 70's αλλά δεν νομίζω ότι η ταυτότητά τους ήταν κατασταλαγμένη. Εννοώ ότι ακόμη ψάχνονταν, με βάση και την τάση που δημιουργήθηκε εκείνη την εποχή με τους Hippies. Το Rock 'n Roll ήταν κάτι καινούριο (σχετικά πάντα γιατί στην Αμερική είχε εδραιωθεί πολύ πριν τον υπόλοιπο κόσμο) και μαγνήτιζε τον ακοατή. Αν βάλουμε και το γεγονός ότι οι πολύ μεγάλοι ερμηνευτές (αν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις έτσι μιας και κάθε πρωτοπόρος στο είδος του θεωρείται πολύ πιο έυκολα "μεγάλος") πρόσφεραν πολλά στις δεκαετίες αυτές, τότε ναι θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου.

21
Καθόμουν κάποια μέρα και άκουγα oldies από τη (μικρή) συλλογή μου και παρατήρησα ότι η πλειονότητα των (αντικειμενικά) hit της κατηγορίας αυτής ανήκει στην δεκαετία του 80.

Αναρωτήθηκα λοιπόν γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και δεν μπόρεσα να βρω μια πειστική για μένα εξήγηση.

Επίσης θα ήθελα να διασταυρώσω μία άποψη που άκουσα και θέλω να δω αν είναι αλήθεια: Λένε λοιπόν ότι από καθαρά συνδυαστικής απόψεως, όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί στις νότες έχει πιά εκλείψει και δεν μπορεί πλέον να δημιουργηθεί τραγούδι που να χαρακτηριστεί ως "παρθενογένεση", γι' αυτό και η σύνθεση ακουλούθησε άλλους διεξόδους προκειμένου να ξεφύγει από αυτό το τέλμα, εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες των Η/Υ.

Αν θέλει κανείς να σχολιάσει ή να παραθέσει απόψεις επί αυτών των θεμάτων είναι ευπρόσδεκτος.

Υ.Γ.#1 Επειδή δεν παρακολουθώ πολύ αυτήν την κατηγορία θα μου δικαιολογήσετε κάποια άγνοια στο αν έχει ξανασυζητηθεί αυτό το θέμα.

Υ.Γ.#2 Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα με τα λεγόμενά μου να προκαλέσω την διένεξη μεταξύ των χρηστών που θα υποστηρίζουν ότι αυτή η δεκαετία είναι καλύτερη ή η άλλη επειδή απλώς τότε γράφτηκε το αγαπημένο τους τραγούδι. Θα παρακαλέσω να παραμείνουν ήπιοι οι τόνοι της συζήτησης.

22
Βέβαια να έχεις υπόψη σου ότι υπάρχουν και μηχανήματα έτοιμα με DVD rec και VHS ενσωματωμένα, για τις περιπτώσεις που δεν θες να κάνεις κοπτοραπτική στα αρχεία και θες να κάνεις απλώς backup τις βιντεοκασσέτες σου. Αν και νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και λίγο κοπτοραπτική, αρκεί να είσαι από πάνω του και να πατάς pause κάθε φορά που θες να κόψεις (χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος γι' αυτό το τελευταίο).

23
Συνήθως αυτά που κατά κύριο λόγο έχουν και τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι τα "πικάντικα" αρχεία.

Δοκίμασε και θα δεις.  ;) ;) ;) ;)

24
Πάντως αν έχεις αυτήν την στιγμή 768kbps περίμενε λιγάκι γιατί θα αναβαθμίσει ο ΟΤΕ όλες αυτες τις γραμμές αυτόματα, για να έχει την κατώτατη ταχύτητά του στα 1024kbps.

25
Pidgin! Θα τον βεις, μαζί με μια τεράστια συλλογή portable freeware προγραμμάτων στο www.portablefreeware.com ! ;)

Επειδή έχασε ο Παναθηναικός και έχω τα κέφια μου, πάρε κι ένα direct link   ;D


Να 'σαι καλά ευχαριστώ πολύ, αν και με παίδεψε στην αρχή, στο τέλος όλα καλά
 

Σελίδες: [1] 2 3 4 5