Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - BitCollector

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 10
1
BTW κανα BAN υπαρχει σαν πιθανοτητα ή μπα;
Πας καλά;  :P
Πάνω που ζωντάνεψε το φόρουμ;  ;D

2
Είναι σαφές το συμπέρασμα:
Επιστήμη = Θεολογία
επιστήμη = Φυσική, Μαθηματικά, Κοσμολογία κ.α.
Πανεπιστήμιο = Οι απανταχού Θεολογικές σχολές (καλή ώρα η προσφάτως επιχορηγηθείσα σχολή της Βοστώνης  ;D)
πανεπιστήμιο = ΕΜΠ και λοιπά πολυτεχνεία και ΣΘΕΤ, ΜΙΤ, Standford κτλ

3
Πολύ ωραίο! Πρωτότυπη ιδέα να παντρέψετε τη μουσική σας με το θέατρο σκιών. Μουσικά μου ήρθαν στον νου οι δουλειές των Mode Plagal, μάλλον έπαιξε ρόλο το σαξόφωνο.
Θα μ' ενδιέφερε πολύ να δω αυτήν τη παράσταση, αν και όταν την παρουσιάσετε. Θέατρο σκιών με ροκ μπάντα, αντί για σαντουροβιόλια!

4
Πάντως την εισαγωγή από το «Το σκυλάκι το κανίς» τη θυμάμαι ακόμα νότα νότα κι ας έχω να το ακούσω δεκαετίες. Όπως και τη Λούλα. 
@Βραζίλης Τελικά το μπιπ το... μπίπησε το κομμάτι!

5
Χαχα... συρτάρι, πιθάρι, κριθάρι, ριχτάρι. Καλή ιδέα.  ;D
@vegos Πού τον θυμήθηκες αυτόν το απίθανο! Τον είχε διαγράψει εντελώς ο εγκέφαλος!
Αν το έβγαζε τώρα θα τον έτρωγαν ως σεξιστή!

6
Κάπου μεταξύ 10-17' δε μου κολλάει κάτι. Δεν μπορώ να εντοπίσω με σιγουριά, αλλά έχω την υποψία ότι η αριστερή κιθάρα «τρέχει» λίγο σε ένα μικρό σημείο και δημιουργεί αυτήν την αίσθηση αβεβαιότητας. Μπορεί να κάνω και λάθος...

7
Το είχα ανεβάσει παλιότερα, αλλά το κατέβασα με σκοπό να το λογοκρίνω λιγάκι.
Η 2η εκδοχή λοιπόν, ένα τραγουδάκι εμπνευσμένο από τον τρομερό παππού (μακαρίτης πια):
https://www.youtube.com/watch?v=T44WHLhx7Yo

Η ελληνική εκδοχή μου:
https://voca.ro/1gDxWyg6THm

8
Πολύ καλό! Μέσα στο ύφος και στο πνεύμα της εποχής και του γκρουπ.
Το μόνο που ξενίζει είναι κάτι που γίνεται στην εισαγωγή ρυθμικά (γι' αυτό και ξεχωρίζει).
Κατά τα άλλα σούπερ!

9
Ε, τι να κάνουμε τώρα φυλως, δε θα φάμε τα σκώτια μας που κάποιος αρχαιόπληκτος έδωσε τα ονόματα που έδωσε!  ;D

10
Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια μια παλιά έκδοση του Transcribe. Είμαι σίγουρος ότι έχουν κυκλοφορήσει και νεότερα, ίσως και καλύτερα αλλά το έχω συνηθίσει και δεν το αλλάζω. Είναι όμως μόνο για ΗΥ.

11
Ενόσω εσείς είστε απασχολημένοι με αυτή την τόσο εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων  ;D, εγώ αντικατέστησα το αρχικό κομμάτι με ένα mix που συνδυάζει τα δυο προηγούμενα. Στο πρώτο mix ήταν πιο καλό το 1ο μέρος και στο δεύτερο το 2ο με τα #^#$&&&^% bends.
Σχετικά με τους τρόπους ή modes (της σύγχρονης μουσικής), εγώ γνωρίζω ότι τα ονόματα που τους δόθηκαν πάρθηκαν κατά κάποιο τρόπο «τιμής ένεκεν» από τους αρχαίους ελληνικούς τρόπους με τα παρόμοια ονόματα. Από κει και πέρα, στο περιεχόμενο οι μοντέρνοι τρόποι δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους. Και φυσικά τα αρχαιοελληνικά ονόματα δεν τους τα δώσαμε εμείς. Όλος ο κόσμος έτσι τους λέει...

12
Ε ναι, όχι και εξωτικός ο αιολικός! Ο λυδικός και ο λοκρικός μου φαίνονται πιο «γόνιμοι» για παράξενα ακούσματα. Αλλά από μόνη της καμιά κλίμακα ή δρόμος δεν είναι εξωτικός. Ο Gambale με όλους τους τρόπους βγάζει και παίζει φράσεις που κεντάνε. Μεγάλος παίχτης ο τύπος!

13
Πριν από πολλά χρόνια ένα κιθαροπεριοδικό είχε δώρο ένα δισκάκι με τον Gambale να παίζει σύντομα κομμάτια, ένα για κάθε έναν από τους τρόπους. Όλως τυχαίως το αγαπημένο μου ήταν το πιο coolos friendly κομμάτι, το Aeolian mode. Το ξαναβρήκα πρόσφατα σε μια κασέτα αλλά και σε mp3 στο Soundcloud. Το παίδεψα όσο άντεξα και ιδού το αποτέλεσμα:
https://soundcloud.com/bit-collector-102261814/frank-gambale-aeolian-mode-demo-cover
 

14
https://www.youtube.com/watch?v=t_yF4-mbZuY
Έχει ψαχτεί κανείς με το παραπάνω θέμα; Έπεσα στο βίντεο, κόλλησα και είδα τα περισσότερα της σειράς.
Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση. Πράγματα που έκανα και δεν ήξερα αν είναι σωστά, πράγματα που δεν έκανα και τελικά ήταν ο λόγος που έχω θέμα στην πένα μου και άλλα πολλά.

Απίθανος ο τύπος! Και υπόψη αυτά είναι τα free. Αναρωτιέμαι τι μπορεί να έχει στο επί πληρωμή περιεχόμενο...

15
Σου είπα οτι με έκαναν μπαν το 2011 ...
Ακριβώς! Ενώ εδώ δεν σε έκαναν... ακόμα!  ;D
Πέρα από πλάκα, έγραψα όσα έγραψα πιο πάνω για να αναφέρω ότι όπως εσύ έχεις τους δικούς σου λόγους να επισκέπτεσαι τον αδελφό ιστότοπο και υπόλοιποι έχουν τους δικούς τους να μην το κάνουν. Και, πίστεψέ με, προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι χάνω κάτι. Το Google να 'ναι καλά κι έχει και κΖύλα κι απ' όλα, φίλως!  0:)

16
ισχύει λοιπόν το "ο 1ος αναμάρτητος την λίθο βαλέτω"  φίλε bitcollector μου.
Προφανώς δεν είχα καμιά πρόθεση να βάλω σε κάποια ιδιότυπη φορουμοζυγαριά και βγάλω κρίση. Ο καθένας κρίνει με τα προσωπικά του βιώματα και τα δικά του φίλτρα. Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι το φόρουμ εδώ είναι το υπόδειγμα του αναμάρτητου. Όμως η προσωπική μου άποψη είναι πως, σε σύγκριση με το άλλο, το κλίμα εδώ είναι πολύ πιο ανεκτικό και φιλικό, όχι ότι και οι άλλοι δεν έχουν πάρει τα μηνύματά τους. Θα μπορούσα να εικάσω και γιατί έγινε αυτό αλλά δεν έχει νόημα. Όπως θα μπορούσα να παραθέσω αντίστοιχα παραδείγματα τρισχειρότερης συμπεριφοράς από το άλλο φόρουμ. Και πάλι δεν έχει νόημα.

Μπορούμε ευτυχώς να έχουμε επιλογές σύμφωνα με τα γούστα μας. Τα δικά μου προτιμούν την ερημιά του kithara από την ημιερημιά του noiz. Και σίγουρα δε με πείθει η εικόνα του noiz ως η Γη της Επαγγελίας του μουσικού διαδικτύου.

17
Προσωπικά δε θα έμπαινα σε συγκρίσεις αυτού του είδους, όμως μιας και αναφέρθηκαν τα περί κλίκας θα πρόσθετα ότι πλέον έχουμε τα υπολείμματα της κλίκας. Οι συμπεριφορά της, όταν ήταν στις δόξες της, είναι γνωστές σε όσους είχαν σχέση. Τώρα πια δεν έχουν απομείνει παρά μόνο σποραδικές ν-ιοστές επαναλήψεις των κρύου αστείου για τα κΣύλα (χαχαχα! γελάσαμε κι απόψε). Προσωπικά δεν άντεξα το στιλάκι και το υφάκι αυτής της ψευτο-ελίτ ούτε και γλοιώδες και δουλοπρεπές «κάρμα», σύμφωνα με το οποίο έπρεπε να κουνήσεις με χάρη και στιλ την ουρίτσα σου για να σου πουν μπράβο τα... αφεντικά, και ζήτησα τη διαγραφή μου. Όταν μάλιστα πήρα απάντηση ότι μπορώ απλώς να μην συνδέομαι απαίτησα να με διαγράψουν. Ήταν η 2η αυτοδιαγραφή μου και φυσικά δεν πρόκειται να υπάρξει τρίτη.
Το αν έχει λίγη κίνηση παραπάνω οφείλεται στην ενασχόληση του ιδιοκτήτη, που κατάφερε να κρατήσει κάποια αξιόλογα άτομα. Διότι η ελίτ, όταν αραίωσαν οι πιτσιρικάδες και οι ανορθόγραφοι άρχισαν να καρπαζώνονται μεταξύ τους, απ' ό,τι έχω καταλάβει από τις σποραδικές επισκέψεις που κάνω ως guest κι έκοψαν λάσπη... ίσως κάνω και λάθος.

Πολύ noiz για το τίποτα, λοιπόν...

18
Ευχαριστώ παίδες!
Καλή Χρονιά!

19
Καλή χρονιά!
Φαντάζομαι ότι έχεις δει αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=4Vjx5RnYbqg
Αν παίζεις έστω και ελάχιστα θα σου πρότεινα να πας και να δοκιμάσεις τις δυο υποψήφιες. Κατά πάσα πιθανότητα θα τις βρεις σε μαγαζιά, μιας και δεν είναι κάτι σπάνιο. Δες ποια σου «κάθεται» πιο καλά στα χέρια, κρίνε τον ήχο τους με το δικό σου αφτί κι αποφάσισε. Δε νομίζω να υπάρχουν τεράστιες διαφορές στην κατηγορία αυτή (δεν έχω παίξει με καμιά τους). Ούτως ή άλλως όποια και να πάρεις θα είναι η πρώτη σου κιθάρα, που θα την αντικαταστήσεις κάποια στιγμή, αν προχωρήσεις. 

Πάντως από αυτό που ακούω στο βίντεο (και εξαρτάται και από τις συνθήκες και τον εξοπλισμό της ηχογράφησης) και μόνο, θα προτιμούσα την Epi.

20
Ευχαριστώ, Καθόδιε για τις ευχές και panixgr για την υπενθύμιση... μου είχε διαφύγει τελείως  ;D!

21
Τις Tele δεν τις πήγαινα παλιά, λόγω της στενής τους σχέσης με την country, την οποία σιχαίνομαι. Αν και πολλά χρόνια πριν έτυχε να παίξω με καλές tele και σε live ποτέ δεν τις συμπάθησα. Όμως λίγο ο Stern, λίγο ο Gaton κι ο Kotzen τελτευταία με έκαναν να περάσω πολλές ώρες ακούγοντας Tele να κελαηδάνε. Σιγά σιγά άλλαξα γνώμη και μου μπήκε η ιδέα η τελευταία (το εννοώ!  ;D ) αγορά κιθάρας στη ζωή μου να είναι Tele.

Είδα διάφορες και μισοκατέληξα στην Player, όμως από την μια δεν έβρισκα στο χρώμα και την ταστιέρα που ήθελα κι από την άλλη με ψιλοχαλούσαν οι «νεωτερισμοί» της (saddles, κλειδιά, 22 τάστα). Θα προτιμούσα κάτι κοντά στο πρωτόγονο αρχικό μοντέλο. Οπότε, εδώ έπιαξαν ρόλο και τα θετικότατα σχόλια που διάβασα εδώ, άλλαξα πλώρη και χτύπησα την εικονιζόμενη ξανθιά κυρία, Squier Classic Vibe 50s. Τη βρήκα σε μαγαζί της πόλης, στην ίδια τιμή με τον γνωστό αλλοδαπό φίλο μας, με άτοκες δόσεις και με δοκιμή. Προς έκπληξή μου ήταν καλοσεταρισμένη και ευκολόπαιχτη. Όσο για τον ήχο, ομολογώ με ντροπή ότι προσυπογράφω τα σχόλια όσων Stratάδων ή LesPaulάδων υποκλίθηκαν στο «άγριο» μεγαλείο της. Κάποια στιγμή θα αλλάξω ηλεκτρικά και ίσως δοκιμάσω και άλλους μαγνήτες, προς το παρόν περνάμε κιθαριστικό μήνα του μέλιτος!

23
https://youtube.com/watch?v=UqLpGk95D8g
και μερικά αυτοσχέδια γρατζουνίσματα στη συνέχεια.

24
Λοιπά / Απ: 14 χρόνια πριν..
« στις: 26/12/19, 09:56 »
Tώρα είδα ότι γράφτηκα το 2005...
Γμτ, και γεράσαμε, κι ακόμα κιθάρα δε μάθαμε  ;D ;D ;D
Εδώ δε μάθαμε στα 28 χρόνια που προηγήθηκαν την εγγραφής στο φόρουμ (το 2007 γράφτηκα και τα 28 χρόνια αρχίζουν να μετρούν από την αγορά της 1ης κιθάρας)! Και στα γεράματα τι θα κάνουμε; Έχουμε μέλλον μπροστά μας ;D

25
Λοιπά / Απ: Whatever
« στις: 23/12/19, 13:34 »
Νομίζω το manual το λέει, αν και με τρόπο που μπερδεύει.
Flexibility is built into every pair of STUDIO 50USB speakers. You also have the freedom to connect either a stereo XLR or TRS device to the rear panel inputs of the STUDIO 50USB – simultaneously.
Το ταυτόχρονα, αν κατάλαβα καλά, αναφέρεται στην ψηφιακή πηγή και όχι στις δυο αναλογικές μεταξύ τους.

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 10