Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - NeverBraker

Σελίδες: [1]
1
Βασικά περισσότερο πόσταρα για να δω αν κάποιος αντιμετωπίζει κάτι παρόμοιο και πως το ξεπερνάει. Thanks για τις απαντήσεις πάντως!! :D

2
Όχι το δεξί είναι μια χαρά.Απλά δεν είδα αποτέλεσμα δεν είπα δεν είναι τενοντίτιδα  ;) Και όμως βελτίωση δεν είδα!

3
Ακούγεται σαν πρόβλημα σε κάποιον από τους καμπτήρες των δακτύλων. Θα σε συμβούλευα ξεκούραση και διατάσεις. Καλύτερα να ξεχάσεις την κιθάρα μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση, γιατί όσο αργά κι αν παίζεις, δεν θα βοηθήσει. Μετά από καμιά εβδομάδα βλέπουμε...


O "γιατρός" που πήγα μου έβαλε ναρθηκα και μετά απο 10 μέρες ξεκούραση που μου πρότεινε αποτέλεσμα δεν είδα. :'(

EDIT: Αποφάνθηκε μάλιστα τενοντίτιδα στους καμπτήρες.
 

4
Aν εχεις αλλη κιθαρα δοκιμασε μια με πιο χοντρο λαιμο (ή με πιο λεπτο) για ν αδεις μηπως φταιει αυτο και δεν σου καθεται καλα η κιθαρα στο χερι.

Όχι φίλος σε όλες το ίδιο συμβαίνει  :-\

5
Απο ότι είχα διαβάσει πιο παλιά το 3ο με το 4ο δαχτυλο στους περισσότερους ανθρώπους μοιράζονται τον ίδιο τένοντα. Μπορείς να αποκτήσεις ανεξαρτησία μεταξύ τους μέχρι κάποιο βαθμό, όμως πρέπει να γίνει αργά για να εκπαιδεύσεις τα δάχτυλα. Μήπως βάζεις πολύ δύναμη με το 3ο; Η μπορεί η κιθάρα σου να έχει υψηλο action και να αναγκάζεσαι να βάλεις πολύ δύναμη. Δές το βιντεάκι σε αυτή την σελίδα ( http://www.guitarprinciples.com/guitar-secrets/289-hammers-a-pulls-on-guitar-correct-execution.html ), εχει ενα σημείο που εξηγεί πως να αποκτήσεις ανεξαρτησία μεταξύ 3-4


H αλήθεια είναι ότι μάλλον έβαζα αρκετή δύναμη. Τώρα και χαλαρά να το έχω και να χρησιμοποιώ την ελάχιστη δύναμη στο 3ο το 4ο έρχεται παρέα και νιώθω "τράβηγμα" και πάει να κουλουριάσει.Η κιθάρα μου έχει πολύ χαμηλό auction οπότε δεν είναι απο αυτό!

6
Επισης δοκιμασε να ριξεις αγκυρα στο 1,3 και παιζε μονο με το 4 hammer on και pull offs. Αυτο ειναι λιγο extreme αλλα γυμναζει πολυ το μικρο δαχτυλο.

Αυτό πίστεψε με δεν με ενοχλεί καθόλου σαν άσκηση. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν κατεβαίνει το 3ο προς την ταστιέρα.

@Rockdude

Thanks
Όταν παίζω χαλαρά η αλήθεια μειώνονται τα συμπτώματα. Αλλά το σπαστικό είναι αυτό που έγραψα στην προηγούμενη πρόταση μου :/

7
Όχι ούτε αυτό το έχω άνετα. Μόνο πολύ αργά και μόνο αν έχω το νου μου να κρατάω χαλαρώ το μικρό. Θα το προσπαθήσω και αυτό thanks!

8
Στο 1,4 δεν υπαρχει θέμα το παίζω άνετα. Στο 1,3 έχει την τάση να μαζεύει. Θα το δοκιμάσω και στην πράξη και θα δούμε. Δεν έτυχε να μουδιάσει ποτέ αλλά πλαγίως στην παλάμη που λες νιώθω έναν πόνο αν το ζορίσω.

9
Καλημέρα,

Είχα δοκιμάσει να μελετήσω το σόλο απο το the dagger. Η αλήθεια είναι ότι πίεσα αρκετά τα δάχτυλα μου αλλά πάντα έκανα ζέσταμα πριν αρκετό για να μην την ξαναπατήσω όπως ακόμα παλιότερα.Όσο το μελετούσα λοιπόν διαπίστωνα ότι όταν ήθελα να παίξω μια φράση με 1ο, 3ο, 4ο, δάχτυλο πάντα με το που κατέβαζα το 3ο στην ταστιέρα μου τραβιόταν το 4ο προς την παλάμη και δυσκολευόμουν να το χρησιμοποιήσω.Του κάνω διατάσεις,παίζω αργά με τον μετρονόμο μήπως στρώσει αλλά δε βλέπω φως.Ακόμα και αργά που παίζω νιώθω ένα τράβηγμα άσχημο.Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι και πως μπορώ να το ξεπεράσω;; Και σε γιατρό που πήγα δεν είδα αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ

10
Εγώ πρόσφατα έβαλα EMG81-SA-89 στη κιθάρα μου παίζει κανονικά η συνδέσεις έγιναν σωστά αλλά όσο ηχει μια νότα και αλλάζω στον 5θέσιο διακόπτη απο τη θέση 4 σε 3 και 2 σε 3 και ανάποδα βγαίνει ένας ήχος στον ενισχυτή ένα "τσαφ" το οποίο δε γίνεται όταν η κιθάρα δεν παίζει(και το volume παραμένει στο 10)Eίναι φυσιολογικό; ???

Σελίδες: [1]