Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Agriopaido

Σελίδες: 1 [2]
26
Είμαι κι εγώ στην ίδια ακριβώς περίπτωση τώρα, με ένα καινούργιο laptop στα χέρια :) To Β-Control μου φάνηκε πολύ καλή λύση και είναι και αρκετά φτηνό. Πέρα από την ηχογράφηση όμως πού θα συνδέω ένα μόνο οργανο τη φορά, μπορεί να τη χρησιμοποιώ και για να παίζουμε, άρα πρέπει να μπορώ να συνδέω 2 μικρόφωνα, μπάσο και πλήκτρα και μπορει και καμιά ή 2 κιθάρες ταυτόχρονα. Δεν το διευκρινίζει αν μπορείς να παίξεις με τόσα κανάλια ταυτόχρονα. Αν το αγοράσεις τελικά, στείλε μου να που πεις τις εντυπώσεις σου :)

27
Με τον πενταθέσιο θα έχω εννοείται πολύ περισσότερες επιλογές, αλλά δεν έχω στο μυαλό μου κάτι συγκεκριμένο που θα μπορούσα να κάνω. Έχεις να μου προτείνεις καμιά επιλογή ? Είναι τρεις humbuckers με δυνατότητα coil tap και έχουν τέσσερα καλώδια ο καθένας. Το output είναι 6, 10 και 13 Κ. Ευχαριστώ πολύ

28
Πρόκειται να βάλω στην κιθάρα (cort strat) μου 3 humbuckers σε single coil μέγεθος. Μπορώ να συνδέσω τον κάθε μαγνήτη ξεχωριστά σε έναν τριθέσιο επιλογέα κι έτσι σε κάθε θέση να έχω από έναν μαγνήτη μόνο του? Ή στον τριθέσιο πρέπει να έχεις αναγκαστικά δύο μαγνήτες και στη μία θέση του επιλογέα να κάνεις μίξη των δύο μαγνητών ?

Σελίδες: 1 [2]